- Konu Sahibi elmasekeri3535
yaklasık 1 haftadır hayıt+yag ıle masaj yapıyorum dolgunluk geldi, 1hafta sonra ölçmeyi dusunuyorum ama :) 3gundur fılan da kara uzum cekırdegı yiyorum. iyi gidiyo şimdilik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yapiyorum bir haftadir. 2 ymk kasigina bir cay bardagi yag koydum yogin olsun istedim. Yagla masaj yapip alttaki cemenden surup strechliyom.-3 saat sonra banyo yapiyorum. Dolgunluk var bence buyuyecekler
Yok canim serbetci kremini kullanmiyorim ama ikisini kullansan hic bi sorun olmaz bence
pardon cvp yazmışsın okumadan sordum:) daha önceden yediklerini yiyomusn peki keten tohumu flan
Simdi serbetci otunu aldim. Onume bi elek aldim basladim elimle ova ova ufalamaya. Baya bir cogu elekten gecene kadar yaptim. Bi cay bardagina yakin cikti sanirim. Doktum onu cezveye. Icene su koydum hepsini islatcak kadar. Ve kaynarken hem buharlasacagini hem yanmayacagini dusunerek. Elimde posetcay olarak adacayi ve rexene vardi. Birer poset icine salladim. Saracoglunun verdigi bitkidende cok az ekledim. Bi iki tasim kaynadiktan sonra valla biraktim 20 dk dinlendiler. Ama ustunu kapadim. Sonra posetcaylarin icini acip o otlarida aldim karisima. Cok az
Suyunu doktum cunku cok civik olabilirdi. Sonra dermokilide ekledim karistirdim. Buzdolabimda sakliyorum.ertesi gun katilasmisti. Hic bir yere dokulmuyo surerken. Bi tane sutyenimi ona ayirdim desteksiz. Suruyom guzelce takiyom. 2 saat sonra az daha suruyom falan :)
1.saraçoğlunun verdiği bitki derken neyi kastediyorsun canım?
2.dermokil dediğin krem mii yani dermokilin bir sürü ürünü var sonuçta??
3.karşımın içine adaçayı ve rezene koymak senn fikrin miydi koymasak olur mu ki??
4.hazırlanan karışım buzdolabında ne kadr bekleyecek??
kısa sürece cevap alabilirsem çok sevincemmmm :)))
1. Saracoglunun kurunu aldigimda bana verdigi bitkiydi ama inan ne oldugunu bilmiyorum. Zaten asiri kasinti yapmisti sonraki kariaimlarima koymamistim.
2. Dermokil marka el kremi onu da yagsiz oldugu icin tercih etmistik ama kimisi yagli kremlede yapti. Bence birsey farketmez.
3. Benim fikrimdi koymasanda olur.
4. Bigun beklemesinyeterli. Daha somra yine buzdolabinda sakla ve cok yapma. Sanki bozuluyo bekleyince agir keskin koku oluyo.
Cok hizli etki ediyor ama benim geri sonme oldu. O yuzden 3 ay en azindan yap derim :) bol sanslar
1. Saracoglunun kurunu aldigimda bana verdigi bitkiydi ama inan ne oldugunu bilmiyorum. Zaten asiri kasinti yapmisti sonraki kariaimlarima koymamistim.
2. Dermokil marka el kremi onu da yagsiz oldugu icin tercih etmistik ama kimisi yagli kremlede yapti. Bence birsey farketmez.
3. Benim fikrimdi koymasanda olur.
4. Bigun beklemesinyeterli. Daha somra yine buzdolabinda sakla ve cok yapma. Sanki bozuluyo bekleyince agir keskin koku oluyo.
Cok hizli etki ediyor ama benim geri sonme oldu. O yuzden 3 ay en azindan yap derim :) bol sanslar
saraçoğlunun kürü neden şimdi yok acaba...?
sitesinede baktım bulamadım.
Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum (benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk
Merhaba, bunu çörek otu yağı sayesindemi elde ettin
Kızlar Saracoğlu'nun yolladığı kürde şerbetci otu ve hayıt yani mucize bişey değil bide o kadar para alıyorlar sanarsın himalayadan toplayıp getiriyorlar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar Saracoğlu'nun yolladığı kürde şerbetci otu ve hayıt yani mucize bişey değil bide o kadar para alıyorlar sanarsın himalayadan toplayıp getiriyorlar
Hatta şöyle canım istersen sende bak Ağırlık(Kg):
0.25
Humulus Lupulus 30ad süzen poşet
vitex agnus-castus 90gr doğal bitki