- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.916
- 548
- 29
- Konu Sahibi caresizbirkizim
Bende sisko oldum demeye geldim nalet olsun cok pardon baska konuya yazicaktim yanlislikla buraya yazdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla senelerden beri çocuk ozlemim var doğurup bana verebilirsin seve seve alırım anlamıyorum Allah'ım ya ben bu canın tirnaginin pisliği için cirpinirken başka insanların bu kadar kolay bebek sahibi olanları anlamıyorum nasıl bı adalet !!!!
Biz de gectik o imtihandan .Ama isyan etmedim bir kere .Nerde hangi dr u duyduysam kostum .Hep bir gun anne olacağım günü hayal ettim .Ve Rabbim nasip etti cok şükür.Ama yürek yakan bı imtihan
Ne olursa olsun kendine ve bebeğe özellikle Doğum yaptıktan sonra zarar vermemeni dilerim. Bunun vicdan azabı bir ömür geçmez. Bence en azından doğurup sosyal hizmetlere teslim edin. Ne diyeyim keşke böyle şeyler olmasa ama olduktan sonra da aileler destek olsalar evlatlarına...Canina kiymak ta nedir zaten okuyormussun memleketten uzaksin bebegini ber sekilde dunyaya getir..onun bir sucu yok...ve devletimize teslim et.
Kuzenim de senin gibi bir hata yapti kiz nasil olduysa saklamayi basardi dogum yapti ertesi gunu cocuk esirgemeye birakti..
Bu nasıl bı düşünce ya 5 senedir doktor doktor tek bir çare bulabilmek için geziyorum pardon da insanların düşüncelerini terane olarak adlandırma yine !!!!!off hep aynı terane. böyle yaparak isyana düşüyorsunuz, herkesin her istediği olacak diye bir kaide yok
İnşallah dediğin gibi bı gün rabbim benimde sesimi duyar canımBiz de gectik o imtihandan .Ama isyan etmedim bir kere .Nerde hangi dr u duyduysam kostum .Hep bir gun anne olacağım günü hayal ettim .Ve Rabbim nasip etti cok şükür.
Bu nasıl bı düşünce ya 5 senedir doktor doktor tek bir çare bulabilmek için geziyorum pardon da insanların düşüncelerini terane olarak adlandırma yine !!!!!
Bak arsasını bende ben bakabilirim demişim arsada zaten senin durum analizi yapmana gerek yokevet terane doğru kelime.her zaman bir numune geliyor çünkü
gezme o zaman, demek ki Allah'ın var bir bildiği. sen doktor doktor geziyorsun diye insanlara ne hakla Allahım nasıl bir adaletin var senin bana vermiyorsun da onlara veriyorsun gibi saçma bir sorgulamaya hesap sormaya giriyorsun peki?
konu gerçekse kızcağız zor durumda, yardım etmeye çalışıyoruz. sen bebek özleminin nefretini burada kus diye açılmıyor bu tarz konular. hayret bir şey ya
Çok güzel dile getirmişsiniz.Bakın kızlar görün erkekler bu işlerden ne kadar kolay sıyrılabiliyorlar. Neden? Çünkü bunu kimseye söyleyemeyeceğinden ve ailenin de sahip çıkmayacağından çooook eminler. Toplumu biliyorlar çünkü. Ben olsam burnundan getirirdim. Var mı öyle işine gelmeyince ben yokum demek!!!
Bu tarz olaylar tabi ki olmasın tabi ki herkes istediği zaman istediği kişiyle nikahlı iken bebek sahibi olsun. Toplum açısından da böyle olması en ideal ve uygun olanı... Fakat bir gerçek var ki ne dersek diyelim bu tarz olaylar yaşanıyor. Çöpe atılan, tuvalet penceresinden atılan bebekler... Ama bunca akılsızlık ve cahilliğin yanında toplum yapımız ve ailelerimiz bu gençlere ne kadar destek olabiliyor? Bu ölen bebeklerde bence bu toplumun ve ailelerin de hata payları var. Bu yaşananları görmezden gelmek ve yoktur demek bunları yok etmiyor. Ve bence bizi de daha namuslu aileler ve namuslu bir toplum haline getirmiyor. Aksine bencil ve sorumsuz erkekler, canına ya da bebeğine kıyan cezaevine gitmek zorunda kalan kızlar oluşturuyor bu toplum... Anne baba demek yol gösterici ve danışılan insan demek değil midir? Bu toplum yapısı hatayı, hatalar dizisi ile örtmeye çalışıyor maalesef... Allah hepimizin evlatlarına akıl-fikir versin.(hem kızlara hem erkeklere)
Bu konuda bence ailenin haberinin olması gerekiyor her halükarda. Ve bebeğin babasının ailesinin de haberi olması gerekiyor. Yetiştirdikleri evlatların sorumluluklarını alsınlar. Oğlum çok canlar yakacak lafının karşılığını görsünler şimdi!!
Yok canım öyle düşünceler bu sayfada terane olarak algılanıyor maalesef :-(37 yaşında anne olmak için yirtinan biri olarak hem size hem de bebeğinize çok üzüldüm.lutfen o masum yavruya sahip çıkın