• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşini annesi zannettiler

Bir arkadaşımla yeni tanıştığımda aynı gafı bende yapmıştım:oops: ama sadece ben değil bütün arkadaşlar yapmış aynı gafı:oops:

Ikisi de çok mutlu görünüyor. Adam karısından gözlerini ayırmıyor.
Kıskançlık kokuyor yorumlar başka bir şey değil.
Gayette yakışıyorlar.
Millet alışık tabi , kadın ya da adam yaslandiginda aldatan / terkeden zihniyeti bozuk insanlara.
Gorsellikle kafayı bozmuslar.

Bir şeyleri belli kalıplara koymaya o kadar alışmışız ki farklı olan hemen eleştiriliyor dikkat çekiyor.
Ne kadar mutlular.
Hem bravo öyle bir camiada 20 yıl evli kalmak.
Benim babama da torunun mu diye sormuşlardı bir kere ikimizde kopmuştuk babamla.:KK70::KK70:

Oyy sabah sabah Hugh u görmek nasıl da güzel geldi :KK8: Böyle bir şeyin haber yapılması bile saçma çünkü saçma sapan bir gençlik yetişiyor güzelle yakışıklı beraber olmalı çirkinler kesinlikle dışlanmalı, kendileri sanki Charlize Theron:KK53: Bizim memlekette de Fahriyeyle Burak yakışıyor Neslihan aradan çekilsin dizide olmasın diyenlerle karşı görüşteki arkadaşlar tartışıyor:KK45:

bu aktörü daha böyle haber yapmışlardı galiba, 007 ydi sanırım:KK53:

Sizin gaflar iyiymis ben annesini esi zannetmistim bir kiz arkadasimin :-/ Allah'tan dile getirmedim cunku onu arkadaşım dedi. Esinizi de cagirin iceri gelsin dedi yok esim degil annem o dedi kizcagiz.

Bu evlilik hakkında dolaşan bir dedikodu Jackman' ın geç yakaladığı şöhret için eşiyle evlendiği yani eşinin çevresi sayesinde kendisini şöhrete kavuşturduğu yönünde. Bir diğer dedikodu da oyuncunu gay olduğu yönündeydi.

Dedikodu faslını bırakırsak bende Jackman' ın eşine gerçekten sevgi duyan ve bağlı bir erkek olduğuna inanıyorum. Ayrıca arada Wolverine kostümüyle seks de yapıyorlarmış daha ne olsun :KK53:

Şimdi ilk bakışta fiziksel olarak yakışmamışlar bence ne yalan söyleyeyim,kadın genç ilik gibi olsa da kocası yaşlı ve göbekli olsa aynı şeyi düşünürdüm.Ama dışarıdan nasıl göründüklerinin bir önemi yok onlar için,birbirlerini sevmişler ki 20 yıl sürdürebilmişler evliliklerini.Mutluluklarının devamını diliyorum :KK54:

Ikisi de çok mutlu görünüyor. Adam karısından gözlerini ayırmıyor.
Kıskançlık kokuyor yorumlar başka bir şey değil.
Gayette yakışıyorlar.
Millet alışık tabi , kadın ya da adam yaslandiginda aldatan / terkeden zihniyeti bozuk insanlara.
Gorsellikle kafayı bozmuslar.

yorumlar kıskançlık kokuyor derken, eleştiren olmadı ki yaw, zaten bu durumu eleştirmek çok saçma iki kişi mutluysa kime ne, magazin işte zaman öldürüyoruz:KK53:
zaten adamda bizim ülkede deli gibi hayran kitlesine sahip değil diğer aktörler kadar, ben kimsenin kıskandığını düşünmüyorum :)

Hughun karısı olsam spor salonundan çıkmazdım şahsen, adam çok fit. Tamam herşey görsellik değil ama Hollywood starının yanında da biraz class olmak gerek. Yani şimdi doğruya doğru beyler bayanlar...

Onu boşa beni al Hugh :p Şaka şaka kocişkom senden daha yakışıklı :KK14:

Back