• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olur cocugunu birakma. O senin bir.parcan herseyi goze al ama parcani sensiz annesiz birakma gerekirse yalnız başına buyut. Ama ona kıyma. Bi anne olarak soyluyorum bunu. Evlat bambaşka birsey . Onu anneliginden sevkatindan mahrum birakma.....o sana muhtac.

Öyle, kendisi de hatalı tabi, doğuma yakın söyledi ailesine. Zaten çok kiloluydu, daha da kilo aldı gibi düşünüldü hep meğer hamileymiş. Belki baştan söylese insanlar da sindirecek vakit bulurdu bilemiyorum ki
Asla söylememesi de garip evli olsa bile insan söyler yani gizleyerek ne elde etti ki .

Cok uzuldum henuz cok gencsin. Neden korunmadin ki? Ama artik olan olmus dogur ve cocuk esirgemeye ver. Kalacak yerin yoksa da doguma kadar kadin siginma evinde kalabilirsin.

Boyle bi durumda yazik o bebege. Keske zamani gecmeden kurtaj olabilseymissiniz. Yicek lokmasi yasivak gunleri varmis gelicek dunyaya. 4 bucuk aylik hamilesin yolu yarilamissin. Ailenle konusmak zorundasin. Karnin buyumeye baslamistir zaten sanirim ama belli degildir hamileligin disaridan. Yakinda belli olmaya baslicak konusmalisin ailenle. Boyle bi hatada size ve bebege sahip cikmicak insanlarla sevgili olmayin lutfen

Arkadaşlar, Doğumdan sonra bir süre hayatta kalırsa kimlik hakkı oluyor bebeğin.
Bu kadar anlam yüklemeyin, kız zaten istemiyor, biz yaşını almış çocuğu konuşmuyoruz, doğmamış çocuğu konuşuyoruz.
Dramatize etmeye gerek yok, radikal yardımı olan yazmış zaten, yasal küretaj süresi dolduğu için, Doğum yapıp devlete emanet edecek.

Eklemek istedigim bir örnek: Christiano Ronaldonun annesi ona hamileyken kürtaj olmak istemis yoksulluktan ve babasi alkolik oldugu icin. Ve bugün o oglu tüm ailesine bakiyor. Kimin ne olacagi hic belli olmaz. Insallah etrafinizda güvenebileceginiz insanlar vardir. Almanyada olsaniz yönlendirmek daha kolay olurdu

İstemeyen kadına ısrarla bebek yamayacak değilim. Böyle baskıların sonucunda olan çocuklara oluyor. İstenmeyen, sevilmeyen, bakılmayan, ihmalkarlık sonucu yiten bir sürü çocuk var. 1 taneye daha gerek yok.

Evlat edinmek için sırada bekleyen o kadar çift var, bebeklere iyi bakmaya hazır. Bunlar varken istemeyene baskı yapmaya gerek yok. Dünyaya gelecek herkes iyi bir ev hayatını, iyi bakılmayı hak eder. Belli ki sizde o tür bir niyet yok. Doğurup çocuk esirgeme kurumuna teslim edin. Bakacak ailesi bile hazırdır onun.

İstemeyen kadına ısrarla bebek yamayacak değilim. Böyle baskıların sonucunda olan çocuklara oluyor. İstenmeyen, sevilmeyen, bakılmayan, ihmalkarlık sonucu yiten bir sürü çocuk var. 1 taneye daha gerek yok.

Evlat edinmek için sırada bekleyen o kadar çift var, bebeklere iyi bakmaya hazır. Bunlar varken istemeyene baskı yapmaya gerek yok. Dünyaya gelecek herkes iyi bir ev hayatını, iyi bakılmayı hak eder. Belli ki sizde o tür bir niyet yok. Doğurup çocuk esirgeme kurumuna teslim edin. Bakacak ailesi bile hazırdır onun.
Yıllar sonra da çıksın müge anlıda orda burda çocuk arasınlar. Korunsunlar en doğrusu bu. Maden sorumluluk alamayacak yaştaysa kürtaj olsun. Böyle birşey olamaz borç harç bi şekilde bulunur öyle durumlarda. Şimdi o çocuğun hali ne olacak bırkıp kaçıcak bir yere. Yada belki o psikolojiyle denize filan atar başka bişey yapar. Allah korusun.

