20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

aaaaaaaaaa neden hacettepeyi bırktınnn :26::26::26:

hocalar para alabilmek için dersten bıraktılar. Bende 1.500tl bayılamazdım hocanın zevkine. Önümdede çok uzun yıllar vardı. Okulum 6 yıl. Dedim bu süre içinde kim bilir nasl sömürürler. Bıraktım bende hemen işe atılabileceğim bi bölüm okuyacağım inşallah. Şimdiki hedef marmaraa çok havadan uçuyorum şu sıralar balon patlayacak bi ara ama ne zaman

geçmiş olsun canım nasıl oldu ayağının çatlaması yaa

benimki de 1 ay 3 gündür görmüyorum

merdivenden düştüm cnmmmm

aaaaaaaaa neden görmüosunnn

cnm ben biraz uzancam 1 saat sora gelirim tekkrar burda olursan devam ederiz uzun süreli duramıorum ayağımdan dolayııı dinlendirmem lazım biraz ayağımı yarın çıkacak bi aksilik çıkmazsa inş alçımmm

soraaa koşarak sevdiceğime gidicemmmm

Selamm kızlarr
bende bekarım Bursalıyım 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var halada evlenmeyi düşünmüyorum kısacası daha uzun bir süre burda olucam

Son düzenleme:
Selamm kızlarr
bende bekarım Bursalıyım 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var halada evlenmeyi düşünmüyorum kısacası daha uzun bir süre burda olucam

h.g cnm daha yaşın küçük zaten boşver evlenme önünde biz varız daha yaş 24,5

bu arada bende bursadayımm

Son düzenleme:

fındık topluyo canım ikimizde giresunluyuz ben bitirdim onun daha var

tamam canım çok dikkat et ayağına da geçmiş olsun tekrar

cnm ek puanın düştü şimdi demi daha önce yerleştiğin için tüh bu kötü olmus yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…