• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

aaaaaaaaaa neden hacettepeyi bırktınnn :26::26::26:

hocalar para alabilmek için dersten bıraktılar. Bende 1.500tl bayılamazdım hocanın zevkine. Önümdede çok uzun yıllar vardı. Okulum 6 yıl. Dedim bu süre içinde kim bilir nasl sömürürler. Bıraktım bende hemen işe atılabileceğim bi bölüm okuyacağım inşallah. Şimdiki hedef marmaraa :D çok havadan uçuyorum şu sıralar balon patlayacak bi ara ama ne zaman :D

geçmiş olsun canım nasıl oldu ayağının çatlaması yaa :5::5:

benimki de 1 ay 3 gündür görmüyorum :43::43:

merdivenden düştüm cnmmmm :30::30::30:

aaaaaaaaa neden görmüosunnn :5::5::5:

cnm ben biraz uzancam 1 saat sora gelirim tekkrar burda olursan devam ederiz uzun süreli duramıorum ayağımdan dolayııı dinlendirmem lazım biraz ayağımı :7: yarın çıkacak bi aksilik çıkmazsa inş alçımmm :16::16:

soraaa koşarak sevdiceğime gidicemmmm :52::52::52::52::69:

Selamm kızlarr
bende bekarım :9: Bursalıyım 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var halada evlenmeyi düşünmüyorum kısacası daha uzun bir süre burda olucam :1:

Son düzenleme:
Selamm kızlarr
bende bekarım :9: Bursalıyım 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var halada evlenmeyi düşünmüyorum kısacası daha uzun bir süre burda olucam :1:

h.g cnm daha yaşın küçük zaten boşver evlenme önünde biz varız daha yaş 24,5 :9::9::9:

bu arada bende bursadayımm :16:

Son düzenleme:
merdivenden düştüm cnmmmm :30::30::30:

aaaaaaaaa neden görmüosunnn :5::5::5:

cnm ben biraz uzancam 1 saat sora gelirim tekkrar burda olursan devam ederiz uzun süreli duramıorum ayağımdan dolayııı dinlendirmem lazım biraz ayağımı :7: yarın çıkacak bi aksilik çıkmazsa inş alçımmm :16::16:

soraaa koşarak sevdiceğime gidicemmmm :52::52::52::52::69:

fındık topluyo canım ikimizde giresunluyuz ben bitirdim onun daha var :5::5:

tamam canım çok dikkat et ayağına da geçmiş olsun tekrar :kkk::nazar::nazar:

hocalar para alabilmek için dersten bıraktılar. Bende 1.500tl bayılamazdım hocanın zevkine. Önümdede çok uzun yıllar vardı. Okulum 6 yıl. Dedim bu süre içinde kim bilir nasl sömürürler. Bıraktım bende hemen işe atılabileceğim bi bölüm okuyacağım inşallah. Şimdiki hedef marmaraa :D çok havadan uçuyorum şu sıralar balon patlayacak bi ara ama ne zaman :D

cnm ek puanın düştü şimdi demi daha önce yerleştiğin için tüh bu kötü olmus yaaaaa :31::31::31:

Back