- Konu Sahibi elmasekeri3535
Evet canım dikkatli bakmamıştır belki
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım dikkatli bakmamıştır belki
75 b tum sutyenlerime veda ediyorum artik :)) alttan 73 ustten 90-91 eee artik c cup a gecmem gerek dimi. Zaten o kadar cok sikisiyorlar ki bu camasirlarda. Bir an once alisverise cikicam kizlar. Ama hedefim d yapmak
şanslısın yaşım 21 ama bu yaşıma kadar sutyen takmadım.annem kızım bana çamaşır çıkarmıyo diyo ama gel bide bana sor napıyım bilemiyorum kendimden utanıyorum.
Yanliz degilsin cnm bi cogumuzda syni problem var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım humulus lipulus şerbetci otu diğeri hayıt tohumu . Bitki dersimizden de biliyorum . Internet'ten de bakabilirsin.
canım suan goguslerin ne durumda? bir yıl gecmis. gecici dolgunlu degildi di miKizlhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum (benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk
Panax ginseng ne icin iciliyor? Nette gordumde. Guvenilir mi? Bi zarari varmi? Birakinca kuculurmu tekrar. Gogus icin demiyor cunku.nar ye polen ye panax ginseng kullan
acayip büyütüyor
panax ginseng içinde hemen zonk zonk başlıyor zonklamaya
Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum (benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk
Canim ustunde baya zaman gecmis ama kalici sonuclara ulasabildin mi birakinca eski haline geri dondu mu ?Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum (benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk