eet, bende beklemiyordum hiç, pat die bırakmıştı beni :26: hala hazmedemedim tabi, hala kırık yüreğim ama olan oldu biten bitti üstünden çok sular aktı
hiç normal değil hemde.. arkadaştan öte, sevgiliden geri.. ne hissediyo bilemiyorum, ne düşünüyo bilemiyorum.. tek bildiğim ben asık oldumm
sınavı nasıl geçti seninkinin ? şimdi nasıl aranız ?
ehe siz ara dönemdesiniz o zaman inş güzelce bir adım gelir
çok parlak değil ya umudumuz az canım. aramız daha iyi o rahatlayınca bizde iyiyiz :d
aynen öyle bi dönem.. arkadaşta kalmak isteyebilir, diğerinide.. benim gönlüm diğerinden yana tabi
aman aman ii olun.. mutlu olun
inş güzel şeyler olur canım ya :d
kpssye mi hazırlanacaksın şimdi?
Aaaa bi adet ihdd gördüm sanki
evet hilal geldi hoş geldi ley ley
nasılsınız anzerim
Ama gitti sanırım
İyiyim canım ya sen nasılsın bakalım :)
iyim tatlım ya topiğimiz dağıldı resmen üzüldüm ya
ben yine kkdayım kitap topiğindeyim daha çok. senin iş nası gidiyo aaa bi adam vardı numaranu falan isteyen sonra bi daha konuşmadık değil mi
bende üzülüyorum canım eskiden neler konuşurduk,dertleşirdik,gülerdik neyse kışa yeniden toplaşırız diye ümit ediyorum bakalım..
konu açtım ben canım aşk hikayelerimiz bölümüne orda bütün gelişmeler var bir bak istersen
işte iyi gidiyor ya Allah'a şükür,yeni insanlar tanımak eğlenceli :)
aa gözümden kaçmış canım ya çok bakmıyorum sadece kitap konusundayım hemen bakıyorum. kışa artık D:
Aaaa bi adet ihdd gördüm sanki
Ama gitti sanırım
İyiyim canım ya sen nasılsın bakalım :)
eet, doğru gördünyok yok gitmedim biyere, artık hep burdayımm
nasılsın canım, ne var ne yok, nası gidiyo ?
selam camlarım nasılsınız bakalım. hadi topiği yine aktifleştirelim juliiii nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?