- 28 Şubat 2014
- 3.948
- 3.738
- 333
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Çok acı çocuk ne durumda acaba şimdiCanina kiymak ta nedir zaten okuyormussun memleketten uzaksin bebegini ber sekilde dunyaya getir..onun bir sucu yok...ve devletimize teslim et.
Kuzenim de senin gibi bir hata yapti kiz nasil olduysa saklamayi basardi dogum yapti ertesi gunu cocuk esirgemeye birakti..
Hep aklında kalmaz mıCanina kiymak ta nedir zaten okuyormussun memleketten uzaksin bebegini ber sekilde dunyaya getir..onun bir sucu yok...ve devletimize teslim et.
Kuzenim de senin gibi bir hata yapti kiz nasil olduysa saklamayi basardi dogum yapti ertesi gunu cocuk esirgemeye birakti..
ne intihar etsin ne çocuğu öldürsün adam gibi korunsun, üniversitede okuyan birisi sonuçta cahil değil..kusura bakmayın ama hunharca ürenmesine karşıyım ve sizin gibi rahat karşılamak zorunda da değilim. Zihniyetime tükürmek de sizin haddinize değil.Ya böyle yorum yapmaktan nasil bi zevk aliyoraunuz? Sadece siz degil, sizin gibi yorum yapan herkese sözüm. Hamile bi kadın, intihardan bahsediyor, hata yaptiginin o da farkinda. Amaciniz ne? Öldürsün mü kendini? Mutlu mu olacaksiniz hamile haliyle intihar etmis bi kadin haberi duymaktan? Çöpe atilan cocuk haberinden daha mi rahatlatici sizin için? Yuh ki ne yuhhh.... bu tarz yorum yapan herkesin zihniyetine tüküreyim.
Cok sert çıkıyorsunuz. Bu yorumlar onun intiharina ufak bi katkida bile bulunsa vicdaniniz sizlamaz mi? Adam gibi korunamamis iste olan olmus artik. Su saatten sonra öteleyip dışlamak, hor görmek onu intihara bir adam daha yaklastirmaktan baska hicbir ise yaramaz.ne intihar etsin ne çocuğu öldürsün adam gibi korunsun, üniversitede okuyan birisi sonuçta cahil değil..kusura bakmayın ama hunharca ürenmesine karşıyım ve sizin gibi rahat karşılamak zorunda da değilim. Zihniyetime tükürmek de sizin haddinize değil.
intihar etmesini asla istemem bir bebeğin katlini istemediğim gibi..ama sakin kalamıyorum bu olaylar karşısında belki de hassas olduğum içindir bilemiyorum ama o kadar çok okudum ki böyle yazılar katlanamıyorum artık yapmasınlar bunu kendilerine.Cok sert çıkıyorsunuz. Bu yorumlar onun intiharina ufak bi katkida bile bulunsa vicdaniniz sizlamaz mi? Adam gibi korunamamis iste olan olmus artik. Su saatten sonra öteleyip dışlamak, hor görmek onu intihara bir adam daha yaklastirmaktan baska hicbir ise yaramaz.
Ne deswm bilmedim ama bence burda suçlu olan anne değil baba adam yok gitmiş pislik
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Yüregi güzel insan rabbim sana en yakin zamanda miss kokulu bir bebek nasip etsin hemde çifter çifter çok duygulandirdinOna neden kıyacan? Gel bana ver sonra kendi canına kıy, tövbeler olsun.
Bak güzelim şimdi senin hormonların yüzünden yaşadıkların kat kat ağır geliyordur. Gün doğmadan neler doğacak bak göreceksi, madem üni öğrencisi sin yurt dışında %100 bi burs kazandığını söyle ve ailenin yanına gitme doğuma kadar, kimi ister olmaz kimi 20 haftalik hamiligi sonlandirmayi planlar. Ahhh bide ben hamile kalabilseydim Allahimmm banada nasip eder inşallah.
Kızzzzz sakın haaaa o çocuğa bişey yapim deme. Gel kıbrısa ben bakarım sana
Konu gerçek mi ciddi misiniz? Ne ateşi paklayacak sizi. Önce bu bebeği sağlıkla doğurun. Sonra eğer baş edemezseniz yetimhaneye verin. Şuan cinayeti intiharı bırakın çözüm üretmeye çalışın. Benim kızım olsanız bebeği de sizi de kabul ederdim. Yok mu çevrenizde yardım edecek mantıklı insan.AMİN.
Düşünmekten kafayı yemiş durumdayım ..
Öyle de bir gitti ki herşeyimi alıp benden bakakaldım.
Bugün cytotec satan kişilere yazdım ölürsün dediler düşük hapıyla erken doğum yaptıracak hiçbir doktor yok inancım zayıfladı isyan ediyorum günah üstüne günaha giriyorum ateşler paklayacak beni
Allah korusun ... lütfen bebege birsey yapmayin. Akliniz yerinde degil heralde. Siz yasamak istemiyorsaniz onu neden ölüme terk ediceksiniz???Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Allah razı olsun canım, güzel dileklerin için minnettarım. Allahım karnındakini sağlıklı eylesin
Yüregi güzel insan rabbim sana en yakin zamanda miss kokulu bir bebek nasip etsin hemde çifter çifter çok duygulandirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?