- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum(benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk
Elmaşekeri burayı unutmuş olmalı :)
Ask olsun hic unutur muyum :) buralardayim ugrasiyorum takipteyim :)
Ask olsun hic unutur muyum :) buralardayim ugrasiyorum takipteyim :)
Canım benim bi kaç sorum olucaktı. Bu karışıma koyduğun dermokil kaç gramlıktan. Bi de buz masajı yaptıktan sonra normal el kremi sürüyorum demişsin o da mı yağsız olucak. Nar özlü falan olsa daha iyi olur mu acaba
canım bende bu ayın 5inde başladım senin yazdıklarını yapmaya inşallah olur iki buçuk senedir falan deniyorum farklı seyler ama hiç biri olmadı bu sefer olursa çok mutlu olucam. yalnz şerbetçi otu kremine yağlı krem koymak zornda kaldım çnkü eczanede dermokil yoktu deniycem bakalım bu sefer de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:)
Selam elmaşekeri (yoksa zuzu mu demeliyim??sen de bana anaç de )
Bu yöntemi bi ara deniyordum ama çok zor gelmişti bana her gün her gün.. bi de buzla ovma kısmı azıcık tüylerimi ürpertiyordu. ama şu an tekrar başlasam mı diye düşünüyorum. doğum kontrol hapı da kullanıyorum, ters tepmez di midoktor değilsin sonuçta tamam ama kendinden örnek verebilirsin mesela bu konuda
Ha bi de şu panax ginsengi denemeyi düşünüyorum. Ne dersin??? :)))
Umarim guzel sonuclar alirsin. Buyuyo bu tarifle ama ben buyudu diye biraktim tekrar kuculdu sen birakma devam ett
Umarim guzel sonuclar alirsin. Buyuyo bu tarifle ama ben buyudu diye biraktim tekrar kuculdu sen birakma devam ett
bikaç şey daha sorucam canm.
bıraktıktan sonra tamamen eski haline mi döndü ve şuan kaç cm?
bu uyguladıklarını ne kadar süre boyunca kullandın sanırım ağustosta başlamışsın bi ay kullanıp bıraktın mı ?
bi de sence büyüynce kalıcı olması için ne kadar kullanmak lazım bi bilgn var mı? cevaplarsan çok sevinirm şimdiden teşekkürler
Yaptigim arastirmalara gore kullandigimi seyler ostrojen seviyemizi arttiriyor. Artan ostrojen seviyesi kalca ve goguslerde yaglanmaya sebep olur. Ama bunun olmasi icin uzun sureli kullanim gerekli 6-9 ay gibi. Ama bu kafar uzun sure bu kuru uygulamak ne kadar saglikli olur o tartisilir.
Ben 1 bir ay cok duzenli 2 hafta kadarsa duZensiz kullandim. Sonra biraktim. 1 ayda falan eskiye donduler. Yani 2 cm bana kaldi oyle soyleleyim
anladım teşekkürler. büyüsün daha sonra ara sıra yaparım mesela 2 günde 3 günde bir inş kalıcı olur bakalım. tekrar başlamayı düşünmüyomusun?
Koku moku dinlemedim dun cemene basladim ama ara sira onu da yptim duZen olmayinca olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?