kızlar iş yerndeyken okudum konuyu yazak bişey bulamadm ve tüm gün aklımdaydı :(
keşke fake olsa konu.
hadi bi hata yaptınız ertesi gün hapı alsaydınız bari
gerçi artık olan olmuş bir çok yorum sahibiyle aynı fikirdeyim en manıklıısı doğurup cocuk esirgemeye vrmek sakın ona bişey yspmsyınvicdan azabından ölürsünüz. karşınızdakide sizde daha gençsiniz kendinizede bişe ypmayın iki canın vebalini ödeyemezsiniz öbür tarafta..
ya ailenize söyliceksiniz yada gizlice doğurup devlete emanet edeceksiniz sabah 5 te aktifmiş en son umarın tekrar foruma girersiiniz kendinizi toplmış bir şeklde Allah yardımcınız olsun

Konu gercek mi degil mi ondan emin değilim ama benzer olaylar hergün yaşanıyor zaten.bebek büyümüş bu durumda kürtaja karşıyım ben.ya ailenizle paylaşıp onların da destegini alarak bebeğinizi büyüteceksiniz ya da bir şekilde gizlice doğurup devlete teslim edeceksiniz.evlat hasreti çeken bir sürü kişi var talip olan olabilir.esirgemeye verseniz hemen bir aileye verirler.bir an ben olsam napardım diye düşündüm de gerçekten ne yapacağımı bilemezdim.

Bu karaktesizin ailesi yokmu onlara ulasin bi sekilde nikah kiysin çocuk dogunca bosarsiniz en azindan aileniz bu şekilde daha kolay atlatir bu durumu sakin intihari falan dusunmeyin olan olmus artik allah büyüktür hersey yoluna girer inşallah...

Yatarım kalkarım ama yaptıklarımın sorumluluğunu üstlenmem. Bu kafaya sahip olmak için ne yapmam gerekiyor? Lütfen beni de bilgilendirir misiniz? Hamile kalınca çocuğu aldırmalar, çöpe atmalar, yok aldıramıyorum kendimi öldürmeler falan...

3. Sayfa haberi is coming mi diyelim?

Arkadaşlar öncelikle sakin hepimiz insanız kusurlarımızla günahlarımızla konu sahibi elbette korunması gerekirdi ya da ertesi gün hapı vs ama olan olmuş negatif ve kötü yorumlar fayda etmez.İntihar edeceğim falan diyor zaten psikolojisi altüst durumda taş atmaya gerek yok karnında ki masum bir bir bebek sonuçta.Konu sahibine gelince üniversite okuyorum diyorsun anladığım kadarıyla farklı bir şehirdesin aile yapını bilmiyorum ama sana sahip çıkabilcek bir aileye sahipsen onlara anlat durumu kimse ailen kadar sahip çıkamaz sana hele o baba müsveddesi ilk başta kızarlar döverler belki çevreden çekiniyorsanız imam nikahı vs bir yalan bulunabilir eğer ailen kaldıramıcak bir aileyse okuduğun ilde çalışabilirsin ailene yaz okulu vs dersin kadın sığınmaya danışabilirsin ama sakın ne kendi canına kıy ne o bebeğin bu bir çözüm değil intihar edicem aileme bu utancı yaşatamam diyorsun ama sana birşey olsa ailen ne yapar eskisi gibi olabilir mi ? herşeyin bir çözümü var ve hep kötü gitmez kendin ve bebeğin için güçlü durmalısın lütfen gelişmeleri haber et

devlet hastanesinde kürtaj ücretsiz sadece kendi bilgilerinin bulundugu bir kağıtla gidiyorsun imza atıyorsun sevgilinden falan imza istemiyorlar evli olunca imza lazım keşke zamanı gecmeden bunu araştırayım şuan yapacak birşey yok gibi görünüyor hakkında hayirlisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back