• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık bebeğimi kaybettim üstelik bu 4.ydü :((((

sahbamus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
638
4
66
43
7 YILLIK EVLİYİM...ALLAHIM BİTMEYECEKMİ BU ÇİLE...evet allah daha başka dert acı vermesin ama işte insan üzüntüsüne gözyaşına engel olamıyor ne yazıkki....beterin beteri var diye avutuyoruz kendimizi....

1.si 10 günlükken düştü... 2.si 2,5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum.. 3.sü ise 20 haftaya kadar geldik su kesesi elime geldi ve malesef kesesi patladı ve erken doğum :(( derken en iyi doktora gittim rahimde perde varmış onu düzelttirdim artık hamile kalabilirsin, tamam dedi...ve 1 sene sonra 4. kez hamile kaldım..bu sefer tedbiri elden bırakmadım...araştırdım...her perdeyi aldıran ve 19-20 haftalık düşük yapan kadınlara rahim ağzına dikiş atılıyormuş..rahim ağzı açılmasın diye...ve yine doktora gittim 13.haftamda rahim ağzına dikiş attırdım...bidaha düşmesin diye...ama ona rağmen 2 gün önce kanamayla hastaneye gittim ve orda içimden aşağıya birşey geldiğini hissettim doktor bakarken yine bebeğin suyu sızıyor dikişlerin arasından...malesef dikiş bile yetersiz kalmıştı....hemen belden uyuşturup dikişi aldı doktor ve artık bebeğin gelmesini bekledim malesef....sonra eşini bekledim en acıda eşini beklemekti...uyutun beni dedim ve kısa bir uykuyla eşinide alıp temizlediler...ve narkozdan uyandığımda hala doğumhanede masadaydım....ve yanımdan sancıyla bağıran bir kadın geçti onuda yan masaya aldılar...ben sandımki oda benim gibi düşük yapıyor ..hemşirelere bağırdım yeter götürün beni bu acıyı sesi duymak istemiyorum diye...meğer kadın doğum yapıyormuş..canlı canlı bebek çıkmasın mı:(( orda koptum ben... :((( ÇOK ZOR ÇOOOK.... BUNDAN SONRA RAHİM AĞZINA ALTTAN DİKİŞ ATILMAYIP KARNIM YARILIP ÖYLE DİKİŞ ATILCAKMIŞ..ODA OLMAZSA ALLAH NE DİYELİM ARTIK DİYOR DOKTOR....:(((((((

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-3527.html#post27686504

Allah yardımcın olsun

Bende de septum vardı, ama ben hiç hamile kalmadan öğrendim , hemen ameliyat oldum
İlk bebeğimi dikiş ile dünyaya getirdim, ikinci bebeğime hamileyim, bunda rahim ağzı ölçümlerim iyi olduğu icin doktor dikiş atmadı.

Arkadasim sana tavsiyem, bir daha hamile kalmadan önce tüm tetkiklerini yaptırman,
Riskli gebelik doktoru seçmelisin muhakkak

Yukarıda sana bir adres verdim, biz birçok arkadas burda birbirimize destek olduk, verilen bilgiler ışığında bebeği i kucağına alanlar oldu

Sende gel aramıza

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-3527.html#post27686504

allah yardımcın olsun

bende de septum vardı, ama ben hiç hamile kalmadan öğrendim , hemen ameliyat oldum
ilk bebeğimi dikiş ile dünyaya getirdim, ikinci bebeğime hamileyim, bunda rahim ağzı ölçümlerim iyi olduğu icin doktor dikiş atmadı.

