• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylemek ne denlı dogru bılemıyorum ama dusuk yapan ılaclar var
Dalga mı geçiyorsunuz siz ya?! Nasıl böyle bir akıl verebilirsiniz? Kadın 20 haftalık hamile. Hem kocaman olmuş bebek ölsün, hem kadının hayatı riske girsin. Cahilliğinizi kendinize saklayın.

cocuk esirgeme en mantıklı çözüm biz de dahil birçok aile evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor gül gibi bakılır evladınıza , öncesi için ise mutlaka birileri ile paylaşmalısın mesala teyze , hala gibi onlar yolunu bulur çözüm üretir. olan olmuş kimse hamile bi kadını daha fazla üzmez eminim

Düşük yapmak için artık geç. Nasıl bu kadar bekleyebildin???? O sevgilinin ailesine söyle. Bu sadece senin bebeğin değil. Yaz okulu bir şey uydur evinden uzaklaş. Sevgilinin ailesine olanı biteni anlat sorumluluk almaları gerektiğini söyle. Başka bir çaren yok.

Söylemek ne denlı dogru bılemıyorum ama dusuk yapan ılaclar var
Doğru değil canım düşük ilaçları bebekle beraber anneyi de öldürür çok riskli doktor kontrolü olmadan asla icilmemeli ve bildiğim kadarıyla o ilaçların belli bir süresi var kullanılmak için.

Önce sevgilinizin ailesini, sonra da kendi ailenizi haberdar edin. Aileniz ne yapar ki? En fazla bağırır çağırır kızar. Ama size elmecbur sahip çıkarlar. Sevgilinizin ailesi de sahip çıkabilir. Kendiniz çözemiyorsunuz belli ki. Bırakın aileler girsin devreye.

Ortada tek salak ve sövülesi biri var o da o biyolojik baba! arkadaslar birbirinizi kirmayin. Eminim herkes konu sahibinin bu buhrandan kurtulmasi icin beyin firtinasi yapiyor..Düsük onerisi de bunlardan biri. Herkes gerildi elden birsey gelmedikce..

Sevgilin nasıl istemiyor bunu anlamıyorum demek ki hiç sevmiyormus. Ailesiyle konuş sonuçta tek başına yapmadın. Istemiyor olması bebeğin olmadığı anlamına gelmez. Hukuki olarak tüm hakkını alırsın. Okuluna devam et ayaklarinin üzerinde dur. Çocuğu nasıl yaptiysan oyle sahip çık. Anne olmak sevisip karninda taşımak değil, buyutmektir.

Konu sahibi ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Her aile evladına sahip çıkmıyor o yüzden ailene açıkla diyemem. Benim aile çevremde böyle bı seyim duyulsa kesin dislanirdjm ve bu yıllarca yüzüme vurulurdu. Önünde iki seçenek var.ya ailene söyleyip destek alacaksın.
Ya da güçlü durup bebeğini dünyaya getirip onu devlete teslim edip hayatına adam akıllı yok verip evladına yine sahip cikacaksin.

Oncelikle bir is bulup bir sure calisacaksin. 3 5 kurus para biriktireceksin dogum sonrasi icin. Sonra bebek dogunca babalik davasi acacak nafaka talep edeceksin. Sevisirken iyi cocuk olunca aman korktum gidiyorum yok oyle.

Hangi sehirdesin vs biraz detay verirsen daha cok fikir verebilirim.

Ortada tek salak ve sövülesi biri var o da o biyolojik baba! arkadaslar birbirinizi kirmayin. Eminim herkes konu sahibinin bu buhrandan kurtulmasi icin beyin firtinasi yapiyor..Düsük onerisi de bunlardan biri. Herkes gerildi elden birsey gelmedikce..

Ben kimseye hakaret etmedim. Ama sene 2018. Yasal disi kürtajlarda kac tane canimiz gitti,ve hala böyle akil verenler oluyor. 20 haftalik bebegi öyle hapla düşürse bile bunun kürtaji felan var. Canini riske atmasına girmiyorum bile

Olan olmuş yapacak birşey yok.
Artık. doğru olan.ne yapabilirim onu düşünün.
kesinlikle!! sevgilinin ailesiyle irtibata geçiniz. Onun aldırmak istemediğini ve beni bu sorumlulukla ortada bıraktı deyin.
Lütfen ama lütfen bunu yapın.
Eğer bi bedel ödenecekse sadece siz değil oda ödemeli.
Onu rahat bırakırsanız ekmeğine yağ sürmüş olacaksınız.

Ne kadar da kolay ailene söyle, iş bul çalış diyorsunuz.
Doğum sonrası kaç kişi acaba tuvalete rahatça gidebildi, uyuyabildi de kadın tek başına ayakta duracak?
Her aile öyle kolay sahiplenir mi?
Bizim de bir akrabamız benzer bir şey yaşadı, yaşı da 30'a yakındı. Kim olduğunu asla söylemediği sevgilisinden hamile kalmış, annesi hariç herkes reddetti. Annesi ile başka şehire taşınıp türlü maddi sıkıntılar çekerek çocuğu büyüttüler. Hayatları alt üst oldu maalesef.

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Öncelikle sakın saçma sapan şeyler yapma.
İntihar etme,hele hele ki o çocuğun canına kıyma sakın!
Eğer istanbuldaysan sana yardım edebilirim,eğer gerçekten gerçeksen sana yardım ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back