• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bend eiyiyim çok şükür dersle uğraşıyom 10 sayfalık ödevle finalleremi çalışayım ödevmi yapayım yaz yaz anca 5 sayfa oldu :(

Cnm yaa iliskimde problemler var cok üzülüyorumm :14:

aa ama evlilik tüyoları alıyodun daha geçen geceee:26:

erkek milleti değil mi işte hepsinin köküne kibrit..:47:

üzülme desekde canın yanıyo ama en azından ona sakın belli etme üzüntünü..güçlü görün.bundan etkilenirler ve bi süre sonra peşine düşer:34:
bizde onu döveriz:41:

aa ama evlilik tüyoları alıyodun daha geçen geceee:26:

erkek milleti değil mi işte hepsinin köküne kibrit..:47:

üzülme desekde canın yanıyo ama en azından ona sakın belli etme üzüntünü..güçlü görün.bundan etkilenirler ve bi süre sonra peşine düşer:34:
bizde onu döveriz:41:

bunaldim iyiceee yaaaaa tbrcm :31: bqyadir gorusmedik zaten yuz yuzeee yani goruyorum ama hep bes on dakikaaa :31:

bunaldim iyiceee yaaaaa tbrcm :31: bqyadir gorusmedik zaten yuz yuzeee yani goruyorum ama hep bes on dakikaaa :31:

sen bu kadar düşüncelisinde antonyo bey nye bu kadar rahat?:20:sen kafaya taktıkça

ve o da bunu anladıkça bu iş böööööyle uzar gider juliacım:31:

takmıyomuş gibi görün..brz güçlü dur..ve en önemlisi gülümse..o da bunu görsün..işine gelmezsede 1 gelmez 2 gelmez..en sonunda

tıpış tıpış gelir..

sen bu kadar düşüncelisinde antonyo bey nye bu kadar rahat?:20:sen kafaya taktıkça

ve o da bunu anladıkça bu iş böööööyle uzar gider juliacım:31:

takmıyomuş gibi görün..brz güçlü dur..ve en önemlisi gülümse..o da bunu görsün..işine gelmezsede 1 gelmez 2 gelmez..en sonunda

tıpış tıpış gelir..

Ahhh be taburcumm ahhhh ahhhh :31:
Bu aralar üzerimde kara bulutlar dolasıyor ama hayir olsun bakalimm :31:

Back