Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum şuan ağzını burnunu parçalayasım var ama sustum büyümesin diye zehir ediyo herşeyi diziyo boğazıma sevinci hüznü bi anda yaşıyorum allak bullak oluyorum dengesiz herif dışardan biri şu halimizi görde bu senden nefret ediyo der . .
Anam bu neeee bir sürü yeni gelen olmuş, hoşgeldiiii yeni gelenlerrr. Napıyorsunuz kızlar? Of ya bu smileyleri yine kullanamıyorum ya offf...
ya kıskançlık değilde sen ne güzel her istediğini alabiliyosun dedi bana da koydu ya![]()
canım benim ya
ya ben para kazanıyorum ya ona biraz dokunuyor bu durum
Anam bu neeee bir sürü yeni gelen olmuş, hoşgeldiiii yeni gelenlerrr. Napıyorsunuz kızlar? Of ya bu smileyleri yine kullanamıyorum ya offf...
![]()
etten bebeklerimiz vardı barbie onlar gibi bu kız
Ama oyuncak olanlarda bi sevimlilik çekicilik vardı
benim bebeklerimi yan komşunun oğlu ben cerrahım der paramparça yapardı
Olan bebeklerime oldu
Ama çocuk cidden doktor olacak![]()
kız bazen bunlara gelen iyi geliyor valla bende dün öyleydim bir iyi oluyoruz bir kötü işte ya![]()
benimki de öyle bi his işte.. hadi o erkek, onun çalışıp benim çalışmamam çok da sorun olmaz ama aynı bölüümden mezunuz ya, o çalışıyo, ben çalışamıyorum, bana da o koyuyo işte![]()
bende olmayan paramı ona harcıyorum, bana almasına izin vermiyorum hiçbişey, benim param yok die mi alıyorsun sen die bi başlıyorum... ama artık sevgililer günündeki süprizimden sonra,işe basladığında çiçek yollamıştım, bu ikisinden sonra konuşma hakkın kalmadı diyo ama ben yine de izin vermiyorum bana bişey almasına...işte ona çok koyuyor
canım ya bende atanınca acısını çıkartırız diyorum parası yok bana almak şstediklerini de alamıyor koyuyor ona![]()
kızlar ben az sora gelcemmm![]()
ben çıkıyorum kızlar tanıştığıma memnun oldum sizlerleiyi sohbetler görüşürz
sağol cnmmmm[video=youtube;B3cQQNEFjDk]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=B3cQQNEFjDk&feature=endscreen[/video]
başta juli olmak üzere tüm hatunlarımıza gelsin![]()
bende olmayan paramı ona harcıyorum, bana almasına izin vermiyorum hiçbişey, benim param yok die mi alıyorsun sen die bi başlıyorum... ama artık sevgililer günündeki süprizimden sonra,işe basladığında çiçek yollamıştım, bu ikisinden sonra konuşma hakkın kalmadı diyo ama ben yine de izin vermiyorum bana bişey almasına...
bekleniyorsun julia hanımcımm![]()
anzerim balım noldu ya ben aldım seni kaale ama yagitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
aradan kaçmıştır canım kalabalık olunca sayfalar hızlı ilerliyo![]()
anzerim ben teldeee idimm yoksa görmem mi kız seniiiii hoşgeldin cnmmm![]()
Neyse boşverin kızlar.. :)