katlanamıorum işte o yüzden sürekli gözümün yaşı kurumuo yaaaa boşaltıorummm ağlayarak kendimiii onu gördüğüm anda kalbim nasıl atıo bir görsen
Canım o tuhaf ta, sen buna izin veriyorsun
seni kçük çocuk gibi görüyo canım ilerleyen zamanlarda özgüven kalmaz sende, psikolojik şiddet bu. Evli olsan boşanma nedeni resmen
Canım insan ne yaparsa kendine yapar. Antonyonun sana o şekilde davranmasının sebebi sensin. Çünkü izin veriyorsun. Dost acı söyler. Ben böyle bir adam görmedim.
julim bnim uyuz da bi kaç kez eziyet etmişti , yol vermek istedim adama döndü. Sen hiç yl vermedin ki. Çok korkuyorsun o gitmesin diye her leye tamam diyorsun. Bunu içten yap ama ona belli etme
haklısın cnm ne diyeyimmm
ben izin verdiğim için miii böle davranıo yaniiiiiiiiiii :26::26:
Herhalde. Senin kaybetme korkunu sezmiş. Ona hiç ağzının payını vermediğin için, o da seni sürekli azarlıyor işte böyle çocuk gibi. Herşeye sinirleniyor. Herşeyde tersliyor. Canım bu ilişki normal bir ilişki değil yani. Sana mutluluk vermiyor çünkü. Her gün sorunlusunuz. Arada problemler olur ama sizin her gün böyle. Ve düzeleceğini de sanmıyorum. Çünkü arada saygı denen şey yok.
Selam kızlar. Stillim yapayalnız kalmış buralardaa
Suan bitanesi kucagimda telefonumla ugrasiyor.mincikliyorum ssbahtan beri manyak oldularKedilerini mıncıkladın mı?
kızlar sevgilinizin yanında 2 tane daha tanıdık erkek olsa gidermisiniz yanına yoksa görmezden gelip geçermisiniz :26::26:
o kadar zoruma gidio ki beetlem anlatamammm neden yapıo bunu banaaa sevmiosan git diorummmmm onada hayır diooo gitmio o zaman neden yapar seviosa bir insan bunu neden
Suan bitanesi kucagimda telefonumla ugrasiyor.mincikliyorum ssbahtan beri manyak oldular
Tanidiksa giderim mesala abisi akrabasi.baska bilmedigimse gitmem
Canım öyle dersen gider mi hiç. Senin gibi onu çekecek birini bulamaz çünkü. Sevmiyorsan git demeyeceksin, hadi güle güle diyeceksin bir kere. O zaman anlar işte. Ama sen onu yapamazsın. O yüzden bu deveyi güdüceksin. İlerde anlarsın ama çok geç olur. Ne dersek senin şuan bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Stil sana bir ipucu vereyim meselabunu yapmak için : 1 : yap ama arada boşluklar olmasın bunun için noktaların arasına 27 yaz başka istediğin olursa sor söylerim
Konuyu cok geriden takip ediyorum culim.seni boyle birseyden azarlamasi cok cok yanlis telefon olayindada boyle davranmisti.kendini sakin pasif dusurme canim
ben kötü biri degilimm yemn ederim değilim yaaaaa
Canım öyle dersen gider mi hiç. Senin gibi onu çekecek birini bulamaz çünkü. Sevmiyorsan git demeyeceksin, hadi güle güle diyeceksin bir kere. O zaman anlar işte. Ama sen onu yapamazsın. O yüzden bu deveyi güdüceksin. İlerde anlarsın ama çok geç olur. Ne dersek senin şuan bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Yirim onları ben, benim içinde mıncıkla göbüşlerini ablası
Sagol kuzum ya bir kac tanesini ezbere biliyorum.bazi sik kulandiklarimi bilmiyorum mesala bumun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?