• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 20 gunde 86 cm' den 90 cm'e :)))

kızlar ya 2 gündr göğslerm çok agryo dolgnluk hissdyrum işe yarıyo yaptklrmz snrm :40:. şerbtçi otu msaj flan tmmda ada çayını tam oturtamadm bn ya. bide kafama şu takılıyo biz bunları bıraktğmzda zamnla eski haline dönerlerse nolcak :14:

Kendine bi saat belirle canim.
Demleyemedigin gunler sallama cay icersin

Arkadaşlar günaydın :)

Bu şerbetçiotunun çayını içmek te çok yararlıymış büyütme açısından.Bende araştırdım netten sabahtan beri ve siparişimi verdim :emir_bebek:

Demlemeyi çok isterdim ama çok yoğun çalışan biriyim ve akşam oğluşumla ilgilenmem gerekiyor.Velhasılı kelam aldım gitti hemde 10 kutu yani 6 ay paso içicem bu çayı :56:

Bu arada Paketi 3 tl.10 paket aldım.Çünkü 30 tl den aşağısına 10 tl kargo ödüyorsunuz.Bende 10 paket aldım ücretsiz kargolanıcak :51:

İnşallah faydasını görürüz:49:

Kizlar nerdesinizzzz?
Nasil gidiyor? Gelisme var mi? Kayboldunuz gene :(

benim iyi gidiyor canım ölçmedim geçen çarşamba yarında ölçmeyeceğim haftaya çarşambaya artık.Nasıl sabredeceğim bilmiyorum çünkü gözle görülür bir fark var şu an. Ölçtüğümde şaşırmak istiyorum o yüzden arayı uzun tuttum senin gelişmelerin nasıl

Kızlaaaaar günaydın sonunda bende şerbetçi otu kremine başladım bugün 2.günüm benim programın her akşam yatmadan önce şerbetçi otu kremini sürüyorum poşetle sarıyorum üzerine t-şörtümü giyip yatıyorum :D Çünkü gerçekten çok fazla dökülüyor birde ben etkili olsun diye şerbetçi otunu kreme attıkça attım sanırım biraz fazla kaçırmışım o yüzden daha fazla dökülüyor. Her gün 1 adet muhakkak maden suyumu içiyorum ve bir bardakta şerbetçi otu çayı içiyorum bakalım 1 ay boyunca devam edeceğim gerçekten 1 ayda gelişme görürsem bu programa devam edeceğim. Birde kızlar bir sorum olacak bu krem size ne kadar süre gidiyor 1 kutu yapıp bitiren varsa cevaplayabilir mi lütfen merak ettim :D

Kızlar ben de eskiden şerbetçi otunu içmiştim çemen falan kullanmıştım gerçekten faydası olmuştu ama kilo da almıştım o zamanlar zayıflayınca eski halime dönmüştüm yine. Hiç faydası olmadı diyemem yine 2 3 cm kar kalmıştır yanıma ama yetmedi tabi bana. Sonuç olarak silikon taktırdım , söylemek istediğim bu değil tabi şerbetçi otunu kaynatıp krem yapma olayı eziyetli değil mi bi kere denemiştim ve tam bi rezalet olmuştu becerememiştim :) ebayda özü satılıyo zaman zaman ben de ya para olmamıştı ya da para olduğunda ebayda ürün olmamıştı :) şimdi baktım yine baya var bakın isterseniz biçoğu gönderiliyo türkiyeye genelde zor oluyo türkiyeye gönderen şerbetçi otu satıcısı bulmak.
Hops Flowers Pure Premium Hops Flowers Extract 2oz | eBay
mesela bu 2 oz yani 60ml falan ama öz olduğu için epey gider kanımca türkiyeye de gönderiyo satıcı ve top ratedmış güvenilir

Merhabalar ben foruma yeni katıldım, 23 yaşındayım ve internette dolaşırken bu sitedeki yorumlara rastladım. tabi hemen başlamak için harekete geçeceğim :) şerbetçi otunun iştah açıcı olduğunu söylemişsiniz gerçekten kilo yapıyormu ? Çünkü ben biraz zayıfım ve ne hikmetse yaptığım ya da yediğim hiç bir şey bana kilo aldırmadı :50: her neyse bu şerbetçi otu işine başlamayı düşünüyorum umarım hem göğüslerim büyür hem de kilo alırım :) aslında 4 5 kiloya hayır demem :52: :46:

Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum :D (benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk

Elma şekeri:) başlangıçta ölçülerin kaçtı ve ne kadar büyüdü..benim üstten 78 cm..sence bi umut varmı?:16::16:
ben inanmaya çalışıyorumda:17::17:

bu şerbetçi otu karışımını biraz fazla kaçırmışım aldığım dermokil çok az kaldı yanında :( bu yüzden vazelin ekledim hem içinde e vitamini var diye... umarım kötü bişey olmaz:26:

