- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
kızlar ya 2 gündr göğslerm çok agryo dolgnluk hissdyrum işe yarıyo yaptklrmz snrm. şerbtçi otu msaj flan tmmda ada çayını tam oturtamadm bn ya. bide kafama şu takılıyo biz bunları bıraktğmzda zamnla eski haline dönerlerse nolcak
Merhaba arkadaşlar ben bir sitede okudum orada demlenmeden otu kremle karıştırıyordu acaba aynı etkiyi gösterirmi demlenmeden karıştırsak?
Demlemeden karıştırmak biraz daha mantıklı geldi çünkü kaynar suda etkisi daha fazla ölebilir diye dşündüm :)
Kizlar nerdesinizzzz?
Nasil gidiyor? Gelisme var mi? Kayboldunuz gene
Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum(benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk
Merhabalar ben foruma yeni katıldım, 23 yaşındayım ve internette dolaşırken bu sitedeki yorumlara rastladım. tabi hemen başlamak için harekete geçeceğim :) şerbetçi otunun iştah açıcı olduğunu söylemişsiniz gerçekten kilo yapıyormu ? Çünkü ben biraz zayıfım ve ne hikmetse yaptığım ya da yediğim hiç bir şey bana kilo aldırmadıher neyse bu şerbetçi otu işine başlamayı düşünüyorum umarım hem göğüslerim büyür hem de kilo alırım :) aslında 4 5 kiloya hayır demem
Simdi serbetci otunu aldim. Onume bi elek aldim basladim elimle ova ova ufalamaya. Baya bir cogu elekten gecene kadar yaptim. Bi cay bardagina yakin cikti sanirim. Doktum onu cezveye. Icene su koydum hepsini islatcak kadar. Ve kaynarken hem buharlasacagini hem yanmayacagini dusunerek. Elimde posetcay olarak adacayi ve rexene vardi. Birer poset icine salladim. Saracoglunun verdigi bitkidende cok az ekledim. Bi iki tasim kaynadiktan sonra valla biraktim 20 dk dinlendiler. Ama ustunu kapadim. Sonra posetcaylarin icini acip o otlarida aldim karisima. Cok az
Suyunu doktum cunku cok civik olabilirdi. Sonra dermokilide ekledim karistirdim. Buzdolabimda sakliyorum.ertesi gun katilasmisti. Hic bir yere dokulmuyo surerken. Bi tane sutyenimi ona ayirdim desteksiz. Suruyom guzelce takiyom. 2 saat sonra az daha suruyom falan :)
Canım ben çok çok zayıfken kendi çabalarımla ideal kiloma gelmiş biri olarak sana tavsiye veriyim sıkı kahvaltı yap ve mutlaka tatlı ye yemeklerden hemen sonra yada gece yatmadan tatlı ye ama pekmez ve çokokrem ekmeksiz yeme çünkü bağırsak çalıştırıyolar zayıflatıyo ekmekle yersen onlarda kilo yapar ve öğün atlama,emin ol kilo alırsın bu şekilde
tavsiyen için teşekkür ederim sanırım ben de kendi çabamla kilo almak zorundayım senenin başlarında bir ameliyat geçirmiştim 4 5 kilo serum yedim herkes bunun bana kilo aldıracağını söyledi ama ben de tık yok halaben de spora yazılmayı düşünüyorum aslında umarım onun faydası olur :)
tavsiyen için teşekkür ederim sanırım ben de kendi çabamla kilo almak zorundayım senenin başlarında bir ameliyat geçirmiştim 4 5 kilo serum yedim herkes bunun bana kilo aldıracağını söyledi ama ben de tık yok halaben de spora yazılmayı düşünüyorum aslında umarım onun faydası olur :)
Tek istegim sanirim senin yerinde olmak :) hem kilo almak hem goguslerede aldirmak istiyorsan bir kere tatliyi keseceksin. Cikolata gibi seylerden bahsediyorum. Hurma pekmez polen bal avokado kuru uzum yas uzum tavuk bagedi kirmizi et yagli sut (2 bardak en az gunde) bu sekilde beslen bakalim goguslerin en az 2 beden buyucek dene ve gor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?