20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Selam Hatunlar Nasılsınız görüşmeyeli

Ben uğrayamıyorum uzun zamandır.Yoğun bir koşuşturmaca içerisindeyiz bu aralar.Bayramda kuzenim evleniyor onun telaşesi,haliyle ramanzanın uğraşları davetler gelenler gidilenler derken yoğun geçiyor günler nasıl bitiyor,gün nasıl akşam oluyor anlamıyorum bazen bitap düşüyorum ama olsun güzel şeyler bunlar

bende işe girdim ama girmeseydim keşke bayramdan sonra çıkcam maaş çok düşük ve saatleri fazla moralim çok bozuk kızlar

öyle oldu yaa, işe girdim, geri çıktım, psikolojimi alt üst etti adiler, falan da filan =)
şimdide bi döndüm tam döndüm ama herkescikler kayıp

bu arada iyiim, saol, sen nasılsın ?

Dağıldık resmen canım yaz geldi sonra ramazan derken topik öldü resmen. İyim canım evde takılmaca yapıyorım. Ee anlat bakalım var mı yeni heyecanlar?
ne işine girdin ne yaptılar sana dövelim mi

Dağıldık resmen canım yaz geldi sonra ramazan derken topik öldü resmen. İyim canım evde takılmaca yapıyorım. Ee anlat bakalım var mı yeni heyecanlar?
ne işine girdin ne yaptılar sana dövelim mi

olmaz mı var tabi, ben asık olmaya aşıkım

berkin için 3 ay deli gibi ağladım, zırladım, geri dönsün istedim şimdi resimlerine bakıyorum tabi arada ama o kadar

yeni heyecanlar var ama bu da normal değil pek hatta hiç normal değil

sende ne var ne yok ?

hım bende üzülmüştüm o zaman ne bileyim beklemediğimiz bi anda bitmiştiniz hayırlısı canım ya

normal değil derken

bende aynı sevgilimle devam ediyoruz daha iyiyiz şükür

hım bende üzülmüştüm o zaman ne bileyim beklemediğimiz bi anda bitmiştiniz hayırlısı canım ya

normal değil derken

bende aynı sevgilimle devam ediyoruz daha iyiyiz şükür

eet, bende beklemiyordum hiç, pat die bırakmıştı beni :26: hala hazmedemedim tabi, hala kırık yüreğim ama olan oldu biten bitti üstünden çok sular aktı

hiç normal değil hemde.. arkadaştan öte, sevgiliden geri.. ne hissediyo bilemiyorum, ne düşünüyo bilemiyorum.. tek bildiğim ben asık oldumm

sınavı nasıl geçti seninkinin ? şimdi nasıl aranız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…