- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
başvuru aşamasındayız canım sağol. tabi ki burdan çocuk almayacağım yasal yollarla diye özellikle belirttim okumadınız mı.yok artık
buradan bebek mi alacaksınız?
gidip neden devlete başvurmuyorsunuz?
sırada bekleyen yüzlerce bebek vardır zaten.
başvuru aşamasındayız canım sağol. tabi ki burdan çocuk almayacağım yasal yollarla diye özellikle belirttim okumadınız mı.
Zorlamayla babalik yapılıyor mu ya da yapılan maddi yardim ivir zivir babaliktan sayiliyor mu ?
Ben bebek adına üzüldüm en cok
evet bu ara evrak vs derken hassas bi dönemdeyim bu başlığı açan bayana da inanılmaz üzüldüm kesinlikle bebeğinden kopmak istediğini düşünmüyorum ve ben ona bebeğinden kopmadan ama sorumlulukları altında ezilmediği bi hayatı sağlayabilirim diye düşündüm ki sanırım fazla iyimserim. yasalar böyle bişeye asla izin vermez.çok yüce gönüllüsünüz inşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize.
okudum da işte bu bebeği almak için anne ile arada bir iletişim kurmak gerekiyor. bu şekilde evlat edinmelerin yasaya uygun olmadığını biliyorum. hiç riske atmayın zaten süreciniz devam ediyormuş. yasal prosedüre tam hakim değilim ama böyle şeyler sıkıntı yaratabilir. siz sadece kurumun dediklerini yapın derim.
evet bu ara evrak vs derken hassas bi dönemdeyim bu başlığı açan bayana da inanılmaz üzüldüm kesinlikle bebeğinden kopmak istediğini düşünmüyorum ve ben ona bebeğinden kopmadan ama sorumlulukları altında ezilmediği bi hayatı sağlayabilirim diye düşündüm ki sanırım fazla iyimserim. yasalar böyle bişeye asla izin vermez.
Sizin şu yazdığınıza istinaden cevap vermek istedim benim eltimle kaynımın çocuğu olmuyor çocuk esirgemeye başvurdular olumsuz sonuçlandı eltimin ilk esinden olan oğlunun söylemleri dolayısıyla.onlarda etrafa haber saldilar bakamayan vercek olan varsa diye.3-5 ay sonra bi kadın eşinin amcaoglundan doğurduğu çocuğu sokağa atacakken bizim komşular duyup bize getirdiler kadinla bebegi kayinvalidem sosyal hizmetleri aradı sonra gittiler esirgemeye doktor hemşire muayene edip anneyle beraber tutanak tutulup kendi rızasıyla verdiğini beyan etti.sosyal hizmetler kabul etti bir sene annenin kimliği üstünde kaldı 1 sene sonra mahkeme açıldı ve taraflar mahkemede karşı karsiya geldi tek celsede çocuk eltimlere verildi resmi olarak. Çünkü kadının babası bilmiyormuş diye söylendi. Eltimler devletin vermediği bebeğe gene devlet kontrolünde sahip oldular hatta şimdi 7 yaşında ufakligimiz ama gerçek anne babayı söylemediler hiçbirşey bilmiyor henüz. Doğru mu dersen bana göre değil ama kaynimin tıbbi yönden çocuk olma şansı sifirdi.evet bu ara evrak vs derken hassas bi dönemdeyim bu başlığı açan bayana da inanılmaz üzüldüm kesinlikle bebeğinden kopmak istediğini düşünmüyorum ve ben ona bebeğinden kopmadan ama sorumlulukları altında ezilmediği bi hayatı sağlayabilirim diye düşündüm ki sanırım fazla iyimserim. yasalar böyle bişeye asla izin vermez.
