20 kilo verdim ve geri almamak üzere kilo veremiyenler bakın derim

bYsRsK

tek gerçeğim oğlumm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
40
16
8
32
Merhaba arkadaşlar ben hamileyken aldigim kilolari nasil verdigimi anlatacagim umarim isinize yarar ve sorulariniz varsa yardimci olurum . Ben 60 kiloyla hamile kalmistim ve 90 kiloyla dogum yaptim ve bunun sadece 5 i dogumda gitti yani 85 kiloydum bir sene ne diyet yaptim ne spor veremedim sonra yine tartiya ciktigimda bu tarti yanlis demek yerine niye herkesi dogru tartiyo ben 85 im diye kafama donk etmesiyle basladim bu arada soranlara 75 kiloyum diyordum :) sonra diyete basladim baslarda zorlaniyorsunuz tabi önce gunde en az bi ekmek tukettigimi fark ettim bunu sabah kahvaltisinda ceyrek ekmege dusurdum gun boyu baska ekmek yok baktim sadece kilomu koruyorum veremiyorum sonra kahvaltidada ekmegi biraktim vermeye basladim sabah yumurta peynir yesillik ekmeksiz ne bulursam yiyodum ogle ince bulgurlu ne olursa cig kofte mercimek koftesi veya kisir marula koyup yediginizde cok tok tutuyor aksam yemegide saat en gec 6 da ekmeksiz istediginiz kadar koca bi tabak pilav tavuk yada et salata corba makarna yani ne varsa ogun menude siz ekmeksiz istediginiz kadar yiyeceksiniz ara da caniniz tatli istedigindede koca bi avuc kuru uzum ve aksam 6 dan sonra sadece nescafe iciyodum ve bu sayede 6 ayda 20 kilo gitti suan 65 kiloyum suanda devam etmiyorum 15 gun sonra baslayip bi 10 kilo daa vercem insaallah bu aar basit yani sporda yapmadim hic bi yerimde sarkmadi kesin kilo verdiren bir yontem herkes soruyor ama anlatmiyorum :) sormaak istediginiz birsey olursa cevaplarim herkese kolay gelsin :)

6 dan sonra yemek yok ben 7de son veriyorum aralarında 4saat olması için sen kahvaltıyı saat kaçta yapıyorsun canım tebrikler bu arada
Azmine hayranım

bende dogumdan sonra veremedım kılo ya... gunde kac lıtre su ıctınız benım su ıcme alıskanlıgım pek yokturda

6 dan sonra yemek yok ben 7de son veriyorum aralarında 4saat olması için sen kahvaltıyı saat kaçta yapıyorsun canım tebrikler bu arada
Azmine hayranım
Tesekkurler canim ben kahvaltiyi en gec 10 da yapip ogle 12 1 gibi ara ogun 6 da aksam yemegi olarak yedim

bende dogumdan sonra veremedım kılo ya... gunde kac lıtre su ıctınız benım su ıcme alıskanlıgım pek yokturda
Belki inanmicaksiniz ama su icmeyi sevmedigim icin iki gunde bir bardak ictigim bile oluyordu ve gunde bir bardak cola iciyordum ona ramen verdim yani onemli olan sadece bu ekmek yememekle gece karnin ac yatman baska hicbirsey yok zaten zamanla aksam ac hissetmiyorsun bu arada ekmek yemeyince sık ishal oluyorsun (k.bakmayin :) buda yardimci oluyorve hic hazimsizlik sorunu yasamiyorsun

kilo vermek için diyet ve spordan çok daha önemli olan şey sanırım azim

kilo vermek için diyet ve spordan çok daha önemli olan şey sanırım azim
Çok doğru en önemlisi aynanın karşisına gectiginizde kendinizi begenmemeniz kadar kötü birşey yok zayif insanlari gördukce cok imreniyordum kafama koydum ve basardim ozellikle zayifladikca etrafimdakiler ay ne guzel vermissin nasi yapiyorsun dedikce cok mutlu oluyordum halada gorup ne guzel olmussun diyenler var cok mutluyum :) azmin sonu kesinlikle muhtesem

Ayrica kizlar sizede azim olsun diye fotograflarimi bulursam eski ve yeni halimin fotosunu koycam

İlk iki resim eski son iki yeni halim kizlar eski foto pek bulamadim fotograf cekilmeyi sevmiyordum kiloluyken :)

Vay canına
Maşallah ben ekmek yemiyorum zaten
7yıde 6yaparım oh mis

69 ile 70 arasında genelde 70 çok yersem 72 oluyordu69 baslangc

Azmış yine canim senin isin daha kolay sende benim gibimi yaptin gece ac yatinca veriliyor degilmi

7den sonra yemedim.ama senin yontemini deniycem .yani çok dayanılmaz olursa sut yoğurt ile geçiştirebilir diye düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…