20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ee böle düşünürsen daha çok üzülürsün canım

biraz bencıllık ıyıdır değerını daha ıyı anlar

yaaa tamammen giderseee onu bu şehireee bağlayan tek şey bnm butün ailesi istanbulda ben olmasam bı dk durmaz burda ben stune gidersem bir anlık sinirle gider die korkuorumm

yaaa tamammen giderseee onu bu şehireee bağlayan tek şey bnm butün ailesi istanbulda ben olmasam bı dk durmaz burda ben stune gidersem bir anlık sinirle gider die korkuorumm

gidecek olan gıder canım gidecek dıye senı üzmeyi hakmı edıyor

hem üstüne gıt demıyorum canım ama sureklı üzüyor dıyorsun üzmesin ama ozaman senın için orda dıye acısını böylemı çıkarıcak

bilmiorum pembikimmm bana hep kızıo kırıo kızmak için hep bi sebebi var bilmiorum bildiğim tek şey cok üzülüorum

alla allah stresli bi dönemde falan mı canım belkı en yakınında sen oldugun için sana yansıtıyodur canım :44:
konusmayı denedın mı neden öyle davrandığı hakkında

alla allah stresli bi dönemde falan mı canım belkı en yakınında sen oldugun için sana yansıtıyodur canım :44:
konusmayı denedın mı neden öyle davrandığı hakkında

bugun 2 tane aynı işi yaptığımız iş dolayısıyla tanıştığımız samimide oladuğumuz ikimizinde ama abi vardı yanındaa bende karsıdan karsıya geçerken tesadüf onları gördüm yanlarına gidip hal hatır sordum antonyoda orda iidi kızdı bana onların yanında neden gitmişim die yanına benim tavırlarım hareketlerim ters gelio ona kızlar

hmm kıskanıyo bu kıskançlık da insanı bunaltıyo gercekten
ne olur ki sanki güvendiği sevdiği insanı bunaltmadan sevseler bu erkekler

hmm kıskanıyo bu kıskançlık da insanı bunaltıyo gercekten
ne olur ki sanki güvendiği sevdiği insanı bunaltmadan sevseler bu erkekler

ben o kadar hassasım ki pembikim hemen hasta oluorummm kafamı ayakta tutamıorummm buan basağrısından ölmek üzereyim ve midem dehset derece ağrıo en sonunda migren olcam midemde yara olcak bunlar hep stresten oluo

ben o kadar hassasım ki pembikim hemen hasta oluorummm kafamı ayakta tutamıorummm buan basağrısından ölmek üzereyim ve midem dehset derece ağrıo en sonunda migren olcam midemde yara olcak bunlar hep stresten oluo

kendini o kadar yıpratma kuzum yaa yazık degil mi gencliğine
hiç bişey senden degerli degil sakın kendini harap etme kimse için tatlım

kendini o kadar yıpratma kuzum yaa yazık degil mi gencliğine
hiç bişey senden degerli degil sakın kendini harap etme kimse için tatlım

ben yatim en iyisi cnm kendimi iyi hissetmiorum bu gece yanlızım evde zaten yatmazsam bayılıp kalcam annemler halama gittiler arayacak kimse de yok bişi olsa

Sen dogru olani yapiyorsun canim aramamakla.anlayacak artik ne olursa olsun arayan julianin olmadigini

Bugüne kadar gurur yapmadim aradim da ne oldu sonuç hep ben üzüldüm onun egosu tavan yapti yapcak bisi yok ben artik üzülmekten çok bunaldımmm

Bugüne kadar gurur yapmadim aradim da ne oldu sonuç hep ben üzüldüm onun egosu tavan yapti yapcak bisi yok ben artik üzülmekten çok bunaldımmm

Ah kuzum ah anlamazlar.iyilikten hic anlamazlar.asla taviz vermeyeceksin ki kiymetli olasin.antonyo emin senin arayacagindan o yuzden aramiyor ama anlayacak.

Ah kuzum ah anlamazlar.iyilikten hic anlamazlar.asla taviz vermeyeceksin ki kiymetli olasin.antonyo emin senin arayacagindan o yuzden aramiyor ama anlayacak.

Zaten artık krılmaya bile mecalim yok stilmmm o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi

Kiyamam kuzum.ne hale getirdi seni

Bazı seyler zoruma gitmeye basladı artıkkk hem de cokkk yemn ederim stilimm gözümün yaşı kurumuyor belki inanmazsin durmadan aglanir mi diyeee her gece agliyorum üzüntüdennn

Bazı seyler zoruma gitmeye basladı artıkkk hem de cokkk yemn ederim stilimm gözümün yaşı kurumuyor belki inanmazsin durmadan aglanir mi diyeee her gece agliyorum üzüntüdennn

Anliyorum canim senin canini yakan ne cok iyi anliyorum.agla uzul ama asla antonyoya yuz verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…