• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

tabi ki sana yazdım :D kimsin necisin desem?

heee :D iyi o zman sazanlık yapmadım :P
yaaa ben buraya 1-2 hafta önce yazmıştım da fırsatm olmuyo girmeye
ben pofuduk :D kısaca pofu
26 yaşındayım,okuyorum+çalışıyorm,öyle kendi halinde yşayıp giden biriyim :)

İyiyim cnm sen nasilsinnn nasil gidiyor ask hayatı :16:

iyim canım:) aşk hayatında sorun ararsan çok aramazsan yok :1: artık uyuzun mantığında hareket ediyorum takılmıyorum niye aramadı niye öyle dedi yok özgür takılıyoruz. kavga gürültü yok:1:

heee :D iyi o zman sazanlık yapmadım :P
yaaa ben buraya 1-2 hafta önce yazmıştım da fırsatm olmuyo girmeye
ben pofuduk :D kısaca pofu
26 yaşındayım,okuyorum+çalışıyorm,öyle kendi halinde yşayıp giden biriyim :)

fark etmedim sanırsam hoşgeldin bakayım:) bende öğretmenim kendi çapımda :54:

iyim canım:) aşk hayatında sorun ararsan çok aramazsan yok :1: artık uyuzun mantığında hareket ediyorum takılmıyorum niye aramadı niye öyle dedi yok özgür takılıyoruz. kavga gürültü yok:1:
Aman hep ayni cnmmm bakalim bizde yarin gezmyee gitcez aksama da arkadasımızın dügünü var ikimizde baş sadıçızzzz :9::9:

Selam kızlar :3:
Yarışma falan olsa da sonucunu beklesek ya :1:
Hayatımda hiç heyecanlı bişi yok şu bikaç gündür :27: :27:

Kız sız bi yere gitmicekmisiniz eniste ile yarınnnn haftasonu cıkın gezin biz gezmeye gitcezzz :16:

Enişte :44:
Aradımda bulamadım yok evde öyle birşey :27: :27:
Canım benim sevgülüm yok şu an, konuştuğum biri var ama ilerisi ne olur bilemiyorum :31:
Ama plan güzeldi yinede :1:

Enişte :44:
Aradımda bulamadım yok evde öyle birşey :27: :27:
Canım benim sevgülüm yok şu an, konuştuğum biri var ama ilerisi ne olur bilemiyorum :31:
Ama plan güzeldi yinede :1:

Kiz onunlaaaa gezinn sizdee biz yaaa erdeğeee yada mudanyaya gideriz sanirım deniz havası iyi geliyor ikimize deeee :16:

Kiz onunlaaaa gezinn sizdee biz yaaa erdeğeee yada mudanyaya gideriz sanirım deniz havası iyi geliyor ikimize deeee :16:

Yok tatlım ya bişiler kesinleşmeden bi yere gitmem mesafeyi korumak lazım :1:
Gidin gezin tabi tadını çıkarın canımm :16:

Yok tatlım ya bişiler kesinleşmeden bi yere gitmem mesafeyi korumak lazım :1:
Gidin gezin tabi tadını çıkarın canımm :16:

Gecen haftada mudanya da rakı balık keyfi yaptik arkadaslarlaaa antonyo ben bnm arkadasim ve esı esler arkadas :9::9:

Back