Bende o diyeti yaptim ama oncesinde tartilmadigim icin kac kilo verdiyimi bilmedim..Oncesinde 6 gun deli gibi yemiwdim bu diyetle 6 gunu telafi etmiw oldum)))5 gunde 5 kilo diyet listesi varya onu yapmistim ben arda kendime izin vererel süperdi ama zordu. Kalori sayimi aynen uzun vadeli maalesef:-(((
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
.hoşbulduuk 165 boy 66 kilo
Nasıl yapacağız?
Super canimm bak menunu yazarken son yeme saatini de yazmayi unutmaa kontrol ediceemmm)))))Bence uygun birde hangi diyetleri yaptığımızı söyleyelim,kopya çekeyim biraz sizden😊
.
1.17:00 dan sonra agzimiza tek lokma koymicaz varmisiniz?))
Super canimm bak menunu yazarken son yeme saatini de yazmayi unutmaa kontrol ediceemmm)))))
Tatli cikolata kek borek tek lokmasini bile yasaklamaya ne dersin?)tabiki varım.....daha katı kurallarda koyabiliriz.
Tatli cikolata kek borek tek lokmasini bile yasaklamaya ne dersin?)
okey ekmekde olmasın bence
Ben dunden razi))) 2 gunluk menuler yapalim uygunsa ikimizde deneriz?
beki spor iwi ne yapsakk
Benimde zaman kisitlamam var canim zaten..Banada cok uygun yuruyus ve s kafamiza gore yapariz..hafta da iki gün 45 dak desek.hafta içi işten gelince hiç zamanım olmuyor.
Benimde zaman kisitlamam var canim zaten..Banada cok uygun yuruyus ve s kafamiza gore yapariz..
O Superr sevindim bunaa..Bence sen cok guzel kilolar vericeksinn..bakalım kim daha çabuk verecek yarışalım.Şimdiden canım hiç bişey istememeye başladı iştahım kapandı😊
O Superr sevindim bunaa..Bence sen cok guzel kilolar vericeksinn..
Program yapalimmi?
ben bu sabah meyva yedim.2Elma.1Armut.1Mandalina.Sen?evet hemen başlayalım menümüzüde yapalım
ben bu sabah meyva yedim.2Elma.1Armut.1Mandalina.Sen?
Bende yumurta canim cekti oglene sakladim kahvalti yapicam oglen))ben henüz bişey yemedim 1 domates bir salatalık 1 yumurta düşünüyorum
Sabah
Domates salatalik
2-4zeytin
2dlim peynir
2tk ligt recel
1yumurta
oglen
her turlu yesillikli salata
yogurt
Aksam
150gr haslanmis yada izgara et
Salata
Yogurt
ve 4 kuru kayisi Aralarda
Yarin ve obur gunu nasil olur canim?ne eklesek?
Bende yumurta canim cekti oglene sakladim kahvalti yapicam oglen))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?