Merhabalar ben foruma yeni katıldım, 23 yaşındayım ve internette dolaşırken bu sitedeki yorumlara rastladım. tabi hemen başlamak için harekete geçeceğim :) şerbetçi otunun iştah açıcı olduğunu söylemişsiniz gerçekten kilo yapıyormu ? Çünkü ben biraz zayıfım ve ne hikmetse yaptığım ya da yediğim hiç bir şey bana kilo aldırmadı :50: her neyse bu şerbetçi otu işine başlamayı düşünüyorum umarım hem göğüslerim büyür hem de kilo alırım :) aslında 4 5 kiloya hayır demem :52: :46:

Canım ben çok çok zayıfken kendi çabalarımla ideal kiloma gelmiş biri olarak sana tavsiye veriyim sıkı kahvaltı yap ve mutlaka tatlı ye yemeklerden hemen sonra yada gece yatmadan tatlı ye ama pekmez ve çokokrem ekmeksiz yeme çünkü bağırsak çalıştırıyolar zayıflatıyo ekmekle yersen onlarda kilo yapar ve öğün atlama,emin ol kilo alırsın bu şekilde

Simdi serbetci otunu aldim. Onume bi elek aldim basladim elimle ova ova ufalamaya. Baya bir cogu elekten gecene kadar yaptim. Bi cay bardagina yakin cikti sanirim. Doktum onu cezveye. Icene su koydum hepsini islatcak kadar. Ve kaynarken hem buharlasacagini hem yanmayacagini dusunerek. Elimde posetcay olarak adacayi ve rexene vardi. Birer poset icine salladim. Saracoglunun verdigi bitkidende cok az ekledim. Bi iki tasim kaynadiktan sonra valla biraktim 20 dk dinlendiler. Ama ustunu kapadim. Sonra posetcaylarin icini acip o otlarida aldim karisima. Cok az
Suyunu doktum cunku cok civik olabilirdi. Sonra dermokilide ekledim karistirdim. Buzdolabimda sakliyorum.ertesi gun katilasmisti. Hic bir yere dokulmuyo surerken. Bi tane sutyenimi ona ayirdim desteksiz. Suruyom guzelce takiyom. 2 saat sonra az daha suruyom falan :)

Canım benim bi kaç sorum olucaktı. Bu karışıma koyduğun dermokil kaç gramlıktan. Bi de buz masajı yaptıktan sonra normal el kremi sürüyorum demişsin o da mı yağsız olucak. Nar özlü falan olsa daha iyi olur mu acaba

Canım ben çok çok zayıfken kendi çabalarımla ideal kiloma gelmiş biri olarak sana tavsiye veriyim sıkı kahvaltı yap ve mutlaka tatlı ye yemeklerden hemen sonra yada gece yatmadan tatlı ye ama pekmez ve çokokrem ekmeksiz yeme çünkü bağırsak çalıştırıyolar zayıflatıyo ekmekle yersen onlarda kilo yapar ve öğün atlama,emin ol kilo alırsın bu şekilde

tavsiyen için teşekkür ederim sanırım ben de kendi çabamla kilo almak zorundayım senenin başlarında bir ameliyat geçirmiştim 4 5 kilo serum yedim herkes bunun bana kilo aldıracağını söyledi ama ben de tık yok hala :D ben de spora yazılmayı düşünüyorum aslında umarım onun faydası olur :)

tavsiyen için teşekkür ederim sanırım ben de kendi çabamla kilo almak zorundayım senenin başlarında bir ameliyat geçirmiştim 4 5 kilo serum yedim herkes bunun bana kilo aldıracağını söyledi ama ben de tık yok hala :D ben de spora yazılmayı düşünüyorum aslında umarım onun faydası olur :)

Bol bol yemek ye canım hiç aç kalma ağzına mutlaka bişey at ve mideni zorla genşllet kilo alıcaksın :)

Tek istegim sanirim senin yerinde olmak :) hem kilo almak hem goguslerede aldirmak istiyorsan bir kere tatliyi keseceksin. Cikolata gibi seylerden bahsediyorum. Hurma pekmez polen bal avokado kuru uzum yas uzum tavuk bagedi kirmizi et yagli sut (2 bardak en az gunde) bu sekilde beslen bakalim goguslerin en az 2 beden buyucek dene ve gor :)

Tek istegim sanirim senin yerinde olmak :) hem kilo almak hem goguslerede aldirmak istiyorsan bir kere tatliyi keseceksin. Cikolata gibi seylerden bahsediyorum. Hurma pekmez polen bal avokado kuru uzum yas uzum tavuk bagedi kirmizi et yagli sut (2 bardak en az gunde) bu sekilde beslen bakalim goguslerin en az 2 beden buyucek dene ve gor :)

benim yerimde olmak istemezsin bence :) neyse arı sütü bal polen karışımı aldım ona başlıycam bu hafta ayrıca süt sürekli içiyorum zaten :) pekmez de geceleri yatmadan içerim ama pekmezi sürekli içemiyorum çok midemi bulandırıyor yine de içmeye çalışıyorum :)

Back