Arkadasim sana tavsiyem, bir daha hamile kalmadan önce tüm tetkiklerini yaptırman,
riskli gebelik doktoru seçmelisin muhakkak

yukarıda sana bir adres verdim, biz birçok arkadas burda birbirimize destek olduk, verilen bilgiler ışığında bebeği i kucağına alanlar oldu

sende gel aramıza

benim rahim ağzı o kadar genişmişki dikiş tutmadı ..abdominal serklaj yapılacakmış...toparlanınca hacettepe ünv riskli gebelik bölüm başkanı prof özgür derene gideceğim....doktorum tavsiye etti....bende araştırdım anne karnında bebeği dahi ameliyat etmiş bir doktormuş...zaten septumu da iyi profa yaptırmıştım hacettepe prof lütfü önderoğlu ...o bana tamam hamile kalabilirsin demişti herşey düzeldi...lakin benim anladığım bu işler sanırım deneyerek öğreniliyor...dikiş atılmadan önce illaki 19-20 haftalık bebeğini erken doğurman gerekmiyormu...kimse bilemiyor rahim ağzı genişmi değilmi..illaki geçmişte yaşadığın hikayene göre dikiş atılıyor...evet dikiş attırdım bu fayda etmedi..heralde aynı şekilde altan birdaha dikiş atacak değil ya doktor ....dedikleri gibi laparoskopi ile rahim bantlanıyormuş abdominal serklaj mış adı...onu yapıcaklar sanıyorum..lakin daha 3 gün önce kaybettim bebeğimi...toparlanmam lazım....2-3 ay sonra ilk işim ankaraya hacettepeye gitmek olacak...

Abdominal serklaj yaptıran varmı acaba burda ????

Canım başın sağolsun. Maalesef senin acın buradakilerin bir çoğundan daha büyük:50::50:allahım sana önce sabır sonra da acil şifalar versin inşallah....

bende 23 haftalık bebegimi kaybettim erken doğumda . doğumuma giren doktor rahim agzı yetmezliği dedi ama sonra dan neredeyse 10 farklı doktor öyle bir belirti yok dediler takibimi yapan 3 farklı doktor vardı 3 ü de böyle bir şüphe duymamışları ama takibimi yapan doktorum iltihaptan kaynaklı erken doğum yaptıgımı söylüyorlar. seni ok iyi nlıyorum Allah dermansız dert vermesin inşallah bu günlerde geçicek alacağız yavrularımızı kucagımıza Allaha dua et sakin ol tevekkül et . Elimizden başka bir şey gelmez. sen bütün tıp olanaklarını dene . ihmal etme ama Allaha tevekkül et . Eğer Rabbim doğ demezse ömür vermezse hiçbirimizin bebeği doğamaz yaşayamaz bunu unutmayalım Allaha emanet olun ..

bende 23 haftalık bebegimi kaybettim erken doğumda . Doğumuma giren doktor rahim agzı yetmezliği dedi ama sonra dan neredeyse 10 farklı doktor öyle bir belirti yok dediler takibimi yapan 3 farklı doktor vardı 3 ü de böyle bir şüphe duymamışları ama takibimi yapan doktorum iltihaptan kaynaklı erken doğum yaptıgımı söylüyorlar. Seni ok iyi nlıyorum allah dermansız dert vermesin inşallah bu günlerde geçicek alacağız yavrularımızı kucagımıza allaha dua et sakin ol tevekkül et . Elimizden başka bir şey gelmez. Sen bütün tıp olanaklarını dene . Ihmal etme ama allaha tevekkül et . Eğer rabbim doğ demezse ömür vermezse hiçbirimizin bebeği doğamaz yaşayamaz bunu unutmayalım allaha emanet olun ..

evet haklısın....hiç önlemini almadan belki doğuracaz bellimi olur..herşey allahtan.....rabbim bu son olur inşallah...şükürler olsun yinede...beterin beteri var....:(

çok üzüldüm canım

ilki 7 haftalık,2.si 11 haftalık iki bebeğim karnımda öldü,küretaj oldum
sonra çok ünlü bir doktora gittim,senin gibi rahim toparlanması ameliyatı oldum
3.gebeliğimde tam 37.haftayı gördüm,binbir eziyetle
suyum geldi ve ...........

meleğimi kaybettim

artık bekleme sürem geçti ama yeniden denemeye gücüm yok,bilmiyorum ne yapıcam
sen ne yapmayı planlıyorsun
yeniden hamile kalmaya cesaretin varmı

7 YILLIK EVLİYİM...ALLAHIM BİTMEYECEKMİ BU ÇİLE...evet allah daha başka dert acı vermesin ama işte insan üzüntüsüne gözyaşına engel olamıyor ne yazıkki....beterin beteri var diye avutuyoruz kendimizi....