Öyle, kendisi de hatalı tabi, doğuma yakın söyledi ailesine. Zaten çok kiloluydu, daha da kilo aldı gibi düşünüldü hep meğer hamileymiş. Belki baştan söylese insanlar da sindirecek vakit bulurdu bilemiyorum kiOlan kızlara,bebeklere oluyor.
bizde tıbbi açıdan neredeyse hiçbir sorun yok ve çocuk esirgemenin aradığı aileyiz o açıdan sorunumuz yok sadece bekleme süresi vs ürkütücü geliyor. bütün sartları sağlıyoruz. 7 yıllık evliyiz karı koca öğretmeniz , hiç cocuğumuz yok yaşlarımız genç vs.Sizin şu yazdığınıza istinaden cevap vermek istedim benim eltimle kaynımın çocuğu olmuyor çocuk esirgemeye başvurdular olumsuz sonuçlandı eltimin ilk esinden olan oğlunun söylemleri dolayısıyla.onlarda etrafa haber saldilar bakamayan vercek olan varsa diye.3-5 ay sonra bi kadın eşinin amcaoglundan doğurduğu çocuğu sokağa atacakken bizim komşular duyup bize getirdiler kadinla bebegi kayinvalidem sosyal hizmetleri aradı sonra gittiler esirgemeye doktor hemşire muayene edip anneyle beraber tutanak tutulup kendi rızasıyla verdiğini beyan etti.sosyal hizmetler kabul etti bir sene annenin kimliği üstünde kaldı 1 sene sonra mahkeme açıldı ve taraflar mahkemede karşı karsiya geldi tek celsede çocuk eltimlere verildi resmi olarak. Çünkü kadının babası bilmiyormuş diye söylendi. Eltimler devletin vermediği bebeğe gene devlet kontrolünde sahip oldular hatta şimdi 7 yaşında ufakligimiz ama gerçek anne babayı söylemediler hiçbirşey bilmiyor henüz. Doğru mu dersen bana göre değil ama kaynimin tıbbi yönden çocuk olma şansı sifirdi.
Aynen bnde oyle dusundum mutlaka birileri vardir destek isticekAilen kabullenmeyecek insanlarsa, iş bulmak ve ailenle irtibat kurmadan kendine ve çocuğuna bakmak dışında bir çare gelmedi aklıma. Ailede seni anlayacağını düşündüğün bir aile büyüğü, teyze, hala gibi birileri varsa, belki ona anlatıp, destek isteyebilirsin. Baba müsveddesinin ailesi hakkında bilgin var mı? Nasıl insanlar, nerede yaşıyorlar? Oğullarının böyle bir şey yaptığını öğrenseler nasıl davranırlar biliyor musun? Hani zorla evlendirmelerini tabi ki isteme de, belki torunlarını kabul edip, oğullarına resti çekip, sana destek olabilirler. Bilmiyorum çok mu ütopik düşündüm, belki iyi insanlardır. Ekonomik gücün olsa, gururlu davran, kendine ve çocuğuna bak, kimseye de minnet etme denir ama senin durumunda kendi ayakların üstünde durana kadar desteğe ihtiyacın var.
Kiz kurtaj parasi biriktiremeeidgi icin. Bebegi aldiramadi. Dava ucretlerini nasil karsilasinAllah yardımcın olsun ya.babalik davası falan açılmıyormu
O zaman çocuk esirgemeye başvursanız daha iyi olmaz mı? Sonuçta bu hanımefendi de çocuk esirgeme kurumuna vermek zorunda,sizde ordan almak zorundasınız. Yasal bi süreç var psikolohlar incelemeler vs. Siz bu zamana kadar neden almadınız ki?bizde tıbbi açıdan neredeyse hiçbir sorun yok ve çocuk esirgemenin aradığı aileyiz o açıdan sorunumuz yok sadece bekleme süresi vs ürkütücü geliyor. bütün sartları sağlıyoruz. 7 yıllık evliyiz karı koca öğretmeniz , hiç cocuğumuz yok yaşlarımız genç vs.
konu başlığındaki anne kayboldu ne yapacak inanın merak ediyorum insallah sağlıklı kararlar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?