ay benim kaynanaya benziyo, sevemedim kendisini
Ama bu kadında hiç bulaşık makinesinde çakmak arayacak tip yok chess
Ya böyle olaylarda sürekli polise gittiğimizde babamın kızım telefonunu çaldırmış demesi üzerine polisin annemi kastederek "Kızınız reşit mi?" diye soruşu geliyorAdam annemi babamın kızı sanmıştı hala dalga geçerim.
Fotoğrafta benim gördüğüm çok bir çift. Her ikisi de durumdan memnun görünüyor valla.
Ya böyle olaylarda sürekli polise gittiğimizde babamın kızım telefonunu çaldırmış demesi üzerine polisin annemi kastederek "Kızınız reşit mi?" diye soruşu geliyorAdam annemi babamın kızı sanmıştı hala dalga geçerim.
Fotoğrafta benim gördüğüm çok bir çift. Her ikisi de durumdan memnun görünüyor valla.
Hiiii bak bu kötüBenimde aklıma oğlumla parktayken "torun mu ? " diye soran densiz kadın geldi
Hiiii bak bu kötü
Bu karı kocayı niye haber yapmışlar ki, ortada gayet Mutlu bir çift var
Sorması ayıp olmasın kaç yaşındasınızBende ona "yok torunumun torunu , cennetle müjdelendim ben " dedim
Ya bende fotolarda sadece aşk görüyorum .
Çıtır hatunlarla pr çalışması yapan çiftlerle doluyken hele de medya .
Dip not : Valla ninesi gibi durmuyorum
Hahahaha iyi demişsin, ya farzettiği ki belli bir yaştan sonra anne oldun, insan sorarken hakikaten biraz dikkatli olmalı, belki kötülük olsun diye denmiyor ama kırıcı olabiliyorlar.Bende ona "yok torunumun torunu , cennetle müjdelendim ben " dedim
Ya bende fotolarda sadece aşk görüyorum .
Çıtır hatunlarla pr çalışması yapan çiftlerle doluyken hele de medya .
Dip not : Valla ninesi gibi durmuyorum
Sorması ayıp olmasın kaç yaşındasınız.Kimine bakıyorum 40 yaşında ,genç gösteriyor ama torunu var.
Alıştı artık baba zannedilmeye, problem onda değil annem ufak görünüyor.annen için süper bişey de babanı bilemiyorum
Haha işte annem tam bu model. 40 yaşında torun bekliyor ve bekar zannedip oğluna düşünenler bile oluyordu 2 3 sene öncesine kadarSorması ayıp olmasın kaç yaşındasınız.Kimine bakıyorum 40 yaşında ,genç gösteriyor ama torunu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?