20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor
Yalana bak hele
Hadi öyle diyelim, kızım gel bak anneanneye gidiyoruz markete gidelim mi sana çikolata alalım falan diye oyalayabilirdi
Hatta sizin şofbeni alınca nereye koyacağını bile göstermiştir banyoya da bakmıştır eşin
Banyoya baktım dicekken balkon diye çevirmiş olmasın
Sen iki azarlamışsın da cidden kötü bi durum bu

Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor
Kızınız gelirken de ağlamış. Ne yani çocuk kadının peşinden ağlıyor diye eşiniz gitsin kadının evinde kalsın o zaman, nasıl bir savunma anlamadım ki?

Neler gorup neler duyuyoruz
Midem bulandi
Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala
Esimi taniyorum dediginiz gibi 5 dk de yeterli olabiliyor
Zannetmiyorum sohben yeri icin iceri girse baktim derdi
Ama supheye dustum simdi

Hatta aksam bi ozur hediyesi falan olmazsa eve bile almayi dusunmuyorum

Sohbeni almadilar daha esi birsey dememis
Sohben bizim evde
Kızınız gelirken de ağlamış. Ne yani çocuk kadının peşinden ağlıyor diye eşiniz gitsin kadının evinde kalsın o zaman, nasıl bir savunma anlamadım ki?
Bende dedim dondurmaciya gidip dondurma alsaydin niye goturuyorsun diye ama kizimiz o tarafa gitmis evini biliyor kizim
Aksam kesmemek icin kendimi zor tuttum

Kocası yokken mi gitmiş o kadının evine eşiniz orayı anlamadım. Ama eşinize tepkinizi koyun eğer öyleyse çok yakışıksız bi durum

Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi
Bence şofbeni satmaktan vazgeç
Tamam satalım diyip sonra satmaktan vazgeçtik dersen kadın da bozulur zaten aranız açılır iyi de olur
Öyle habersiz dan diye gelip 2 saat oturacak samimiyeti de bulamaz
Ver hurdacıya gitsin
Hatta eşin karşı çıkarsa verelim ayıp olur artık tamam dedik falan derse şimdi veremedğin tepkiyi o zaman verirsin şofbenin nereye gittiği çok mu önemli senin için hayırdır sen diye carlarsın

Tam olarak kac dk sonra eve geldı eşiniz??

5 dakika önce görüştüğün adama 20 dakika oturmaya gitmek de ne bileyim siz yapsanız hadi normal derim de babası markete parka falan götürüp oylayamamış mı çocuğu. Ya da eşin yoksa girmeyelim demek çok zor bir şey olmasa gerek . Dikkat edin alışkanlık olmasın bu balkon sefaları burda balkon ,orda balkon .

Ters vardiyalarda calisiyorlar esinin evde olmadigini biliyor
Kurbanlik sattigim da baska bir arkadasi geldi gunduz balkonda oturttum ama benim balkon dedigim kapi girisinde neyse kendi de iki dk ya gelmisti bana sen mi dedin iceri gir diye dedi bende evet dedim adam kurbanligini sececek kapida mi beklesin arabasi da yok ki içinde otursun dedim
Böyle saçmalık olmaz ortalığı ayağa kaldırırım yemin ederim kıyamet kopar. Mevzu kadın bu şu değil. 1. Benim haberim yok diye 2. Kadının evine gitmek için sebep yok diye
Cocuklar uyuyordu bir de annemle evimiz arka arkaya bir ses olsa geliyor
Aynen 1 vee 2
Kafamda surekli olaylar donup dolasiyor

Kendisi hoşuna gitmiyorsa başka adam gelip oturunca kadının da balkonunda oturmayacakti. Hem çok saçma şekilde gidiyor.

Kocası yokken mi gitmiş o kadının evine eşiniz orayı anlamadım. Ama eşinize tepkinizi koyun eğer öyleyse çok yakışıksız bi durum
Haberi vardi esimin
Esi evde yok
Bayagi tepkimi koydum ama bir hafta daha surdurecegim burnundan gelsin
4 yasindaki kizima siddet uygulamisti hatta minderleri ustune atip aglatti bende bayagi agir laf ettim kadinin umrunda mi ki
4 yasindaki kiza soruyorum sen hirayla oynamaya ggelmedin mi diyorum yok ben onu dovmeye geldim diyor
Kadin gitmedi hala
Yuruyuse gidicem diyorum esim ben evdeyim diyor kadinin kalkasi hic yok esime annem cay demliyor sen oraya git diyorum esim birazdan giderim diyor iceriden git isareti yaptim gitti kadinda bakti ben hazirlaniyorum oda sonunda gitti sonra esim geldi gitti mi diye soruyor evvet dedim gitti.
Guldur guldur de gelinler yarisiyor programi yapmislardi ya ordaki Safiye gibi aydinlanmis hissediyorum kendimi su an
Tam olarak kac dk sonra eve geldı eşiniz??
20 dk yi gecti
Arayip annesi gile gitmesini istiyecem gormek bile istemiyorum

Böyle insanlari evinize almayin. Esinizin dedigi sacma geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…