20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Annanemin bahcesinden dogal mis gibi cilekler topladim.onlardan miss gibi recel yaptim.dogal seyler o kadar tatli ve guzelki.sonra koy yumurtasinin lezzeti.tavuklar benden biraz sikayetci galiba
Heryer yemyesil.temiz hava.sessizlik sadece kus sesleri.sehire donesim yok terapi gibi

Ohhhh Stillim yaa canım çekti hee. Off offf çok severim öyle bahçeden toplayacaksın doğal doğal mis gibi tadına doyum olmaz.. Tavukları kedileri mıncıklayacaksın bir güzell. Yemyeşil offf diyorum offf.

Ohhhh Stillim yaa canım çekti hee. Off offf çok severim öyle bahçeden toplayacaksın doğal doğal mis gibi tadına doyum olmaz.. Tavukları kedileri mıncıklayacaksın bir güzell. Yemyeşil offf diyorum offf.

Annanemin ufak bi bahcedi var bitlim oraya ekmis domatesi biberi maydonozu patlicani salatagi fasulyesi.onlar daha olmadi ama olduklarinda herseyi dogal bahcenden yemek o kadar guzelki.tadi bambaska.

Su koy hayati cok guzel tabi bi muddet sonra insan sehride ozluyor.boyle yerler arada bi kafa dinlemek icin ideal

Sizin koyunuz neresiydi canim.
Valla annanemde hayvan adina tavuk ve kedilr var
Yoruculugu findiktanmiydi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…