Fal bu canım asla ve asla dediklerime itibar etme bunlar sadece ön sezi geleceği biz bilemeyiz
tabiki cnmmmm
ahhhh topiğin ilk gelini bellioldu deseneeee :123::132::127:
Benim 6.hisim kuvvetlidir ben sana demedim mi belkide hemen evlenirsin diye
Güzel şeyler düşün canım hayata ne verirsen sana onu gönderir.Dua et bol bol huzurun artar.
Ama dediğim gibi asla ve asla kötü düşünme.
Ben senin mutlu olacağını biliyorum.Sende buna inan
Tamamda biz ayrılmıştık en son bu yine ciddiye almamış beni sanırım ya..:44:
Tamamda biz ayrılmıştık en son bu yine ciddiye almamış beni sanırım ya..:44:
inşallah cnmmmm inşallahhhhhepimiz çok mutlu olalımm
kalbinnnnnn ne sölüooooo
Bence ciddiye almış ve fena dank etmiş canım
Anzer benim başım döndü senin dönmedimi kuzum ya:26:
Bir gün bu adama saydırıyorum kızıyorum sonraki gün bi bakıyorum aferin diyorum
Stil Allah seni ne etmesin benzetmeye bakAtraksiyonlu çıktı benimki
Yarın yine saydırırsın merak etme bişe eder o kesin
Erkek değilmi düz yolda gidemeyen sarhoşlar gibilerbir adım düzse iki adım yamuk
Napacaksın sen onu söyle
sen çikilataaaaaaa severmisinnn
olamıyorum zangır zangır titriyorum
birde ingilizce olunca 2 kay heyecan ya sözcükleri saçma sapan telaffuz ediyorum
kız ne gülmesi ben bayılmasam iyidir
Bitlim bitlim bitini sevdiğim diyemeyeceğim ama
Nasılsın kuzum
Sakin ool canım daha önce sunum yapmışsındır.Derin nefes al ver.Takıldığın yerde 3 saniye dur nefes kontrolünü yap gözlerinide kapa 1-2 saniyeliğine iyi gelecektir.Olsun yanlış teleffuz et dünyanın sonu değil.Herkes hata yapar.Hatadan korkma
Kızlar selam..
Benimkine bi haller olmuş mesaj atıp duruyor ne istiyorsam yapacakmış, bişe istemiyorum diyorum sen ne istiyosan hepsini yaz sonradan sıkıntı çıkmasın diyorNe sonrasıysa..
Yapmayacağın için söylememe gerek yok diyorum sen söyle diyor söylemem diyorum söyle diyor
Sonrada beni artık ya öldür ya güldür demiş nasıl yani? dedim adını koyalım artık bu işin dedi sensiz olmuyor sen yanımda ol ben adam olurum diyor bende bişe yazmadım artık..
Bitlim nereye gidiyorsun bir gelip bir kayboluyorsun
İki lafın belini kıralım
Bişe yapmicam zamanında düşünecekti, onada söyledim zaten..
ahahaaiyiyim kuzum. Sen nassın?
Kuzum pc' me bir haller oldu ya kapanıyor kendi kendine.
Seninkinin beyni dönmüş anzer :) Ondan arada sapıtıyor sonra kafa yerine geliyor tekrar demekki. Amaa adını koyalım demiş, haa şöyle yola gelsin akıllı olsun.
kabul etmedin yani :26:
Hehe beni anlatan smile bu evet evet kesinlikle dondurma delisi olunca :131::131::131::131:
Dedi ama sessizliğe gömüldü oda benden ses çıkmayınca.. Valla şu ara hiç böyle şeyler düşünmek istemiyorum bu ilişki bana dert oldu resmen.. millet nelerle uğraşıyor ben nelerle uğraşıyorum..
yani bişe demedim cevapsız bıraktım oda işte sanırım daha yazmadı neden cevap vermiyorsun diye..
bişe yapacaksada adam gibi yapsın hadi adını koyalım ne ya evlilik teklifi etmek varken
İyiyim canım.
Ne olduki öyle arıza verdi :26:
Dedi ama sessizliğe gömüldü oda benden ses çıkmayınca.. Valla şu ara hiç böyle şeyler düşünmek istemiyorum bu ilişki bana dert oldu resmen.. millet nelerle uğraşıyor ben nelerle uğraşıyorum..
yani bişe demedim cevapsız bıraktım oda işte sanırım daha yazmadı neden cevap vermiyorsun diye..
bişe yapacaksada adam gibi yapsın hadi adını koyalım ne ya evlilik teklifi etmek varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?