Bilmiyorum canım ya arada sapıtıyor. Yaz geldi ya sıcaklar laptopun düşmanı gerçi soğutucu var da kendini soğutuyor sadece
Doğru ya bu saftirik evlilik teklif etse ya gelse süpriz yapsa. Ben sana söyliyim anzer onu da senin söylemeni bekliyordur kesin. Sen tarif ediceksin ancak öyleBizimkiler böyle çünkü söyleyip iteleyeceksin totosundan
Kız tarafı olarak söz hakkımı kullanıyorum ben vermiyorum
Önce burnu sürtecek çok güzel bir evlenme teklifi edecek.Akıllanacak senin kıymetini anlayacak o zaman hatırlatsın tekrar düşüneceğim
Doğru ya bu saftirik evlilik teklif etse ya gelse süpriz yapsa. Ben sana söyliyim anzer onu da senin söylemeni bekliyordur kesin. Sen tarif ediceksin ancak öyleBizimkiler böyle çünkü söyleyip iteleyeceksin totosundan
İlla bi akıl verecen bunlara.Bu şeyin işine döndü bir erkek bir kadında zeynep kendi evlenme teklifini kendi hazırlıyordubizde öyle yapacağız artık
Gece gecce ne oldu hatunlar size bir yemektir gidiyoryazın düğnümüz var az formuma dikkat edeyim diyorum böyle canım çekiyor biri pizza der bizi çikolata biri dondurma.Sabır taşı olsa çatlar
İlla bi akıl verecen bunlara.Bu şeyin işine döndü bir erkek bir kadında zeynep kendi evlenme teklifini kendi hazırlıyordubizde öyle yapacağız artık
mrb bende 23 yaşındayım arkadaşlar bekarım ama erkek arkadaşım var
kızlar sohbetiniz çok hoştu dayanamadım bende geldim
mrb bende 23 yaşındayım arkadaşlar bekarım ama erkek arkadaşım var
hoşgeldin cnmmm
seni köfte seni alttan dikizledin dikizledin dayanamadın yazdın demi
Şeytanına iteledüğüm hoşgeldinHele şükür bundan sonra buradasın valla şikayet ederim seni
Evde kaldım öyleyse.. O bunları düşünecekte uygulayacakta ohoooo
İlk barıştığımızda dediki bana bi arkadaşı varmış sevgilisine süpriz evlilik teklifi yapacakmış çok duygulanmış... önceden işim olmadığından teklif etmiyorum sen kabul etmezsin çünkü işim olmadan biliyorum diyodu şimdi saldım çayıra mevlam kayıra adını koyalıma döndü iş
Gerçekten haklısın canım ya ama hep sen söyleyincede insanın hevesi mevesi kalmıyor..
Bende izlemiştim onu.. Ondada iyi sabır var 7 senedir nişanlılar nerdeyse
evet ya dikizledim dikizledim madem göründüm dedm bari bi yazyım ayıp olmasın dedm
Of yavv benimde dikkat etmem lazım. Ediyorum ediyorum arada 1-2 kaçamak yapınca hemen kilolar hopp geri geliyorNeyse bugün spora tekrar başladım bakalım nolcek
Aynen öyle ya tarif ediceksin ya da kendimiz hazırlayacaz
bakıp bakıp gitseydi peşine düşcktim zateeeee
itele benü yavrum
al işte geldim hoşta geldim hoşta buldum iyikide geldim oooh
İyi yaptın tabii. Bacaklarına benim kediyi salarım bak. Geldin bu topiğe bir kere çıkamazsın
Gündüz neysede canım gece bir şey yemek çok zararlı.Bak dayanamadım meyve suyu koydum çünkü bir şeyler yiyesim geldi.Başla kuzum başla sen ne kadar boğazını tutarsan tut etkili sonuç vermiyor
tamam tamam salma kedini caaanım bacacıklarıma burdayım artık tamam mutlu ol
Hiçç kolay sıyrılamaz bu işten.Sürünsün hem yok öyle saldım çayıra mevlam kayıra bal gibide yapacak ne gerekiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?