e bu kiz da istemiyor. yenge de istemiyor, dayi da istemiyor, bakıcı tutmak da istemiyorlarEdebilir ama etmek istemiyor demek ki. Ben hep kendi isteğimle kalırım ama herkes yapamaz zorla hiç yapılmaz. Ben şahsen halama da yengeme de güvenmediğim için kalıyorum. Ama zorla kal deseler kalmam
Kac gunluk bir refakat isinden bahsediyoruz? Refakat ameliyat sonrasi hastane refakati mi? 2gun 3 gun?Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum. Dedem de gidemez dedem de isitme engelli ne duyabiliyor ne de konusabiliyor
Yav ablacım konu sinav değil . O kadının beline vida takilacak . Doktor kemiği oyacakmis birseu yapacakmış . Yerinden kalkamayacak altı değiştirilecek sidik torbası değiştirilecek yürütülecek ben bunları yapmaktan ne anlarımKac gunluk bir refakat isinden bahsediyoruz? 2gun 3 gun?
Yani sinavi bahane edip iki gun nenenizle kalamiycak kadar yogun ders calisiyorsaniz, kkda yazacak zaman da bulamiyor olmaniz gerekircok mu geleneksel yaklastim? Sizi kirmak istemem.
Bunlari hastanedeki hastabakicilar yapmiyor mu ya. Tabi siz yapcaksaniz bilhassa alt degistirme fiziksel guc gerektiriyor. Annenizin isitme engelli olmasi bu kismi yapmaya engel degil.Yav ablacım konu sinav değil . O kadının beline vida takilacak . Doktor kemiği oyacakmis birseu yapacakmış . Yerinden kalkamayacak altı değiştirilecek sidik torbası değiştirilecek yürütülecek ben bunları yapmaktan ne anlarım
Bence cok dusunecek bir sey yok. Bir insana faydali olacaksa ben kalirim ne olacak ki. Benim dusunemedigim ama sizin dusundugunuz olumsuzluklar ne ki? Zaten hastanede gersey hemsireler, hastabakicilar yapiyor. Siz su vereceksiniz, getir gotur yapacaksiniz vs.Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum. Dedem de gidemez dedem de isitme engelli ne duyabiliyor ne de konusabiliyor
Daha kaç kez açacaksınız konuyu?Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Sondayı siz değiştirmiyorsunuz, hemşireler ya da hasta bakıcılar değiştiriyor. Altı bağlanmıyor. Koluna girip yürüteceksiniz alt tarafı.Yav ablacım konu sinav değil . O kadının beline vida takilacak . Doktor kemiği oyacakmis birseu yapacakmış . Yerinden kalkamayacak altı değiştirilecek sidik torbası değiştirilecek yürütülecek ben bunları yapmaktan ne anlarım
Sondayi boşaltır sadece onu kaydeder lakin onuda bosaltsin bir zahmet sanki 10 yasinda neyse ya bananeSondayı siz değiştirmiyorsunuz, hemşireler ya da hasta bakıcılar değiştiriyor. Altı bağlanmıyor. Koluna girip yürüteceksiniz alt tarafı.
20 yaşla ne ilgisi var annen sana bi ömür baktı sen annene 1 hafta 1 ay 1 yıl her neyse bakamayacakmısın ? Vah yaşadığımız çağa ozaman. Allah herkese hayırlı evlat versin.Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
İdrar ölçümü gerekmeyen durumlarda kayıt tutturmuyorlar. Poşetiyle alıp yeni poşet takıyor hemşireler.Sondayi boşaltır sadece onu kaydeder lakin onuda bosaltsin bir zahmet sanki 10 yasinda neyse ya banane
Dayınızı yengenizi bir kenara bırakın. Siz istiyorsanız kalın. Anneanneler değerlidir.Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Bu senin yapabileceğin iş değil.Büyükler gelemiyorsa yanında kalmak için birini bulacaklar.Onlar profesyonel insanlar bu işlerde onların işi zaten.Hastanelerde çalışan hastabakıcılarla görüşün onlar bulur size.Ben yapamam diyeceksin.Sonra ameliyatlı insana yanlış bir şey yaparsın sorumluluk altına girme sakınMerhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Hemşire alt alacak öyle mi nerde bu.Hastabakıcı bile yapmıyor.Siz yaşadınız mı böyle bir şey.Hastaneler eski hast değil.İdrar torbası için bile sizden istiyor.Bence cok dusunecek bir sey yok. Bir insana faydali olacaksa ben kalirim ne olacak ki. Benim dusunemedigim ama sizin dusundugunuz olumsuzluklar ne ki? Zaten hastanede gersey hemsireler, hastabakicilar yapiyor. Siz su vereceksiniz, getir gotur yapacaksiniz vs.
Anneniz sonradan mı işitme engelli oldu? Sonradan değilse annesiyle iletişim kurmayı zaten biliyordur. Bende işitme engelliyim annecve babama refakatçi oldum bir kaç kez hiç de sorun yaşamadık.Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?