• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne desem ne yazsam...yanlıs anlasılacak...devlet bakar nasılsa..dogurun dogurun atın bakalım...hatta goruyorum pışman olan cok az...yarın birgun gene bır sevgili gene yenı hatalar....cocugu aldırınca bu veballe bır omur yas tutacak gordunumuzmu hiç...devlete ıkı cocugunu verip baska bırınden tekrar 3 cocuk yapanı gordum...ama ozgur ulkeydik...devlette bakmak zorundaydı degilmı...baksın bakmasınada bu bebeklerın ruhlarını kım tamır edecek...ruhlarıda bedenı gibi buyuyecekmı...23 yasa hata olarak bakmıyorum...tecavuze Allah vermesın ugrayanlar dısında bebegını hata olarak gorenlere hak vermem mumkun degil...

Cinselliği yaşanmak istenenle yaşanabilecek bir ihtiyaç olarak görenler bu konuda ne düşünüyor acaba? Bu olaya bakınca hata olarak zamanında yapılmayan kürtajı görüyorlardır muhtemelen.(korunmama kısmı da hata sayılır ama kazara hamile kaldığını düşünüyorum)

O yaşanan birliktelik hata değilmiş ihtiyaçmış. Yaşanan birliktelik kadın ile erkeğin özgürlüğü. Bebeğin anne karnında hayata tutunmaya çalışırken çöp kutusuna gitmesi annenin özgürlüğü. O bebeğin doğduktan sonra yurda bırakılması anne ve babanın özgürlüğü..(!)
Sadece bir ihtiyacın karşılanması neden konu sahibini intihar eşiğine getiriyor? Neden o sabinin hayatına mal oluyor?

AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni

Evladının hayatını sonlandırmayı sakın düşünme. Onu kucağına aldığında göreceksin bir annenin ne kadar güçlü olabileceğini. Sen evladınla hayatına devam etmeyi tercih ettiğinde yanında olmak isteyen yanında olacaktır. Eğer her daim yanında olamayanlarla aynı karakterde olmak istemiyorsan önce sen her daim evladının yanında olmalısın.

Cinselliği yaşanmak istenenle yaşanabilecek bir ihtiyaç olarak görenler bu konuda ne düşünüyor acaba? Bu olaya bakınca hata olarak zamanında yapılmayan kürtajı görüyorlardır muhtemelen.(korunmama kısmı da hata sayılır ama kazara hamile kaldığını düşünüyorum)

O yaşanan birliktelik hata değilmiş ihtiyaçmış. Yaşanan birliktelik kadın ile erkeğin özgürlüğü. Bebeğin anne karnında hayata tutunmaya çalışırken çöp kutusuna gitmesi annenin özgürlüğü. O bebeğin doğduktan sonra yurda bırakılması anne ve babanın özgürlüğü..(!)
Sadece bir ihtiyacın karşılanması neden konu sahibini intihar eşiğine getiriyor? Neden o sabinin hayatına mal oluyor?
Cinsellik ihtiyaç, korunma gereklilik. Liselerde haftada bir saat cinsellik ve korunma üzerine ders olsa da böyle durumlar hiç yaşanmasa...

Konu sahibinden ses çıktı mı?

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Artık aldırmak için çok geç bebeği istemiyorsan git sosyal hizmetlere başvur onlar doğum olunca hemen alıyorlar sakın bebeğini bi yerlere bırakma

Cinsellik ihtiyaç, korunma gereklilik. Liselerde haftada bir saat cinsellik ve korunma üzerine ders olsa da böyle durumlar hiç yaşanmasa...

Konu sahibinden ses çıktı mı?

İnsanları diğer canlılardan ayıran şey ise bu ihtiyacın aile olma sorumluluğunu taşıyabilen biri ile karşılanması

İnsanları diğer canlılardan ayıran şey ise bu ihtiyacın aile olma sorumluluğunu taşıyabilen biri ile karşılanması
Aile olmadan da cinsellik yaşanabilir. Korunma şartı ile tabi ki. Sorun sadece hamile kalmak değil, milyon tane hastalık kapabilir insanlar. O yüzden korunma şart.

