• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman çocuk esirgemeye başvursanız daha iyi olmaz mı? Sonuçta bu hanımefendi de çocuk esirgeme kurumuna vermek zorunda,sizde ordan almak zorundasınız. Yasal bi süreç var psikolohlar incelemeler vs. Siz bu zamana kadar neden almadınız ki?
basvuruyoruz evrak aşamasındayız. bu zamana kadar 5 düşük yaptım sebepsız yere ve sayısız alanında en iyi denilen doktora gittim bi çözüm bulabilir miyim diye. evlat edinmek hep aklımızda olan bişeydi fakat biyolojik anne baba olma ihtimaliyle uğraşmaktan fırsatımız olmadı. yakın zamanda tamamen pes ettik ve evlat edinmeye odaklandık.
başlığı sizin gibi tesadüfen gördüm ve yazdım yoksa internette çocuk arayan bi beyinsiz değilim.

böyle durumlarda sonradan sorunlar çıkıp bebek paylaşılamayabiliyor.
haberlerde örneklerini görmüşsünüzdür. şimdi siz yardımcı olmak, destek olmak istersiniz. (bu olaydaki hanımdan bağımsız konuşuyorum, yanlış anlaşılmasın) ama sonra o kişi durumunu toparladığında pişman olup gelip çocuğunu geri almak isteyebilir. bu defa büyüten aile için de çocuk için de yıkım olur :KK43:
bu yüzden kurumun aracılık yapması iyi bir şey bence.

konu sahibinin de çok iyi planlayıp hareket etmesi lazım.
tek başına iş, güç, para ve destek olmadan bebek doğurup bakmak günümüz şartlarında çok çok zor.
en iyisi bence de kadın sığınma evi ve devlet himayesi.

Bizim ülkemizde olduğunu sanmıyorum ama birçok ülkede 'açık evlat edinme' durumu mevcut. Böyle ABDli bir aile tanıyorum, iki çocuklarını da açık evlat edindiler ve biyolojik anneleri ile kocaman bir aileye sahipler. Aynı normal evlat edinme gibi, tek fark bebek biyolojik ailesini, en azından annesini tanıyor. İki taraf da isterse belirli zamanlarda biyolojik anne ile vakit geçirebiliyorlar. Tabii ki yasal olarak biyolojik ailenin çocuğu geri isteme şansı tamamen kapalı zaten biyolojik aile bunu bilerek giriyor bu yola, ancak medikal geçmişi bilmenin, ihtiyaç olduğu zaman biyolojik bağ olan biri ile iletişimde olmanın çocuk açısından olumlu bir durum olduğunu düşünüyorum. Yeterli olgunluk seviyesi olan insanlar için çok avantajlı bir durum olur aslında.

basvuruyoruz evrak aşamasındayız. bu zamana kadar 5 düşük yaptım sebepsız yere ve sayısız alanında en iyi denilen doktora gittim bi çözüm bulabilir miyim diye. evlat edinmek hep aklımızda olan bişeydi fakat biyolojik anne baba olma ihtimaliyle uğraşmaktan fırsatımız olmadı. yakın zamanda tamamen pes ettik ve evlat edinmeye odaklandık.
başlığı sizin gibi tesadüfen gördüm ve yazdım yoksa internette çocuk arayan bi beyinsiz değilim.
Yo estağfurullah ben öylesiniz demedim zaten,sadece yasal süreç her şekilde aynı işliyor fakat arada bir fark var. Sizinki bu kadar sancılı bir bekleme süreci olmayabilir. Eğer bu hanımefendi bebeğini size vermek siterse çoğu insandan daha şanslı olarak bebeğini alabilirsiniz,devlet bu konuda sadece arada alacak verecek olmamasına bakıyor yani siz doğuma bile yardımda bulunmayacaksınız anne devlet kurumuna giderek size vermek istediğini belirtecek sizde üstünüze alacaksınız. Bu süreçte ikinizin arasında kesinlikle banka para gibi şeyler geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Fakat iyi birine benziyorsunuz,bu kızla konuşup 3-4 aylığına yanınıza alamaz mısınız? Doğumdan aonra da hanımefendi size vermek istedşğini beyan eder sizde üzerinize alırsınız bebeği. Bunu bir araştırın derin,böyle olduğunu okumuştum bir yerde.

Bizim ülkemizde olduğunu sanmıyorum ama birçok ülkede 'açık evlat edinme' durumu mevcut. Böyle ABDli bir aile tanıyorum, iki çocuklarını da açık evlat edindiler ve biyolojik anneleri ile kocaman bir aileye sahipler. Aynı normal evlat edinme gibi, tek fark bebek biyolojik ailesini, en azından annesini tanıyor. İki taraf da isterse belirli zamanlarda biyolojik anne ile vakit geçirebiliyorlar. Tabii ki yasal olarak biyolojik ailenin çocuğu geri isteme şansı tamamen kapalı zaten biyolojik aile bunu bilerek giriyor bu yola, ancak medikal geçmişi bilmenin, ihtiyaç olduğu zaman biyolojik bağ olan biri ile iletişimde olmanın çocuk açısından olumlu bir durum olduğunu düşünüyorum. Yeterli olgunluk seviyesi olan insanlar için çok avantajlı bir durum olur aslında.
bu sistem çok güzelmiş keşke bizim ülkemizde de olsa, evlat edinmek kısmet olursa bebeğimden gizlemeyi düşünmüyorum yeteri kadar büyüdüğünde pedagoglardan yardım alarak açıklamak istiyorum , görmek isterse görebileceği bi yerlerde anne babası olsun istiyorum. yalan üzerine kurulu bi mutluluk beni tatmin etmeyecek.

Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucak
Evlatlık ver bari. Bebeği evlat edinecek aile senin bütün tıbbi harcamalarını da karşılar. Ailen sana sahip çıkmayacaksa senin bakman çok zor. Bebek evlat edinmek isteyen çok aile var. Yasal yollardan bunu nasıl yapabileceğini bilmiyorum ama sosyal hizmetlerden yardım alabilirsin.

Yo estağfurullah ben öylesiniz demedim zaten,sadece yasal süreç her şekilde aynı işliyor fakat arada bir fark var. Sizinki bu kadar sancılı bir bekleme süreci olmayabilir. Eğer bu hanımefendi bebeğini size vermek siterse çoğu insandan daha şanslı olarak bebeğini alabilirsiniz,devlet bu konuda sadece arada alacak verecek olmamasına bakıyor yani siz doğuma bile yardımda bulunmayacaksınız anne devlet kurumuna giderek size vermek istediğini belirtecek sizde üstünüze alacaksınız. Bu süreçte ikinizin arasında kesinlikle banka para gibi şeyler geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Fakat iyi birine benziyorsunuz,bu kızla konuşup 3-4 aylığına yanınıza alamaz mısınız? Doğumdan aonra da hanımefendi size vermek istedşğini beyan eder sizde üzerinize alırsınız bebeği. Bunu bir araştırın derin,böyle olduğunu okumuştum bir yerde.
her açıdan yardımcı olmak isterim yeterki yazsın , ulaşsın bana bebeğini vermek zorunda değil doguma kadar evimi açar ilğilenirim, okulunu bitirene kadar destek olurum. anlatabiliyorumdur umarım.

her açıdan yardımcı olmak isterim yeterki yazsın , ulaşsın bana bebeğini vermek zorunda değil doguma kadar evimi açar ilğilenirim, okulunu bitirene kadar destek olurum. anlatabiliyorumdur umarım.
Aynı teklifi bende sundum,yardım edebilirim gerekirse bebeğin babasının ailesiyle konuşmasına yardımcı olabilirim evimize alabilirim,yeter ki bi bebeğin canına kıymasın kendini öldürmeyi düşünmesin.

Söylemek ne denlı dogru bılemıyorum ama dusuk yapan ılaclar var
Düşük yapan ilaclari 20 haftalık anneye nasıl önerirsiniz. Bu ilaçlar 8 haftadan sonra kullanilmaz, kullanılırsa anne ATONİ den ölür.
Hem o ilaçların eczanden satımı 2012 den beri yasak.
İnternetten alınan ilacada guven olmaz..

Son düzenleme:
bence en doğru kararı verecek , buraya konu açmış olması bile çözüm aradığını gösteriyor. güçlü bir genç bayan ve bi hata onu yıkmayacak.
Bana nedense tam tersi gibi geldi. Umarım dediğiniz gibidir.gerci yeni üye. Bir bomba patlatıp kacmis şimdi cevap vermiyor. Umarım konu fakedir de bize gülüyordur şimdi.

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Eğer ailen bunu anlayamayacak yapıdaysa ve sana sahip çıkmayacaklarsa hemen bir kadın sığınma evine gidip durumunu anlatıyorsun. Doğum olana kadar orada kalıyorsun. Bu arada okulunu dondurmanda fayda var. Bebek doğar doğmaz da ya babalık davası açıyorsun ya da sosyal hizmetlerin yolunu tutuyorsun. Ölmen inan çözüm değil. Aileme karşı mahcubum diyorsun ya. Bir de intihar edersen ne hale geleceklerini düşün.

Arkadasim hangi sehirdesin? Mutlaka siginma evine basvur, sana kalacak yer ayarlanmasinda yardimci olabilirim. Sadece nufus cuzdanini alip gideceksin,sorun olmaz. En az 4 ay kalirsin. Sonrasinda da bir care bulunur elbet. Bana sorarsan annene haber ver. İnsan cocuguna sirtini donmez.

Linç edilmek istemiyorum fakat şunu çok merak ediyorum .23 yaşında üniversite okumuş bir öğrenci, spermin hal hazır yumurtaya ulaştığında bebeğe dönüşeceğini bilmiyormu ?? Es kaza gebe kalma korkusuyla dur canım ben bekarım öğrenciyim bir prezervatif takalım ne olur ne olmaz demeyi düşünemiyormu ??
Açıkçası yanlışlıkla hamile kaldım,bizde beklemiyorduk , kazara oldu ,repliklerine ben inanmiyorum . Plansiz gebelik diye birsey yoktur . Hunharca sevisip zevkten ameaaannn ani yasa durumu vardir .. Evlenmeden ilişki olmaz diyen kesimden değilim, tercihtir kişileri bağlar.. bebeği aldiracam ,ha suresi dolmus ozaman ben bi kendimi öldüreyime bağlanıyor sonuç. Şaşar beşer insan ogluyuz kınamamak ve yargılamamak gerek ama elinde olan birşeydi korunmak , eşimin halasının kızı yaşadı benzer durumu ,doğum anına kadar sakladı , sonra söyledi . Çok zor günlerden geçti adam evliydi çocuğu isteniyo karısına geri döndü.. şimdi kızı 2 yaşında herşey bitti herkes çocuğu canı ciğeri gibi seviyor . Sevgilini Ailesine söylemekle tehtit et , hatta söyle, bubsekilde seni ortada bırakamaz.

Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucak
fadakarlık yapmanız gereken bir olay.
bebek için herşeyi göze alıp ailrnize söyleyin.
tek başınıza dogum öncesi sonrası yapamazsınız

Ayy ne olur kıymayın bebeğe ne olur çok üzüldüm:KK43: (Aylarca doktorada gideme mişsiniz hayata sımsıkı tutunuyor yazmışsınız) bu kısım beni çok etkiledi ne olur kıymayın:( Allah yardımcınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back