20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bubişi yaparken aileni göz önünde bulundurmadınmı peki ? Madem yapmışsın bende kıyma bak çevre de o kadar Bebek isteyen var bunlardan biri de benim sevgilin demek ki Ada'm değilmiş gününde geçmiş kendi psikolojini bozma boşver çalışır bakarsın ailende sonuçta belki Bebek olunca sahip çıkarlar napıcaksjn olmuş bir kere

Bu kız neden banlı, neden açıklama yapılmıyor?
Sahte hesap ise bari açıklayıp konuyu kapatın.
Değilse neden böyle zor bir zamanda buradaki yardımdan mahrum bırakılıyor?

Kız bu konu dışında başka konuya mesaj da yazmamış. Günlerdir banlı ben de anlamadım. Biriyle özel mesajla bir şey mi konuştu acaba? Bundan banlanılabiliyor mu?

Hayat ne garip.. yıllardır bebek özlemi çekiyorum.. Yakında ameliyat olacağım çocuğum olmadığı için.. bir tarafta çöpe atılan bebekler bir tarafta biz evlat özlemi çeken insanlar.. senin nefret ettiğin pişman olduğun benim bu dünyadaki tek hayalim.. ve bircok arkadaşım var benim gibi..
Her insanın sınavı farklı işte...
Keşke hata yapmasaydın madem yaptın korunsaydın.. yapacak birşey yok o çocuk doğacak ve ona anne olacaksın başka çaresi yok.. yok öyle hatalar yapıpta çocuğu sokağa atmak...

O senin imtihanın bu da bu kızın. Allahım anlamak bu kadar mı zor? Onun durumu hepinizinkinden daha kötü,bekar 20 haftalık hamile ölmeyi düşünüyor,öldürmeyi düşünüyor. Senin bebeğin yok ama evlisin kocan var tedavi oluyorsun. Bu durumu bu kadar dramatikleştirme lütfen.

Kız bebeğini seviyor konuşmalarından belli,sokağa atacağım da dememiş zaten. Lütfen herkes kendi imtihanıyla uğraşsın. Kıza burdan annelik yapacaksın diye konuşacağınıza Allah'ın verdiği imtihana karışmayın derim.

Bende aynen öyle dedim zaten herkesin sınavı ayrı.. ama madem oldu o zaman bakmak zorunda yazık günah çocuğa..

Bende aynen öyle dedim zaten herkesin sınavı ayrı.. ama madem oldu o zaman bakmak zorunda yazık günah çocuğa..
Bak ben her zaman senin konularını okurum bu benim 2. Üyeliğim,daha önceden de biliyorum yani seni,sen kendine eziyet ediyorsun bebeğin olmuyor diye,yapma be canım ben senden daha küçüğüm ama allah izin verirse olur diyorum,sadece böyle yapma vücuduna verdiğin zararın haddi hesabı yok. Kendini çok kasıyorsun lütfen kasma biraz kafanı rahatlatsan belki bebeğin hemen gelicek sana. Tüp bebeğe bile gerek kalmicak. Bu kızcağızında hiç bir suçu yok önce sevgilisi aldırma demiş daha sonra sahip çıkmamış hayatına terk etmiş kandırılmış,ne bebeğin ne kızın suçu var,umarım intihar etmemiştir de bize ulaşıp bizde ona yardım edebiliriz,evleniyorum ben gerekirse evimi açarım gelsin benimle kalsın bir süre,doğumunu devlette yapsın. Kendini toparlayınca da çıksın gitsin ama yeter ki ulaşsın.

tam bir drama kraliçesi.
olmuyorsa olmuyor Allah vermiyorsa vermiyor. nedir bu bebek psikopatlığı ben anlamıyorum kadın ameliyat olacagım diyor. illa olacak, üreyecek yani.
ameliyat dediğin şey çok riskli ölme ihtimalin yoksa kolay kolay da olunmaz vücuda böyle bir kesip biçme travması yaşatılmaz.

Bu forumun kadınları kural koyucu. Onlar "yok öyle" dedi mi iş biter. Kadın hakları falan, yoooook. Forum kadınlarının sözü daha geçerlidir. Şunu anlamak neden zor, ben anlayamıyorum: Bir şeyi sen çok istiyorsun diye başkası da istemek zorunda değil.

İmtihan dünyası diyeyim bende sana katılmış olayım. Herkesin derdi farklı herkes aynı derde sahip olsa,herkes sabit aynı fikirli olsa dünya nasıl bir yer olurdu? Birinin bebeği olmuyor diye kazayla bebeği olan insana "geber,pislik,bebeğini çöpe atıcaksın biliyorum,tuvalette doğur,ahlaksı,cezanı çek,anne olama inşallah." demek ne bileyim fazla acınası duruyor. Bu düpe düz bariz kıskançlık. Eminim hareket edenler dünyayı kurtardıklarını falan zannedip zevkle kahvesini yudumluyordur. Senin benim gibi bilinçli insan bu ülkeye şart canım,seri üretime geçmeliyiz bilinçli insanlar çoğalmalı.

Kız bu konu dışında başka konuya mesaj da yazmamış. Günlerdir banlı ben de anlamadım. Biriyle özel mesajla bir şey mi konuştu acaba? Bundan banlanılabiliyor mu?
Ne olursa olsun, sahteyse açıklansın, sahte değilse banlanmasın. Bir genç kızın hayatı mı önemli sitenin kuralları mı?

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Ayy sakın herşey düzelir ölürsen Allaha hesabını hiç veremezsin bu çözüm değil lütfen.Son sınıftamısın?Annene anlatsan belki çözüm bulur.Emin ol dua et Allah bir kapı açar .Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez.Bu senin imtihanın ama bir bebeği ve kendini öldürmek ailene en büyük ceza olur.Bu çocukla konuş evlensin senle sonra istemiyorsa boşansın ama bir cana kıymasın konuş onunla yok derse ailenle konuşucam onlardan fikir alıcam de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…