20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

İlla bi akıl verecen bunlara.Bu şeyin işine döndü bir erkek bir kadında zeynep kendi evlenme teklifini kendi hazırlıyordu bizde öyle yapacağız artık

Kız tarafı olarak söz hakkımı kullanıyorum ben vermiyorum

Önce burnu sürtecek çok güzel bir evlenme teklifi edecek.Akıllanacak senin kıymetini anlayacak o zaman hatırlatsın tekrar düşüneceğim

Evde kaldım öyleyse.. O bunları düşünecekte uygulayacakta ohoooo
İlk barıştığımızda dediki bana bi arkadaşı varmış sevgilisine süpriz evlilik teklifi yapacakmış çok duygulanmış... önceden işim olmadığından teklif etmiyorum sen kabul etmezsin çünkü işim olmadan biliyorum diyodu şimdi saldım çayıra mevlam kayıra adını koyalıma döndü iş

Doğru ya bu saftirik evlilik teklif etse ya gelse süpriz yapsa. Ben sana söyliyim anzer onu da senin söylemeni bekliyordur kesin. Sen tarif ediceksin ancak öyle Bizimkiler böyle çünkü söyleyip iteleyeceksin totosundan

Gerçekten haklısın canım ya ama hep sen söyleyincede insanın hevesi mevesi kalmıyor..

İlla bi akıl verecen bunlara.Bu şeyin işine döndü bir erkek bir kadında zeynep kendi evlenme teklifini kendi hazırlıyordu bizde öyle yapacağız artık

Bende izlemiştim onu.. Ondada iyi sabır var 7 senedir nişanlılar nerdeyse

Gece gecce ne oldu hatunlar size bir yemektir gidiyor yazın düğnümüz var az formuma dikkat edeyim diyorum böyle canım çekiyor biri pizza der bizi çikolata biri dondurma.Sabır taşı olsa çatlar

Of yavv benimde dikkat etmem lazım. Ediyorum ediyorum arada 1-2 kaçamak yapınca hemen kilolar hopp geri geliyor Neyse bugün spora tekrar başladım bakalım nolcek

Aynen öyle ya tarif ediceksin ya da kendimiz hazırlayacaz

Hiçç kolay sıyrılamaz bu işten.Sürünsün hem yok öyle saldım çayıra mevlam kayıra bal gibide yapacak ne gerekiyorsa

Gündüz neysede canım gece bir şey yemek çok zararlı.Bak dayanamadım meyve suyu koydum çünkü bir şeyler yiyesim geldi.Başla kuzum başla sen ne kadar boğazını tutarsan tut etkili sonuç vermiyor

Gündüz neysede canım gece bir şey yemek çok zararlı.Bak dayanamadım meyve suyu koydum çünkü bir şeyler yiyesim geldi.Başla kuzum başla sen ne kadar boğazını tutarsan tut etkili sonuç vermiyor

Canım 6 dan sonra bir şey yemiyorum uzun zamandır. Benim metabolizma çok yavaş başkası olsa iğne ipliğe dönerdi şimdiye. Sabah erken kalkmayı bir becerebilsemm süper olacakk

tamam tamam salma kedini caaanım bacacıklarıma burdayım artık tamam mutlu ol

Heh şöyle yola gel, şeytanına itelerüm

Heh şöyle yola gel, şeytanına itelerüm[/QUOTE]

itelemedük yerimi bırakmadın canm sende..bırakmadın peşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…