Tesekkurler canim insaallah isteyince yapilabiliyor gercektenÇok tebrik ederim canimDarısı başımıza
Tesekkurler canim ben kahvaltiyi en gec 10 da yapip ogle 12 1 gibi ara ogun 6 da aksam yemegi olarak yedim6 dan sonra yemek yok ben 7de son veriyorum aralarında 4saat olması için sen kahvaltıyı saat kaçta yapıyorsun canım tebrikler bu arada
Azmine hayranım
Belki inanmicaksiniz ama su icmeyi sevmedigim icin iki gunde bir bardak ictigim bile oluyordu ve gunde bir bardak cola iciyordum ona ramen verdim yani onemli olan sadece bu ekmek yememekle gece karnin ac yatman baska hicbirsey yok zaten zamanla aksam ac hissetmiyorsun bu arada ekmek yemeyince sık ishal oluyorsun (k.bakmayin :) buda yardimci oluyorve hic hazimsizlik sorunu yasamiyorsunbende dogumdan sonra veremedım kılo ya... gunde kac lıtre su ıctınız benım su ıcme alıskanlıgım pek yokturda
Çok doğru en önemlisi aynanın karşisına gectiginizde kendinizi begenmemeniz kadar kötü birşey yok zayif insanlari gördukce cok imreniyordum kafama koydum ve basardim ozellikle zayifladikca etrafimdakiler ay ne guzel vermissin nasi yapiyorsun dedikce cok mutlu oluyordum halada gorup ne guzel olmussun diyenler var cok mutluyum :) azmin sonu kesinlikle muhtesemkilo vermek için diyet ve spordan çok daha önemli olan şey sanırım azim
Ayrica kizlar sizede azim olsun diye fotograflarimi bulursam eski ve yeni halimin fotosunu koycam
:) aynen canım :) sen kac kilosun ne zamandir diyettesinVay canına
Maşallah ben ekmek yemiyorum zaten
7yıde 6yaparım oh mis
66.5:) aynen canım :) sen kac kilosun ne zamandir diyettesin
66.5
Ocaktan beri diyetteyim.son 6 kilo kaldı[/QUOTE maşallah seninkide az kalmis canm 6 kilo neki vallailk basladiginda kilon kactiki
Azmış yine canim senin isin daha kolay sende benim gibimi yaptin gece ac yatinca veriliyor degilmi69 ile 70 arasında genelde 70 çok yersem 72 oluyordu69 baslangc
Azmış yine canim senin isin daha kolay sende benim gibimi yaptin gece ac yatinca veriliyor degilmi
İnsaallah sende hedefine ulasirsin canim7den sonra yemedim.ama senin yontemini deniycem .yani çok dayanılmaz olursa sut yoğurt ile geçiştirebilir diye düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?