Bu hayatta hiç büyük konuşmam , konuşmayı da sevmem. Onu yapmam bunu yapmam diye ahkam kesmem .Hayat bu hepimiz hata yaparız, sen de böyle olsun istemezdin. Senin sinavinda buymuş. Herkes kendi hiç hata yapmamış gibi konuşuyor , atıp tutuyor ama eminim dizinde hayatlarinizda büyük hatalariniz olmuştur veya ilerde olacaktir.
Aslında bu durum ülkemizin ne kadar cahilce düşündüğünü gösteriyor, vayy elalem ne der, namusumuz gitti elden diyerekten aileler masum canlarin hayatlarına sebep oluyorlar. Keşke her anne baba çocuklarına her koşulda sahip çıkabilecek kadar gerçekten anne baba olabilse. Alıp çocuğunuza da size de sahip çıkıp , sizi terk edip giden serefsize karşı muhtaç etmese. Sizin çocuğunuz olduğu kadar o adamın da çocuğu ya orası ayrı.
Doğurup esirgeme kurumuna vermek en mantıklısi , annenizi tanımıyorum ama ben doğurunca çalışırım annem evde çocuğa bakar diyorsanız annenizle paylaşin durumu gelip sizinle kalsın , biraz büyüdükten sonra ve siz ayaklarınız üzerinizde durduktan sonra kimseye eyvallahiniz kalmaz. Anneniz nasıl karşılar bilmiyorum ama eğer ki kabul ederse kendi ayaklarınız üzerinizde durana kadar çocuğunuz da iki üç yaşına gelene kadar anneniz baksın , sonra da siz idare edersiniz hem de çocuğunuza sahip çıkmış olursunuz. Yok eğer annem de kabul etmez diyorsanız çocuk esirgeme kurumu en mantıklısi.