• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Canım 6 dan sonra bir şey yemiyorum uzun zamandır. Benim metabolizma çok yavaş başkası olsa iğne ipliğe dönerdi şimdiye. Sabah erken kalkmayı bir becerebilsemm süper olacakk:31:

Heh şöyle yola gel, şeytanına itelerüm:27:

Bende 12 lere kadar uyuyordum :31: şuan kendimi zorluyorum saat 9 a kadar indim :31:

Hey allahım anlamıyorum kendisi yapıyor yine kendisi gönül koyuyor:9: he mutlusun hakkaten hayat sana güzel :27:

Senle mutlu değilim dedim sağol yinede seni seviyorum iyi geceler demiş..
Bu saatten sonra uğraşamam valla ya adam gibi gelirse gelir yoksa istemiyorum gerçekten..
Sen yarın gidiyo musun ananenin yanına?

Kızlar ben oyuna kaçıyorum sevgülüm çağırıyiiiii:27: Öptüm sizleri:54:
Görüşürüz canım.
Senle mutlu değilim dedim sağol yinede seni seviyorum iyi geceler demiş..
Bu saatten sonra uğraşamam valla ya adam gibi gelirse gelir yoksa istemiyorum gerçekten..
Sen yarın gidiyo musun ananenin yanına?

Haklısın anzerim ya adam olsun gelsin ya da seni hiç uğraştırmasın

Yarın gidiyorum canım.Bu sıcakta da o yol gözümde büyüyor valla :31:

Orda net yoktur heralde di mi? Sensiz kalıcaz :50:

Canım neti geçtim telefon bile doğru çekmiyor :9:

Benim telde daha da sorun oluyor hatta nete girmeye çalıştığımda tel donup kalıyor
.Benimkinin telefonunu aldım onunkinden girebilirsem gireceğim giremezsem artık gelene kadar sizi özleyeceğim :5:

Benim telde daha da sorun oluyor hatta nete girmeye çalıştığımda tel donup kalıyor
.Benimkinin telefonunu aldım onunkinden girebilirsem gireceğim giremezsem artık gelene kadar sizi özleyeceğim :5:

Sen gelene kadar bizde girmeyelim :27:
Bende özlicem canım valla alıştım sizlere.. :31:

çok yorgunum ya biri yıkasın beni hadi :1::1:

anca okudum bitrdim. Benm odunu çok özledim

cok mu kalcan cnmmm :5::5::5:

Sen gelene kadar bizde girmeyelim :27:
Bende özlicem canım valla alıştım sizlere.. :31:

Girmeyin evet bensiz sohbet etmeyin aklım kalır yoksa :63:

Kimle bu kadar sohbet edip özelimizi saatlerce anlatıyoruz ki canım bir ekran ayıran sadece.Yanyana arkadaştan farkımız yok :38::38:

çok yorgunum ya biri yıkasın beni hadi :1::1:

anca okudum bitrdim. Benm odunu çok özledim

Bu topikte ne oluyorsa aynı anda oluyor.Barışmalar kavgalar :)

Yine güzel rüzgarlar esiyor topikde :16:

Back