20 kilo verdim ve geri almamak üzere kilo veremiyenler bakın derim

Canim görmemiştim resimleri mükemmel olmussun. Dahada hirslandim şuan.

Canim görmemiştim resimleri mükemmel olmussun. Dahada hirslandim şuan.
Tam belli olmuyo tombis fotolar yakin cekildi die ama baya fark var canim her isteyen basarabilir 6 ayda 20 kilo az diil ben simdi mayista 60 haziranda 55 yada 58 olmayi dusunuyorum sen kac kilosun canim

Bu arada boyun kaç canım kaç kilosuna suan

Ben 89.9 dum cnm 1 ayda 9 kilo verdim 80.9 oldum aynı hızla devam ediyorum aylık tartilayim diye tartilmadim daha ptesi 2. Ayim dolacak güncel kilomu paylasirim ptesi merak ediyorum bende :) daha çok uzun bir yolum var ama bende 55 olmak istiyorum

Boyun uzunmus canım ben 165 im

Masallah canim yaa baya vermissin boyunda cok iyi 5 santm kisasin sadece benden insaallah sende bende ve isteyen herkes istedigi kiloya kavusur cok merak ettim tartilinca haber verirmisin cnm sn nasil bir diyet yapiyorsun

Tabi yazarım canım. Ekmek makarna pirinç tatlı hamur işi kızartma veee abur cubur yemiyorum cnm. Onun dışında ara öğünde yapmıyorum :) haftanın 4 günü 1 saat sporum var. İnsallah vericem bu kilolari. Eşim bana yeniden aşık olsun istiyorum :)

Olur canim hic merak etme benim esim kiloluyken kiskanmiyodu bile simdi kapiya cikarmicak nerdeyse degerli oluyo insan

Takmiyorum desede erkekler kilolu bayan istemiyorlar. Darısı inşallah basıma canım :)

Takmiyorum desede erkekler kilolu bayan istemiyorlar. Darısı inşallah basıma canım :)
Insaallah canim benim tabi erkekler uyanik kilolu kadina nasilsa bakmazlar dusuncesindeler ondan kilolu iyi diyolar yalancilar senin cocuk varmiydi canim

Kesinlikle haklisin cnm. 2 yaşında bi kızım var :) aslında herşey birazda onun için kızımın ileride benden utanmasini istemiyorum. Çocuklar çok acımasız oluyorlar benim yüzümden hiç incinmesin istiyorum

Seninde çocuğun var sanırım :)

Tabi canim cocuklar cok rahat herseyi soyleyebiliyorlar bende o yuzden okula baslamadan zaten vermeyi dusunuyordumda erken oldu biraz insaallah bidada almayiz tebi baska bebisimiz olmazsa

Canım günaydın. Bi daha hamile kalırsam direk diyetisyene gidip sadece 10 kilo alarak doğuma girmeyi planlıyorum. Sonrasında bol yeşillik ve bol su hem sutu arttiriyomus hemde emzirirken doğum kilolari gidiyormuş. Bize kimse söylemedi bunları ben bol bol tatlı helva vs yedim sutum artsın diye. Kilolarından hepsi kaldı bana tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…