- 2 Mart 2014
- 55
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Leylifer25
18 numara kızımın ilk adım ayakkabısıydı,çok kullanamadan kaldırdık,ortopedik bebeciden almıştık hatrı sayılır paraya...onu 10 tl ye veriyorum,altını falan görmek isterseniz çekerim,ölçerim...Canım üçüncü pembe beyaz olan kaç numara ve ortopedik mi acaba
Whatsap var mi,oradan atsam?18 no küçük olabilir ama yine de bakayım Ayakkabılar birbirini tutmuyor resim ve ölçü fikir edindirebilir
O 19.5 numara orjinal adidas ve sifira yakındır,o yüzden 30 tlPembe beyaz Nike işareti olan ayakkabı kaç numara?ve fiyatı nedir acaba?
sağol canım cevap yazdığın için pandufta babette var canım 21-22 numara bana şu an giydirebileceğim ilk adım lazım 20 numaraBen de iki adet etiketi üzerinde panduf ve babet var bi bakın isterseniz ama numaralari 22 alayım kenarda dursun diye düşünürseniz özelden yazabilirsiniz.
Rica ederim ...Inşallah bulursunuz :)sağol canım cevap yazdığın için pandufta babette var canım 21-22 numara bana şu an giydirebileceğim ilk adım lazım 20 numara
Canım bende 20 no Benetton orjinal var ama ortopedik degil ve biz hiç giymedik Sıfır yani düşünürsen resim koyarım15 aylık kızım için ortopedik rahat edebileceği ayakkabı arıyorum kızlar kızım yürümekte zorlanıyor. Çabuk dönüş lütfenn...