Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sensin..
İlk herkesin bir araya geldiği, topiğin ilk günlerinde sana 2-3 kere yazdım cevap vermedin.. Hatta (cevap alamadığım halde yüzsüzlük yaparak) sen o ara samsunluyum dedin aa bende dedim senden alıntılayarak ama sen hiç cevap vermedin bende bi daha yazmadım haliyle :)
kızlar ben çıkıorum duj alcam yarın çok güzel olmam gerek antonyo ile buluşcmmm![]()
kızlar ben çıkıorum duj alcam yarın çok güzel olmam gerek antonyo ile buluşcmmm![]()
ama ama ama ben seni gelirsem sarılırım kocaman sımsıkı bide öperimm tatlı yanacıklarındann
hatırlıyorum sasun muhabbetini, biri daha vardı samsunlu hatta, genel cvp verişimdir, konuştuğumu hatırlıyorum da mesajına alıntı yapmamışım demek ki.. ahh kuşum özür dilerimm![]()
akşam ben miydim, huzurluyum, mutluyum, aşkım depreşti diyen... evet bendim, çünkü tam bi salağım !
Noldu ki hayırdır?
kusura bakma ya valla farketmedim...
derin bi nefes aldım, bağırarak bişeyle uğrasıyorum die bağırdı, ona yapıyorum sandı...
buzdolabı aldı bugün, soğutuyomu die bakmaya kalktı gelmedi, bende dedim ki nerdesin ya gelsene asla sinirle söylemedim, çok rahat bi ses tonuyla konuştum, yine bağırarak burdayım ya nerde olacağım die tepki gösterdi... bozuldum ama ya, hiç mi konuşmayayım yani, ne yapayım, nasıl davranayım, anlamadım ki![]()
Allah Allah gergin miydi acaba sana patladı?
anzer naber nasılsın yyoksun![]()
Yoktum ama geldim canım sen neler yapıyorsun nasılsın? :)
sucum yok ya üstüne gittim bende,ne var bu kadar tepki verecek falan die, özür diledi, yanlış anlamışım, bana yapıyorsun sandım, kzıyorsun sandım dedi.. insanız olabilir falan filan dedi.. ama benim sinirim geçmedi tabi, nasıl gesin ki, ne desem yanlış anlıyo... iyiki sabahtan beri arayıp sormamışım, daha çok kızacakmış demek ki.. kendinden soğutuyo beni farkında değil..
Allah Allah gergin miydi acaba sana patladı?
hilal bunu onunla paylaştın mı kırıldığını artık