1.si 10 günlükken düştü... 2.si 2,5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum.. 3.sü ise 20 haftaya kadar geldik su kesesi elime geldi ve malesef kesesi patladı ve erken doğum :(( derken en iyi doktora gittim rahimde perde varmış onu düzelttirdim artık hamile kalabilirsin, tamam dedi...ve 1 sene sonra 4. kez hamile kaldım..bu sefer tedbiri elden bırakmadım...araştırdım...her perdeyi aldıran ve 19-20 haftalık düşük yapan kadınlara rahim ağzına dikiş atılıyormuş..rahim ağzı açılmasın diye...ve yine doktora gittim 13.haftamda rahim ağzına dikiş attırdım...bidaha düşmesin diye...ama ona rağmen 2 gün önce kanamayla hastaneye gittim ve orda içimden aşağıya birşey geldiğini hissettim doktor bakarken yine bebeğin suyu sızıyor dikişlerin arasından...malesef dikiş bile yetersiz kalmıştı....hemen belden uyuşturup dikişi aldı doktor ve artık bebeğin gelmesini bekledim malesef....sonra eşini bekledim en acıda eşini beklemekti...uyutun beni dedim ve kısa bir uykuyla eşinide alıp temizlediler...ve narkozdan uyandığımda hala doğumhanede masadaydım....ve yanımdan sancıyla bağıran bir kadın geçti onuda yan masaya aldılar...ben sandımki oda benim gibi düşük yapıyor ..hemşirelere bağırdım yeter götürün beni bu acıyı sesi duymak istemiyorum diye...meğer kadın doğum yapıyormuş..canlı canlı bebek çıkmasın mı:(( orda koptum ben... :((( ÇOK ZOR ÇOOOK.... BUNDAN SONRA RAHİM AĞZINA ALTTAN DİKİŞ ATILMAYIP KARNIM YARILIP ÖYLE DİKİŞ ATILCAKMIŞ..ODA OLMAZSA ALLAH NE DİYELİM ARTIK DİYOR DOKTOR....:(((((((

benimde iki meleğim var canım ilkinde dikişsiz ikincide bende senin gibi dikişe rağmen kaybettim bebeğimi şimdi abdominal serklaj yapılacakmış ama önce hamile kalıp 11. haftaya gelmem gerekiyomuş ama malesef bu yolu denemiş kimseyi bulamadım inşallah hayırlısı olur hepimiz için deneyip yanılmayız inşallah ben herşeyi denedim olmadımı olmuyor bi bu kaldı bakalım kısmet

başın sağolsun canım benim. okudum . çok üzüldüm. RABBİM sabır versin. ve inş gönlüne göre versin. selam ve dua ile =(

İnşallah bu sondur:50: çok zor dayanması evet ama Rabbim büyüktür elbet vardır bir hikmeti. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip eder sana da isteyen herkese de :29:

çok üzüldüm canım

ilki 7 haftalık,2.si 11 haftalık iki bebeğim karnımda öldü,küretaj oldum
sonra çok ünlü bir doktora gittim,senin gibi rahim toparlanması ameliyatı oldum
3.gebeliğimde tam 37.haftayı gördüm,binbir eziyetle
suyum geldi ve ...........

meleğimi kaybettim

artık bekleme sürem geçti ama yeniden denemeye gücüm yok,bilmiyorum ne yapıcam
sen ne yapmayı planlıyorsun
yeniden hamile kalmaya cesaretin varmı
BAŞIN SAĞOLSUN ÖNCELiKLE :(
NASIL YAA 37.HAFTADA NEDEN ÖLDÜ BEBEĞİN...HERŞEYİ TAMAMLANMIŞ BİR BEBEK....SUYUN GELSİN HASTANEYE GİDENE KADAR BEBEĞİN YAŞARKİ...SON 3 HAFTAN KALMIŞ...SENİN GİBİ 37.HAFTADA KAYBEDENİ HİÇ DUYMADIM..HEP 20 25 HAFTALIK BEBEKLERİNİ KAYBEDİYORLAR...

