İnşallah canım sağol ❤İnsaallah sende hedefine ulasirsin canim
Ne icin canim resimleri diyorsan paylastim 2. SayfadaÇok seviniriz canım
Tam belli olmuyo tombis fotolar yakin cekildi die ama baya fark var canim her isteyen basarabilir 6 ayda 20 kilo az diil ben simdi mayista 60 haziranda 55 yada 58 olmayi dusunuyorum sen kac kilosun canimCanim görmemiştim resimleri mükemmel olmussun. Dahada hirslandim şuan.
Boy 170 kilo 65 canim senBu arada boyun kaç canım kaç kilosuna suan
Masallah canim yaa baya vermissin boyunda cok iyi 5 santm kisasin sadece benden insaallah sende bende ve isteyen herkes istedigi kiloya kavusur cok merak ettim tartilinca haber verirmisin cnm sn nasil bir diyet yapiyorsunBen 89.9 dum cnm 1 ayda 9 kilo verdim 80.9 oldum aynı hızla devam ediyorum aylık tartilayim diye tartilmadim daha ptesi 2. Ayim dolacak güncel kilomu paylasirim ptesi merak ediyorum bende :) daha çok uzun bir yolum var amabende 55 olmak istiyorum
Olur canim hic merak etme benim esim kiloluyken kiskanmiyodu bile simdi kapiya cikarmicak nerdeyse degerli oluyo insanTabi yazarım canım. Ekmek makarna pirinç tatlı hamur işi kızartma veee abur cubur yemiyorum cnm. Onun dışında ara öğünde yapmıyorum :) haftanın 4 günü 1 saat sporum var. İnsallah vericem bu kilolari. Eşim bana yeniden aşık olsun istiyorum :)
Insaallah canim benim tabi erkekler uyanik kilolu kadina nasilsa bakmazlar dusuncesindeler ondan kilolu iyi diyolar yalancilar senin cocuk varmiydi canimTakmiyorum desede erkekler kilolu bayan istemiyorlar. Darısı inşallah basıma canım :)
Evet canim benimde 3 bcuk yasinda bi oglum varSeninde çocuğun var sanırım :)
Tabi canim cocuklar cok rahat herseyi soyleyebiliyorlar bende o yuzden okula baslamadan zaten vermeyi dusunuyordumda erken oldu biraz insaallah bidada almayiz tebi baska bebisimiz olmazsaKesinlikle haklisin cnm. 2 yaşında bi kızım var :) aslında herşey birazda onun için kızımın ileride benden utanmasini istemiyorum. Çocuklar çok acımasız oluyorlar benim yüzümden hiç incinmesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?