20 haftalık hamileyim parasızlıktan kürtaj olamadım çocuğu sevgilim istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok acı çocuk ne durumda acaba şimdi

Hep aklında kalmaz mı Allah korusun öyle bişey başıma gelse sonradan 10 tane çocuğumda olsa hep kalbim onda olurdu..

ne intihar etsin ne çocuğu öldürsün adam gibi korunsun, üniversitede okuyan birisi sonuçta cahil değil..kusura bakmayın ama hunharca ürenmesine karşıyım ve sizin gibi rahat karşılamak zorunda da değilim. Zihniyetime tükürmek de sizin haddinize değil.

Cok sert çıkıyorsunuz. Bu yorumlar onun intiharina ufak bi katkida bile bulunsa vicdaniniz sizlamaz mi? Adam gibi korunamamis iste olan olmus artik. Su saatten sonra öteleyip dışlamak, hor görmek onu intihara bir adam daha yaklastirmaktan baska hicbir ise yaramaz.

intihar etmesini asla istemem bir bebeğin katlini istemediğim gibi..ama sakin kalamıyorum bu olaylar karşısında belki de hassas olduğum içindir bilemiyorum ama o kadar çok okudum ki böyle yazılar katlanamıyorum artık yapmasınlar bunu kendilerine.

benim de yardım önerilerim ve yapabileceklerim var ama ; ciddi şüpheleirm var, kullanılıyor muyuz?
konu sahibi profilinde 25 yaşında oldugun yazıyor.Ve yine konu sahibi 23 sayfadır ortada yok, başlığı açıp 3-5 yorum atıp kaçmış..vınn. millet burada duyar gösterip tartışmaya giriyor gaza gelmeyin.
büyük ihtimalle fake..
konuyu açan densiz, siz gibilerin yüzünden yarın bir gün gerçekten yardıma muhtaç bu durumu yaşayan birileri çıkacak, yardım isteyecek ve insanlar nasıl olsa fakedir diye okuyup geçecek.
ne geçiyor elinize???

En son perşembe sabah 5.15 te girmiş siteye. Umarım kendine birşey yapmamıştır.

Olan günahsız bebeklere oluyor ne olursa ya cöpe yada cocuk esirme kurumuna yada yollarda bunu yapıcak kadar kendinisi büyük olgun görüyorsunuz ozman evladınızı sahib cıkıcak kadarda olgun olun sonuçta günahsız bir can var ortada hamile kalmadan dikkat edin yada 24 sonra hapları var onlardan neden almadınız sevgiliniz aldırma demiş nasıl güvne bildiniz insan eşine bile güvenmesken şimdi kendimi öldürücem diyorsunuz bu bir cözüm degil hem cok günah böyle düşünüzene ben cocugumun yanındayım demeniz lazımken vermeyi düşünüyorsunuz cünki sizin hayatınız bebekten daha önmli kimseye güvenmeden ayaklarınızın üstünde durun ben yurtdışındayım burda ki kızlar 14-15 yaşlarında hamile kalıp cocuguna bakıp okuyorlar siz 23 yaşındasınız siz haydi haydi yaparsınız devleten yardim alın dava acın oturup kendimi öldürücem dicenize aya kalın cocugunuza sahib cıkın güclü olmak yerine niye gücüz olmayı seciyorsunuz mücadelenizi verin sevgilinizin ailesine söyleyin size yardim etmeslerse dava acınızı diyin ailenize bir şekilde söylemimiz lazım sizi olsunla karşılamıcaklar tabiki tebki vericekler ama sonucta aile atmaz sizi yinede dedim gibi ailenize yada başkasına değil kendinize güvenin ve mücadele verin burda gecen bir paylaşım okudum cok sevindim konu acan bayan eşi ölmüş ve bir cocgu vardı hic parası olmadı halde kreş acmış ve hayatını yolla koymuş sizde yapabilirsiniz yeterki isteyin

Ne deswm bilmedim ama bence burda suçlu olan anne değil baba adam yok gitmiş pislik

Burada ikiside suçlu 23 yaşında okuyan insan bir çocuğun yükünü alamaz ki he şimdi adama da sorarlar Mağdem alamayacaksin neden o işi yapiyorsun. Ha yaptın neden önlem almiyorsun. Her zaman bu gibi durumlarda erkek kaçar tek basina kalan kadın düşünür ne yapacağını Allah yardım etsin

Dikkat edeydin o zamann. Sokaga atmak gibi bir namussuzluk yapmazsiniz ınsallah

Yüregi güzel insan rabbim sana en yakin zamanda miss kokulu bir bebek nasip etsin hemde çifter çifter çok duygulandirdin

Konu gerçek mi ciddi misiniz? Ne ateşi paklayacak sizi. Önce bu bebeği sağlıkla doğurun. Sonra eğer baş edemezseniz yetimhaneye verin. Şuan cinayeti intiharı bırakın çözüm üretmeye çalışın. Benim kızım olsanız bebeği de sizi de kabul ederdim. Yok mu çevrenizde yardım edecek mantıklı insan.

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu
Allah korusun ... lütfen bebege birsey yapmayin. Akliniz yerinde degil heralde. Siz yasamak istemiyorsaniz onu neden ölüme terk ediceksiniz???

Ben sevdim , inandım güvendim önce aldırmama müsade etmedi sonra sorumluluk almaktan korktu ve gitti . Hatalıyım kabul hem ona hemde kendi canıma kıyıcam sonunda çözüm bu

Kolay mi oyle kacmak...bulundugunuz sehirde baroya basvurun eger sartlari saglarsaniz babalik davasi vs yollara basvurabilirsiniz..hic birseyi tek basiniza ustlenmek zorunda degilsiniz, daha fazla yanlis adim atmayin..mutlaka bir uzmandan yahut yakininizdan destek alin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…