Ben 20haftalik hamileyim hamile oldugumu öğrendiğimden beri girmediğim site kalmadı biyerde okuyorum anne adayları oglanmi kizmi tartisması bı yerde kim kaç kilo aldı bı yerde cocuğu olmayıp tup bebek merkezlerinde bı bakıyorum kürtaj icin sıraya girenler of allahım broşürü dert burdada apayrı sorunlar her okuduğum yerde kendimi sizlerin yerine koyuyorum acılarınızda heyecanlarinizida ta kalbimde hissediyorum ben tam 6yil cocuk hasretiyle yanıp tutuştum gurbet ellerde yapayanliz şükürler olsun kucağım boş kalmadı cok dua ettim cok yalvardım şimdi sizler icinde cok dua edeceğim ve inanıyorum hepiniz bebeklerinizi kucaklarımıza alacaksınız sabır edin sadece sabır

BAŞIN SAĞOLSUN ÖNCELiKLE :(
NASIL YAA 37.HAFTADA NEDEN ÖLDÜ BEBEĞİN...HERŞEYİ TAMAMLANMIŞ BİR BEBEK....SUYUN GELSİN HASTANEYE GİDENE KADAR BEBEĞİN YAŞARKİ...SON 3 HAFTAN KALMIŞ...SENİN GİBİ 37.HAFTADA KAYBEDENİ HİÇ DUYMADIM..HEP 20 25 HAFTALIK BEBEKLERİNİ KAYBEDİYORLAR...

malesef canım doktor hatası benim ki
vadesi o kadarmıs meleğimin
hastaneye girdiğimiz de yasıyordu,kakasını yedi yavrum boynuna kordon 3 defa dolanmıs yavrum strese girip ....neyse
ayrıca ne yazıkki benim gibi o kadar cok anne var ki biz burda bir topikte sürekli konusuyoruz benim gibilerle
bazı arkadsların 40 hatta 41.haftalarda bile kayıpları var
insallah son acımız olur bunlar

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun

Bende de septum vardı, ama ben hiç hamile kalmadan öğrendim , hemen ameliyat oldum
İlk bebeğimi dikiş ile dünyaya getirdim, ikinci bebeğime hamileyim, bunda rahim ağzı ölçümlerim iyi olduğu icin doktor dikiş atmadı.

Riskli gebelik doktoru seçmelisin muhakkak

Yukarıda sana bir adres verdim, biz birçok arkadas burda birbirimize destek olduk, verilen bilgiler ışığında bebeği i kucağına alanlar oldu

Sende gel aramıza

Bebeğin allahın izniyle iki gün sonra doğuyor inşallah, çok güzel ve mutluluk verici :54: allahım sağlıklı ve rahat doğum nasip etsin inşallah, sağsalim bebişini kucağına alırsın. Ömürlü olsun şimdiden :46: :)

Diğer bayan arkadaşa da çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekten çok üzücü bir durum, inşaallah son değil ama ilk bebeğini kucağına alıp anne olmanı nasip eder yüce allahım. Dualarım sizinle, allah yardımcınız olsun. Üzülmeyin, tevekkül edin... Sevgiler...

allah yardımcınız olsun bende 15 haftalık hamıleydım kafatası gelısmemıs karnında yırtık varmıs dıe snlanması gerektını sledıler ve normal dogum yaptım bebegımı gördüm ufacık melektı yavrum cok sevımlıydı bugun 46 gun ldu aksam esımle cok agladık uzulduk esımde gördu bebegımızı gozumuzu kapatınca o gelıyor gozumuzun onune aaaahaah cok zrmus cooook

bende 26 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim şimdi dikiş önerildi ama bi türlü hamile kalamıyorum bde dikiş atılırken uyuştruyorlarmı

bende 26 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim şimdi dikiş önerildi ama bi türlü hamile kalamıyorum bde dikiş atılırken uyuştruyorlarmı

uyusturuyorlar canım gecen yakın bir tanıdığıma yapıldı
onun 6 bebek kaybı var hepside 6aydan büyük bebeklerdi
7.bebeği agır engelli
şimdi 8.ye hamile ve masallah bin kere:nazar: iyi bir doktor ve iyi bir dikiişle bebegi büyüyor
Rabbim yardımcısı olsun

Back
X