• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin

Benimde aylardır bebeğim olmuyo istememize rağmen tedavi şu bu artık Allaha bırakıyorum umarım banada bi evlat nasip eder rabbim... Neden yaptın falan filan yargılamayacağım zira olan olmuş şimdi sonrası için düşünmek lazım yaz tatili için evinde ol zaten 4 aylıkken büyür karnın sonrasında eve bi şekilde gitme bütler tek ders sınavı şu bu uydur çocuğu doğur esirgeme yurduna ver artık çocuk evlatlık almak için yas sınırı da kalktığı için çevremde bebeği olmayan çok kişi aklı Kemal'e ermemiş bebek sahiplenmek istiyor umarım sıcak bi yuvası olur masumun

bu dunyada hatasız kımse varmı ki ? Ben öyle bırılerını tanımıyorum
Ailene olanları soylemelısın gerekırse o adamı ıkna edıp nıkah kıyın Annen baban oyle razı olacaksa

Canina kiymak ta nedir zaten okuyormussun memleketten uzaksin bebegini ber sekilde dunyaya getir..onun bir sucu yok...ve devletimize teslim et.
Kuzenim de senin gibi bir hata yapti kiz nasil olduysa saklamayi basardi dogum yapti ertesi gunu cocuk esirgemeye birakti..
Yaa yazık ama çocuğa ömrü boyunca ne annesini bilecek ne babasını

AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni

Ailene ayni sehirde mi kaliyorsun?
Eger oyleyse bunu soylemekten baska caren yok, cunku bikac hafta sonra karnin belirecek.
Ne kendini ne bebegini oldurmek bir cozum degil.
Seni ortada birakan adama babalik davasi ac.
Barodan avukat verirler maddi durumun yerinde degilse.

Hayat işte kimi bulamaz kimi bilemez. Sakın o yavrucağada kendinizede zarar vermeyin. Ailenize anlatın dürüst olun. Ama yok ben illa kendimi bebeği öldürcem derseniz bebek isteyen dolu aile var evlat hasreti ile yanan. Düzgün çocuğa öz gibi bakacak bi aile bulun ailenizden uzakta kalmaya çalışın bi bahane ile doğuma yakın. Ve doğumdan kendinizi toparlayıp dönün. Ben ailenize söylemeniz yandaşıyım ama ailenizi tanımıyorum size bebeğe zarae vermiceklerse söylemeniz en doğrusu

Ben birinden duymuştum, kızı ve anneyi böyle durumda doğuma kadar başka ile göndermişler. Çocuk doğunca annesinin üzerine kaydetmiştir, o doğurdu gibisinden. Böyle bir şey olabilir mi?Anneniz kaç yaşında, böyle bir şeyi kabul eder mi?

Kadın hamile kaldığında babaya güvenip degil, kendine güvenip gebeliğe devam kararı vermeli. Gördüğünüz gibi adam çekip gidiyor...
Ailenin haberi de olmasın.
Kendine zarar verir bu saatten sonra bebekten kurtulma girişimlerin.
Eğer farklı şehirde okuyorsan bir bahane ile git.
Orada kadın sığınma evine başvur. Doktor kontrollerinde yardımcı olsunlar.
Doğumunu orada yap.
Çocuğu da çocuk esirgemeye ver. En azından çocuk diye yanıp tutuşan bir aile sahip çıkar. Çocuğun düzgün imkanları olur.
Sen de okulunu bitir, meslek sahibi ol, kendi hayatını kur.

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin

Valla ben de 22 haftalık hamileyim
20 haftalıksa nasıl gizliyosun? Pek mümkün bişey değil.
10 haftadan sonra kürtaj olmadığını artık bilmeyen kalmamıştır herhalde.
Doğurup devlet kurumuna vermekten başka çare yok gibi görünüyor.

bende merak ettim
nasıl gizliyorsun?
ailene anlatmalısın bence. kuzenimin başına geldi. benim en büyük geri kafalı amcam da asarım keserimcilerdendi. ama şimdi kızının evlilik dışı çocuğunu yanından ayırmıyor. çocuk dedesinin üzerine kayıtlı. baba da yok. olmasın da çok da fifi.

Doğmamış bebeğinize üzüldüm.Sonunda ölüm yok ailenize herşeyi anlatın.Kendinize ve bebeğinize zarar verecek bir şey yapmayın onun ne günahı var şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum bende hamileyim onlar melek onlar günahsız.Senin hatanın bedelini o bebek ödemesin.Ne olursa olsun herşeyi göze al.Genç kızlara sesleniyorum Allah aşkına böyle karaktersiz adamlarla birliktelik yaşamayın. Madem yaşıyorsunuz sonuçlarını göze alın. Bak Meryem Üzerliye onunda sevgilisi istemedi bebeği ama o ne yaptı doğurdu baktı büyüttü..Belki aynı imkanlarda değilsiniz ama doğurma cesaretini göster..Ailen destek olmazsa sen çalışır sıfırdan başlarsın herşeye... Onu hissetmeye başlayınca bağlanacaksın.Onunla yatıp onunla kalkacaksın.Hareket etmediği zaman acaba bir şey mi oldu diye endişe duyucaksın.Ben derim ki yapma etme..

Karnınızdaki masumun hiçbir günahı yok lütfen ona kıymayın gerekirse ailenizle konuşun ama ne bebeğinize ne de kendinize zarar vermeyin. Babası sahip çıkmıyorsa siz sahip çıkın ona size ihtiyacı var.

Çok üzüldüm.
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan aileler var.
Çocuğunuzu doğurun ve devlete teslim edin.
Herkes yeni doğmuş bebek evlat edinmek istiyor.
Siz bakamayacaksanız en azdından sıcak bir yuvası olur

Sakin ol öncelikle sakin ol. Annene anlat ne olursa olsun o senin annen arkasını döneceğini hiç sanmıyorum. Kızsa küsse de elbet kabullenir.
Bebeğin babası bakamam diyor peki önerisi ne doğacak çocuğa kim bakıcakmış??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back