- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Yalana bak heleTepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor
Kızınız gelirken de ağlamış. Ne yani çocuk kadının peşinden ağlıyor diye eşiniz gitsin kadının evinde kalsın o zaman, nasıl bir savunma anlamadım ki?Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor
Neler gorup neler duyuyoruzYersen
Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustuKadın eve gitti okey buraya kadar normal
Sonra eşin bi anda kızınla ortadan kayboldu bi baktın ki o kadının evine gitmiş
Üstelik sana haber vermeden ve kadının kocası evde yokken
Çok yakışıksız bi durum ve gerçekten kavga sebebi
İster balkonda otursun ister koridorda ne farkeder sana söylemeden gitmiş neticede
Eşin baya hatalı burada
Esimi taniyorum dediginiz gibi 5 dk de yeterli olabiliyorBalkonda oturmamış olabilirler.
Bir de 20 dk çok uzun, 5 dk yeterli
Kızınız kaç yaşında, tv başına oturtup şofbenin takılacağı yer konusunda inceleme yapmaya banyoya gitmiş olabilirler mi? Yoksa şofben yatak odasına da takılabilir mi?
Sohbeni almadilar daha esi birsey dememisYalana bak hele
Hadi öyle diyelim, kızım gel bak anneanneye gidiyoruz markete gidelim mi sana çikolata alalım falan diye oyalayabilirdi
Hatta sizin şofbeni alınca nereye koyacağını bile göstermiştir banyoya da bakmıştır eşin
Banyoya baktım dicekken balkon diye çevirmiş olmasın
Sen iki azarlamışsın da cidden kötü bi durum bu
Bende dedim dondurmaciya gidip dondurma alsaydin niye goturuyorsun diye ama kizimiz o tarafa gitmis evini biliyor kizimKızınız gelirken de ağlamış. Ne yani çocuk kadının peşinden ağlıyor diye eşiniz gitsin kadının evinde kalsın o zaman, nasıl bir savunma anlamadım ki?
Trip atmaya yer aramış arkadaş bence..Hiç birşey anlamadım ımdb 7.8 anlaşılmayan gerilim filmi gibi yazmışsınız
Bence şofbeni satmaktan vazgeçVe 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi
Tam olarak kac dk sonra eve geldı eşiniz??Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu
Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum
Ters vardiyalarda calisiyorlar esinin evde olmadigini biliyorYa ne alaka? Çocuğun ağzıyla mi hareket ediyor her zaman sanki.
Tamam gitti eve kadar peki, evin kapisinda
-x(arkadasi)içerde mi yenge?
-hayir
-o zaman ben girmeyeyim hadi Allaha emanet
Olmasi gereken bu. Esimin arkadasi gelse esim yokken evde otursa sadece gerim gerim gerilirim. Hatta dusununce almam içeri bile.
Siz yapsaniz ne der esiniz
Cocuklar uyuyordu bir de annemle evimiz arka arkaya bir ses olsa geliyorBöyle saçmalık olmaz ortalığı ayağa kaldırırım yemin ederim kıyamet kopar. Mevzu kadın bu şu değil. 1. Benim haberim yok diye 2. Kadının evine gitmek için sebep yok diye
Hatta aksam bi ozur hediyesi falan olmazsa eve bile almayi dusunmuyorum
Kendisi hoşuna gitmiyorsa başka adam gelip oturunca kadının da balkonunda oturmayacakti. Hem çok saçma şekilde gidiyor.Ters vardiyalarda calisiyorlar esinin evde olmadigini biliyor
Kurbanlik sattigim da baska bir arkadasi geldi gunduz balkonda oturttum ama benim balkon dedigim kapi girisinde neyse kendi de iki dk ya gelmisti bana sen mi dedin iceri gir diye dedi bende evet dedim adam kurbanligini sececek kapida mi beklesin arabasi da yok ki içinde otursun dedim
Cocuklar uyuyordu bir de annemle evimiz arka arkaya bir ses olsa geliyor
Aynen 1 vee 2
Kafamda surekli olaylar donup dolasiyor
Haberi vardi esiminKocası yokken mi gitmiş o kadının evine eşiniz orayı anlamadım. Ama eşinize tepkinizi koyun eğer öyleyse çok yakışıksız bi durum
4 yasindaki kizima siddet uygulamisti hatta minderleri ustune atip aglatti bende bayagi agir laf ettim kadinin umrunda mi kiBence şofbeni satmaktan vazgeç
Tamam satalım diyip sonra satmaktan vazgeçtik dersen kadın da bozulur zaten aranız açılır iyi de olur
Öyle habersiz dan diye gelip 2 saat oturacak samimiyeti de bulamaz
Ver hurdacıya gitsin
Hatta eşin karşı çıkarsa verelim ayıp olur artık tamam dedik falan derse şimdi veremedğin tepkiyi o zaman verirsin şofbenin nereye gittiği çok mu önemli senin için hayırdır sen diye carlarsın
20 dk yi gectiTam olarak kac dk sonra eve geldı eşiniz??
Arayip annesi gile gitmesini istiyecem gormek bile istemiyorum5 dakika önce görüştüğün adama 20 dakika oturmaya gitmek de ne bileyim siz yapsanız hadi normal derim de babası markete parka falan götürüp oylayamamış mı çocuğu. Ya da eşin yoksa girmeyelim demek çok zor bir şey olmasa gerek . Dikkat edin alışkanlık olmasın bu balkon sefaları burda balkon ,orda balkon .
Haberi vardi esimin
Esi evde yok
Bayagi tepkimi koydum ama bir hafta daha surdurecegim burnundan gelsin
4 yasindaki kizima siddet uygulamisti hatta minderleri ustune atip aglatti bende bayagi agir laf ettim kadinin umrunda mi ki
4 yasindaki kiza soruyorum sen hirayla oynamaya ggelmedin mi diyorum yok ben onu dovmeye geldim diyor
Kadin gitmedi hala
Yuruyuse gidicem diyorum esim ben evdeyim diyor kadinin kalkasi hic yok esime annem cay demliyor sen oraya git diyorum esim birazdan giderim diyor iceriden git isareti yaptim gitti kadinda bakti ben hazirlaniyorum oda sonunda gitti sonra esim geldi gitti mi diye soruyor evvet dedim gitti.
Guldur guldur de gelinler yarisiyor programi yapmislardi ya ordaki Safiye gibi aydinlanmis hissediyorum kendimi su an
20 dk yi gecti
Arayip annesi gile gitmesini istiyecem gormek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?