- Konu Sahibi elmasekeri3535
Kizlar merhaba,
Baslik acmak icin henuz erken mi bilmiyorum. Ama 20 gunde 4 cm gelismeyi gecmis bulunmaktayim. Aslina bakarsaniz mezure 91 gosteriyor ama ben hala inanamiyorum. Dun en sonunda sutyensiz bi badi giydim ve elimi yukaridan asagi indirdim :)) normalde dumduz olmasi gerekirken evet bildigin baya baya genislemis iki adet daga dokunuyordum (benim icin dag oluyor). Daha onceleride cok ugrasmistim ama ilk defa bu boyuta ulastilar. Aslinda bir ay dolmadan konu acmak istemiyordum ama biliyorum hepiniz sabirsizlaniyorsunuz. 1 ayda 90 cm i gecersem super diyordum ama 20 gunde 91 cm i gordum kizlar :))) cok mutluyum hemde cokkk
Ben bikaç yıl önce yine bu konuyla ilgili bilgi ararken küç adaçayı rezene ve ısırgan yağlardan ise çörek otu yağı üzerinde duruluyordu yılı tam hatırlayamadım ama 6 yıl kesin oldu sanırım üzerine olabilir tabi Ozaman lar bn bunların hepsini aldım fakat düzenli uygulamadım en fazla 1 hafta uyguladim 1 kaç gün önce tekrar arastirmaya başladım ve bu sefer gördüm kullanan arkadaşlar ilk defa buraya faydası olsada olmasada yorum yapıp bilgi vermiş ler öncelikle bunun için herkese tşkler bend sizlere güvenerek kapalı çarşıya gidip adaçayı ısırgan Hayıc tohumu rezene keten tozu kuc tozu çörek otu yağı ve çilek yağı aldım geldim adaçayı ni eskiden de tükettiğim için rahatlıkla içiyorum hayic tohumunu kaynatıp üstü kapalı dinlendirme sonrası süzüp içiyorum boğazı biraz yakıyor ve tadı çok kötü ama katlaniyoruz kuc u de yoğurt yada pek mezle bi şekilde yiyorum fakat isirgani daha hic icemedim rezene yi daha önce denemiş tim ve tadı okadar kötüydü ki onada cesaret bulamıyorum hele keten tohumunu yoğurtla denedim En felaketi o olsa gerek yedikce çoğalıyor sanki ama yağlarla her akşam masaj yapıyorum şize sormak istedigim ketenle kucu direk yiyip üstüne şu icsek faydası olurmu ve bana yanlış yaptığım yada başka şekilde yapsam daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı lütfen birazcık yardım istiyorum yaş 22 kilo 51 ölçü 75 bile doymuyor psikolojim alt üst oldu