- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Ne yapsin peki? Aldiramiyoki artik yasal surec gecmis galiba... sahip cikmaktan baska caresi var mi?
Sakin yapma bak bende hamileyim icimde can var onu sana rabbim verdiyse sukretmelisin ne kadr insan evlat sahibi olablmek icin neler cabalyr bir bilsen yapma o minige kiyma onn icin yasa ayakta dur bak seni halen birakmamis ne kadr guclu sende guclu olBen sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Ha ok.. ama ailesinden nasil gizleyecek en onemli sorun bu. Biz doguruyozda lohusaligi filan gepsi ayri sknti. Ne bilim Allah yardimcisi olsunEvlatlık versin.
Hatta başka şehirde okuyorsa oraya gitsin, kadın sığınma evinden destek alsın, Doğum yapıp çocuk esirgemeye versin çocuğu da...
Ailesine de söylemesin, imkanları zorlasın..
aldırmama izin vermedi diyor yaa hangi devirdeyiz! Neye güvendin de yasal sınırları bitirdin aldırmamak için! 8 Hafta düşünmek için güzel bir zaman.Yani ben bir bu kısma kızdım.Hala önünde imkan varken o ş..fsize nasıl kesin inanırsın bizler kocamıza inanmaz güvenmezken sen nasıl nasl inandında yola devam ettin? Hayır ailen geniş bakış açılı da değil nasıl kendine bir garanti yol çizmedin anlamıyorum ki..Madem aldırmıyoruz o zaman nikah dairesine deseydin..anne de suclu baba da
baba zorla yapmamış ya:)
Aynen sonra bide bosanmak icin ugras : (İşin zor gerçekten. Kendine de bebeğine de zarar vermeyecek bir çözüm bul canım. Resmi yollara başvurman en mantıklısı.Adamı bul zorla nikahı kıy diyenlere katılmıyorum. O karakterdeki bir adam ondan sonra da sana acıdan başka birşey vermez. Kendi canından olana acımayan bir cani. Madem öğrencisin ailenin yanına gitme bir süre.
bana neden çıkıştınız konu sahibi ben değilim :)aldırmama izin vermedi diyor yaa hangi devirdeyiz! Neye güvendin de yasal sınırları bitirdin aldırmamak için! 8 Hafta düşünmek için güzel bir zaman.Yani ben bir bu kısma kızdım.Hala önünde imkan varken o ş..fsize nasıl kesin inanırsın bizler kocamıza inanmaz güvenmezken sen nasıl nasl inandında yola devam ettin? Hayır ailen geniş bakış açılı da değil nasıl kendine bir garanti yol çizmedin anlamıyorum ki..Madem aldırmıyoruz o zaman nikah dairesine deseydin..
Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucak
Söylemek ne denlı dogru bılemıyorum ama dusuk yapan ılaclar var
Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
bana neden çıkıştınız konu sahibi ben değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?