• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşini annesi zannettiler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

20 yıllık eşini annesi zannettiler
Wolverine karakteriyle damga vuran başarılı aktör Hugh Jackman, geçtiğimiz gün 20 yıllık eşiyle evlilik yıl dönümlerini kutlamak için bir tatil kaçamağı yaptı. Ünlü çiftin pozları sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı.

Aralarında 13 yaş fark olan çiftin fotoğrafları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Fotoğrafları gören hayranları, "Annesiyle, tatile çıkmış" gibi yorumlarda bulundular.

Aralarındaki yaş farkına aldırış etmeden 20 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren çiftin, bu yorumlara nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/54469--20-yillik-esini-annesi-zannettiler/9

Ne kadar misojinist bir yaklaşım. Kadın gayet genç, neşeli ve güzel görünüyor, Hollywood standartlarında olmayabilir ama gayet hoş bir kadın. Hugh Jackman da çıtır bir adam değil ayrıca. Baklavaları süpermiş o ayrı :D
Adamın gözlerinden kadınla eğlendiği ve mutlu olduğu belli oluyor. Bence bu kadarı da o kadını güzel ve muhteşem yapmak için yeter.

ya huge jackman ın neredeyse iş dışındaki tüm fotolarında eşi yanında, kaç kez de eşi hakkında röportajı var.

millet bir şeyi görüp saldırıyor hunharca.

aynısını Karatay hocama da yaptılar lahmacun yedi diye, kadın yıllardır lahmacun yiyebilirsiniz demesine rağmen.

Ya böyle olaylarda sürekli polise gittiğimizde babamın kızım telefonunu çaldırmış demesi üzerine polisin annemi kastederek "Kızınız reşit mi?" diye soruşu geliyor :KK70: Adam annemi babamın kızı sanmıştı hala dalga geçerim.

Fotoğrafta benim gördüğüm çok bir çift. Her ikisi de durumdan memnun görünüyor valla.

Ya böyle olaylarda sürekli polise gittiğimizde babamın kızım telefonunu çaldırmış demesi üzerine polisin annemi kastederek "Kızınız reşit mi?" diye soruşu geliyor :KK70: Adam annemi babamın kızı sanmıştı hala dalga geçerim.

Fotoğrafta benim gördüğüm çok bir çift. Her ikisi de durumdan memnun görünüyor valla.

baya baya romantik, vallaha özendim, çocuklar büyüse de aynısının tıpkısından olsak.

annen için süper bişey de babanı bilemiyorum:KK70::KK70::KK70:

Hiiii bak bu kötü:KK43:

Bu karı kocayı niye haber yapmışlar ki, ortada gayet Mutlu bir çift var:KK37:

Bende ona "yok torunumun torunu , cennetle müjdelendim ben " dedim :KK49::KK49:

Ya bende fotolarda sadece aşk görüyorum .
Çıtır hatunlarla pr çalışması yapan çiftlerle doluyken hele de medya .

Dip not : Valla ninesi gibi durmuyorum :KK34:

Sorması ayıp olmasın kaç yaşındasınız:cool:.Kimine bakıyorum 40 yaşında ,genç gösteriyor ama torunu var.

Hahahaha iyi demişsin, ya farzettiği ki belli bir yaştan sonra anne oldun, insan sorarken hakikaten biraz dikkatli olmalı, belki kötülük olsun diye denmiyor ama kırıcı olabiliyorlar.

Valla bende bu çiftin fotoğraflarında gayet Mutlu, uyumlu, birbiriyle olmaktan keyif alan bir karı-koca görüyorum, ohhh sefaları olsun, Allah nice 20 senelere eriştirsin :nazar:

annen için süper bişey de babanı bilemiyorum:KK70::KK70::KK70:
Alıştı artık baba zannedilmeye, problem onda değil annem ufak görünüyor.

Sorması ayıp olmasın kaç yaşındasınız:cool:.Kimine bakıyorum 40 yaşında ,genç gösteriyor ama torunu var.
Haha işte annem tam bu model. 40 yaşında torun bekliyor ve bekar zannedip oğluna düşünenler bile oluyordu 2 3 sene öncesine kadar :KK48: Şimdi de torunu çocuğum diye gezdircem diyor.

bi keresinde benden sadece 10 yaş büyük bi kadın beni öğrencisi sanmıştıda pek bi mutlu olduydum:KK53:

Back