• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Anam bu neeee bir sürü yeni gelen olmuş, hoşgeldiiii yeni gelenlerrr. Napıyorsunuz kızlar? Of ya bu smileyleri yine kullanamıyorum ya offf...

kuzum şuan ağzını burnunu parçalayasım var ama sustum büyümesin diye zehir ediyo herşeyi diziyo boğazıma sevinci hüznü bi anda yaşıyorum allak bullak oluyorum dengesiz herif dışardan biri şu halimizi görde bu senden nefret ediyo der . .

kız bazen bunlara gelen iyi geliyor valla bende dün öyleydim bir iyi oluyoruz bir kötü işte ya :25:

ya kıskançlık değilde sen ne güzel her istediğini alabiliyosun dedi bana da koydu ya :(
canım benim ya

ya ben para kazanıyorum ya ona biraz dokunuyor bu durum

benimki de öyle bi his işte.. hadi o erkek, onun çalışıp benim çalışmamam çok da sorun olmaz ama aynı bölüümden mezunuz ya, o çalışıyo, ben çalışamıyorum, bana da o koyuyo işte:43:

Anam bu neeee bir sürü yeni gelen olmuş, hoşgeldiiii yeni gelenlerrr. Napıyorsunuz kızlar? Of ya bu smileyleri yine kullanamıyorum ya offf...

hoşgeldin cnmmmm çok gevezeyiz valla bu gidişleeee 2013n en ses getiren topiği olcaz :60:

:1: :1: etten bebeklerimiz vardı barbie onlar gibi bu kız :1:
Ama oyuncak olanlarda bi sevimlilik çekicilik vardı :1:
benim bebeklerimi yan komşunun oğlu ben cerrahım der paramparça yapardı :1:
Olan bebeklerime oldu :1:
Ama çocuk cidden doktor olacak :1:

ooooooooo süpermiş o zaman :60:

benimki de öyle bi his işte.. hadi o erkek, onun çalışıp benim çalışmamam çok da sorun olmaz ama aynı bölüümden mezunuz ya, o çalışıyo, ben çalışamıyorum, bana da o koyuyo işte:43:

işte ona çok koyuyor :D
canım ya bende atanınca acısını çıkartırız diyorum parası yok bana almak şstediklerini de alamıyor koyuyor ona :(

kızlaarr neler olmuş 1 günde kaç sayfa geride kalmışım bu ne hız :)) nasılsınız keyifler nasıl..

[video=youtube;B3cQQNEFjDk]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=B3cQQNEFjDk&feature=endscreen[/video]

başta juli olmak üzere tüm hatunlarımıza gelsin :D

işte ona çok koyuyor :D
canım ya bende atanınca acısını çıkartırız diyorum parası yok bana almak şstediklerini de alamıyor koyuyor ona :(
bende olmayan paramı ona harcıyorum, bana almasına izin vermiyorum hiçbişey, benim param yok die mi alıyorsun sen die bi başlıyorum... ama artık sevgililer günündeki süprizimden sonra,işe basladığında çiçek yollamıştım, bu ikisinden sonra konuşma hakkın kalmadı diyo ama ben yine de izin vermiyorum bana bişey almasına...
kızlar ben az sora gelcemmm :6::6:

bekleniyorsun julia hanımcımm :34:

[video=youtube;B3cQQNEFjDk]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=B3cQQNEFjDk&feature=endscreen[/video]

başta juli olmak üzere tüm hatunlarımıza gelsin :D
sağol cnmmmm :16::16:
bende olmayan paramı ona harcıyorum, bana almasına izin vermiyorum hiçbişey, benim param yok die mi alıyorsun sen die bi başlıyorum... ama artık sevgililer günündeki süprizimden sonra,işe basladığında çiçek yollamıştım, bu ikisinden sonra konuşma hakkın kalmadı diyo ama ben yine de izin vermiyorum bana bişey almasına...

bekleniyorsun julia hanımcımm :34:

geldimmm :1::1:

ben alıyorum hilalcim ya :) o ne kadar alma dese de. Şu var ben her isteğimi alıp yer içerken ona babasından para almak zoruna gittiği için 3-5 kuruşun hesabını yapması zormua gidiyor. Mesela o okuldayken bi iş yapmıştı bana baya harcamıştı :D o zaman benim oaram yoktu şimdi benim var bende ona harcarım. Aslında benim onun değil bizim paramız :)

Back
X