• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devlette ücretsiz muayene olursun, hatta giris bile yaptirmadan, durumunu anlat konuş bir kadin dogumcu ile..

Ailen muhtemelen tepki verir, ailene anlatma..

Bulunduğun ilin aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne git ve durumunu anlat, sana her şekilde yardımcı olurlar.

Eğer baba müsvettesinin sahip cikmasini istiyorsan karakola git, şikayetçi ol...dogum sonrası DNA testi yapılır, tazminat ve nafaka alirsin...

Başıma ne gelecek diye bekleme , kalk ve birşeyler yap lütfen

Ne yapsin peki? Aldiramiyoki artik yasal surec gecmis galiba... sahip cikmaktan baska caresi var mi?

Evlatlık versin.
Hatta başka şehirde okuyorsa oraya gitsin, kadın sığınma evinden destek alsın, Doğum yapıp çocuk esirgemeye versin çocuğu da...
Ailesine de söylemesin, imkanları zorlasın..

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Sakin yapma bak bende hamileyim icimde can var onu sana rabbim verdiyse sukretmelisin ne kadr insan evlat sahibi olablmek icin neler cabalyr bir bilsen yapma o minige kiyma onn icin yasa ayakta dur bak seni halen birakmamis ne kadr guclu sende guclu ol

İşin zor gerçekten. Kendine de bebeğine de zarar vermeyecek bir çözüm bul canım. Resmi yollara başvurman en mantıklısı.Adamı bul zorla nikahı kıy diyenlere katılmıyorum. O karakterdeki bir adam ondan sonra da sana acıdan başka birşey vermez. Kendi canından olana acımayan bir cani. Madem öğrencisin ailenin yanına gitme bir süre.

Ailenin duyupta ortalığı yıkacak olma gerçeği kızlarımızın hayatını nasılda karartıyor..Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz biz yaa! Can bu can..Nikah olunca kıymetli nikahsız olunca yoldaki kediden bile değersiz oluyor..Bir imza cana verilen değeri nasılda dğeiştiriyor.Oysa kızın ailesi buna aksi tepki vermese ortada hiç kötü bir şey olmayacak:( Evet geniş yürek lazım ama neden olmasın?.. Ah yaa ah..içim yandı..Kime üzüleyim şimdi?

Evlatlık versin.
Hatta başka şehirde okuyorsa oraya gitsin, kadın sığınma evinden destek alsın, Doğum yapıp çocuk esirgemeye versin çocuğu da...
Ailesine de söylemesin, imkanları zorlasın..
Ha ok.. ama ailesinden nasil gizleyecek en onemli sorun bu. Biz doguruyozda lohusaligi filan gepsi ayri sknti. Ne bilim Allah yardimcisi olsun

anne de suclu baba da
baba zorla yapmamış ya:)
aldırmama izin vermedi diyor yaa hangi devirdeyiz! Neye güvendin de yasal sınırları bitirdin aldırmamak için! 8 Hafta düşünmek için güzel bir zaman.Yani ben bir bu kısma kızdım.Hala önünde imkan varken o ş..fsize nasıl kesin inanırsın bizler kocamıza inanmaz güvenmezken sen nasıl nasl inandında yola devam ettin? Hayır ailen geniş bakış açılı da değil nasıl kendine bir garanti yol çizmedin anlamıyorum ki..Madem aldırmıyoruz o zaman nikah dairesine deseydin..:(

İşin zor gerçekten. Kendine de bebeğine de zarar vermeyecek bir çözüm bul canım. Resmi yollara başvurman en mantıklısı.Adamı bul zorla nikahı kıy diyenlere katılmıyorum. O karakterdeki bir adam ondan sonra da sana acıdan başka birşey vermez. Kendi canından olana acımayan bir cani. Madem öğrencisin ailenin yanına gitme bir süre.
Aynen sonra bide bosanmak icin ugras : (

Aynı durumu bir arkadaşım yıllar önce yaşamıştı malesef. Liseyi yeni bitirmiştik . Arkadaşım sevgilisinden hamile kaldı, çocuk başta evleniriz demişti aldırmadı, sonra sorumluluk almak istemedi vazgeçti. Kızın ailesi kızlarını reddetti evden kovdu :KK43: kız sevgilisinin annesine sığındı . Kadın torununa da annesine de sahip çıktı . Sonra oğlu başka birini buldu sevgili olarak . Sığınma evine gidecekti kızcağız , oradan sonra iletişimimiz koptu zaten . Hayatının hatasını yaptı gencecik yaşta . Okumak, çalışmak, kariyer yerine sevgilisinden çocuk yaparak .

aldırmama izin vermedi diyor yaa hangi devirdeyiz! Neye güvendin de yasal sınırları bitirdin aldırmamak için! 8 Hafta düşünmek için güzel bir zaman.Yani ben bir bu kısma kızdım.Hala önünde imkan varken o ş..fsize nasıl kesin inanırsın bizler kocamıza inanmaz güvenmezken sen nasıl nasl inandında yola devam ettin? Hayır ailen geniş bakış açılı da değil nasıl kendine bir garanti yol çizmedin anlamıyorum ki..Madem aldırmıyoruz o zaman nikah dairesine deseydin..:KK43:
bana neden çıkıştınız konu sahibi ben değilim :)

Yaz okulu falan uydur bi sey git başka bi bi ilde dogur ve evlatlık ver. Ben hiç dogur bakarsın diyemiycem bebege de yazık sana da yapamazsın türkiyede yaşıyoruz malum. Babasına da aldırdım de çocuğun başına bela olmasın sonra

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu

Babana bile güvenme diye bir atasözü var biliyorsunuz değil mi ?
Elin itine kopuguna güvenip de ateşe nasıl atladınız bilmiyorum ki artık önemi de yok.
Size çok öfke doluyum şu an ama kırmamak için azami dikkat gösteriyorum.
Öncelikle önemli olan bebek bu noktada. Yani kendi canıma kıyarım ona da kıyarım hatasına asla düşmeyin. Sonuçta sizin bebeginiz de olsa o Allah'ın bir kulu ve yasama hakkına sahip. Bu nedenle bu kötülüğü ona yapamazsiniz.

Çözüm önerisi sunamiyorum sinirden nutkum tutuldu.
Allah o bebeğin yardimcisi olsun hayati kiymet bilen ellerde saglik ve mutluluk icinde gecsin.
Sizi ve diger adam musveddesini ise....
Neyse !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back