- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
İş işten geçmiş o yüzden laflar yazmıyorum.AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni
Kimse kusura bakmasın ama düşüncem benimm katı!! Evlenmeden böyle işlere neden girişiyorsunuz??? Hadi yapıyorsun korunmak nerde??? Herşey zamanında güzel . Hayatını bitirdn tebrikler23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Ah gençlik hataları, yine çöplüğe atılmış bir bebekle daha ana haber bültenlerini izleteceksiniz bizlere.. Diyecek bir şey bulamıyorum, madem bir hata yaptın sonucu ne olursa katlanıp o masum bebeğe sahip çıkman tek temennim olur.
20 haftalık mı hamilesiniz? Hangi şehirdesiz? İstanbul’da özel muayenehaneler yasal süre geçtikten sonra da bebeği alabiliyorlar. Öncelikle ilaç filan verip ölmesini sağlıyorlar sanırımama bu işlem diğer kürtajlardan daha pahalı.
Bi muayenehane ile görüş fiyat al erkek arkadaşından da para iste, vermeli.
Keşke böyle olmasaydı ama yapabileceğin bir bu var. Ya da işte yapabiliyorsanız bebek isteyen bir çift ile anlaşıp doğurup vermek ama bu işlem de kolay ve yasal değil.
Umarım konu faketir. Yazık...
Ay lütfen vermeyin böyle akıllar. Zaten parası pulu yok kızın sonra gidecek merdiven altı bir yere bebeği aldırayım derken kendi canından da olacak.20 haftalık mı hamilesiniz? Hangi şehirdesiz? İstanbul’da özel muayenehaneler yasal süre geçtikten sonra da bebeği alabiliyorlar. Öncelikle ilaç filan verip ölmesini sağlıyorlar sanırımama bu işlem diğer kürtajlardan daha pahalı.
Keşke böyle olmasaydı ama yapabileceğin bir bu var. Ya da işte yapabiliyorsanız bebek isteyen bir çift ile anlaşıp doğurup vermek ama bu işlem de kolay ve yasal değil.
Farkındayım, kendi tercihi, ben bilgimi paylaştım. Napayım oturduğum yerden intihar etme ihtimalini,aile faktörünü, en kötüsü bebeği doğurup çöpe atma,çocuk esirgeme kurumuna bırakma ihtimalini hiçe sayıp doğur mu diyeyim? Böyle bir tercihi de var nasıl isterse öyle yapsın diyorum.Biz dedik diye doğuracak ya da kürtaj olacak hali yok. Kendine en uygun yöntemi seçecek.Cinayete yönlendirinizin farkında değilsiniz heralde ??
Kontrole gidemedin de nereden biliyorsun hayata tutundugunu? Belki de dusuk yaptin zehirliyordur seni, doktora gitmen sart.Ağlamaktan içim dışıma çıktı aylardır hala sımsıkı nasıl tutunuyor hayata masum bebeğim bir kere bile kontrole gidemedim daha tek başıma ona bakamam ailemin öğrenmesi sonum olucak
Gerçekten kafalar bir milyon. Verilen akılları hayretler içinde okudum.Cinayete yönlendirinizin farkında değilsiniz heralde ??
Umatim sen fakesindir. Sen suça teşvik ediyorsun, bu da suç farkindamisin????????20 haftalık mı hamilesiniz? Hangi şehirdesiz? İstanbul’da özel muayenehaneler yasal süre geçtikten sonra da bebeği alabiliyorlar. Öncelikle ilaç filan verip ölmesini sağlıyorlar sanırımama bu işlem diğer kürtajlardan daha pahalı.
Tabiki de çocuk esirgeme kurumu mantıklı olan. Siz resmen cinayete yönlendiriyorsunuz. Umarım size de yasal uyarı gelir.Farkındayım, kendi tercihi, ben bilgimi paylaştım. Napayım oturduğum yerden intihar etme ihtimalini,aile faktörünü, en kötüsü bebeği doğurup çöpe atma,çocuk esirgeme kurumuna bırakma ihtimalini hiçe sayıp doğur mu diyeyim? Böyle bir tercihi de var nasıl isterse öyle yapsın diyorum.Biz dedik diye doğuracak ya da kürtaj olacak hali yok. Kendine en uygun yöntemi seçecek.
Herkesin yaşamı, fikri ve vicdanı kendine..Yargılamak bize düşmez. Her iki tercih de sonucunu yaşayacak olan o.
Valla yazık, hayatımda ilk defa direk öldür diyen bı kişinin yazısını okudum ve hayretler içerisinde yok. Zaten konu sahibinin psikolojisi bozilmus bir insan böyle mi yönlendirilir böyle mi elinden tutulur , bence bu kişiye uyarı gelmeli.Tabimi de çocuk esirgeme kurumu mantıklı olan. Siz resmen cinayete yönlendiriyorsunuz. Umarım size de yasal uyarı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?