Çok üzüldüm.
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan aileler var.
Çocuğunuzu doğurun ve devlete teslim edin.
Herkes yeni doğmuş bebek evlat edinmek istiyor.
Siz bakamayacaksanız en azdından sıcak bir yuvası olur
Benim tanıdığım bir aile aldı sosyal hizmetler doğar doğmaz 2 yıl sosyal hizmetlerden gelip kontrol ettiler ondan sonra mahkeme oldu ve çocuk ailenin üzerine geçti çokta iyi bakıyorlar ve yeni doğmuş bebek almak için sıra bekleyen çok aile varmış hemde güvenli devlet kontrolünde olduğu için

buna inanmanız komik çünkü insanlar (her iki cins de) çok eşlidir ve evlilik modern dünyanın ve ahlaki kuralların bir dayatmasıdır. (evlilik kötüdür demiyorum. sadece insan doğasından bahsediyorum. yoksa evlilik bence de güzel bir şey)
kısacası korunmayı bilmiyorsanız ve sonuçlarına katlanamayacaksanız evlenmeden ilişkiye girmeyin. bebeği dogurursan lütfen kendin bak. lütfen. sen onun annesisin.

Konu sahibi naptin canına falan kiymadin umarim. Yonetim bi arastirabilir mi bu kizcagizi. Kazen Kazen Doğruysa maddi destek olabilirim. Herkes 1 lira bile gonderse bi sekilde caresine bakılır. Öldürmesin kendini yok yere. Cok umutsuz duruyo yazdiklari. Yazik.

buna inanmanız komik çünkü insanlar (her iki cins de) çok eşlidir ve evlilik modern dünyanın ve ahlaki kuralların bir dayatmasıdır. (evlilik kötüdür demiyorum. sadece insan doğasından bahsediyorum. yoksa evlilik bence de güzel bir şey)
İnsanlar çok eşli midir?
Cidden merak ettim bu tezi neye dayanarak öne sürdünüz?
istisnalar kaideyi bozmamakla beraber şerefi haysiyeti onuru olan hiçbir insan çok eşli değildir. Ve insan doğasındada böyle bir durum yoktur.

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
4 ayın kalmış doğurup bakamadığın içim şimdilik çocuk esirgemeye verirsin .
Çalışmaya başlayınca alırsın yanına

AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni
Cinayet olur o canlı şu an

Öyle bir boşluktayımki ne yapacağımı bilmiyorum bana ne ailem ne de o sahip çıkmayacak ya sıfırdan kazıyarak bir hayata başlayacağım ya da toprak olacağım o benim ilk beraber olduğum adamdı beni öylece bıraktı ortada kabullenemiyorum hiçbir yaşananı
Bebeğini doğurup sosyal hizmetlere vermek gibi bi durum olamazmi,Bu yazılanları okuyunca çok üzüldüm ben 2.çocuk için yanıp tutuşuyorum rabbim yardım etsin evlat sahibi olmak hiç kolay değil çok gençsin

Devlete sığın. Reşitsin ailenin asla haberi olmaz. Bakamam diyorsan devlete ver. Sakın ama sakın çöpe bi yere atma sakın. Şuan sanada değil sadece bebeğe üzüldüm. O işe aklı eren ne cahil olur ne çocuk. Onu yapmaya aklın varsa bi kondom yada bi ertesi gün hapı kullansaydın. Kusura bakma kendi işin. Ama olan masum meleğe olacak.

Ölümden başka herşeye çare var bu hayatta..
ölüm en son düşüneceğin seçenek bile olmamalı..
Yıllardır bir bebeğim olsun diye uğraşıyorum,
senin bu zamanlarında erken doğum yaparak
bebeğimi kaybettim, hala acısı içimde...
Nasıl kıyarsın...

Valla senelerden beri çocuk ozlemim var doğurup bana verebilirsin seve seve alırım anlamıyorum Allah'ım ya ben bu canın tirnaginin pisliği için cirpinirken başka insanların bu kadar kolay bebek sahibi olanları anlamıyorum nasıl bı adalet !!!!

Valla senelerden beri çocuk ozlemim var doğurup bana verebilirsin seve seve alırım anlamıyorum Allah'ım ya ben bu canın tirnaginin pisliği için cirpinirken başka insanların bu kadar kolay bebek sahibi olanları anlamıyorum nasıl bı adalet !!!!
Isyan etmeyin o uye de siz de cocukla imtihan ediliyorsunuz ama farklı şekillerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back