Gökselin bir şarkısı var aşkın yalanmış diye çok severim orada bir söz geçer "kimisi ölmüş bitmiş aşkı mezardan çıkarıp öpmek ister" diye.
Senin çabanda sanki birazda buydu ölmüş aşkı öpmek gibi olmuyorduda.En güzeli hayatını yaşaman canım
Canım seni araması için fırsat yaratman lazım.Sen hep ararsan zaten oda culya arıyor zaten der tınlamaz.Bırak o alsın ipleri eline bak nasıl arıyor sen kendini çekince.Akıllı culyam bundan sonra böyle yap
tmm cnmmm bundan sora böyle yapcam hep sözzz hatayı hep karşıda aramamamk gerek gördüğün gibi bende dee suç var bunaltıorum adamı sanırımmm
Gökselin bir şarkısı var aşkın yalanmış diye çok severim orada bir söz geçer "kimisi ölmüş bitmiş aşkı mezardan çıkarıp öpmek ister" diye.
Senin çabanda sanki birazda buydu ölmüş aşkı öpmek gibi olmuyorduda.En güzeli hayatını yaşaman canım
Duymadım o şarkıyı bakarım birazdan merak ettim :)
Şu an üzülmüyorum mesela hafiflemiş hissediyorum, elbet bende mutlu olucam bu aşk meşk işlerinde demekki daha zamanı değil..
Öyle kuzum bazen biz getiriyoruz erkekleri bu seviyeye.
Hayırlısı olsun anzerim. Herşey de bir hayır oluyor gerçekten bunu unutma. Zaten alıştın o yüzden bu sefer üzülmezsin canım
Duymadım o şarkıyı bakarım birazdan merak ettim :)
Şu an üzülmüyorum mesela hafiflemiş hissediyorum, elbet bende mutlu olucam bu aşk meşk işlerinde demekki daha zamanı değil..
Rahatsan zaten doğru karar vermişsindir canım
Öyle canım.. Ya şu yarışmaya ben az kişi yazdım sanırım millet 80.000 lerde tahmin yapıyor..
Juli sen bana link at dedin eklemedin bak şimdi hatırladım niye eklemedin?
Öyle canım.. Ya şu yarışmaya ben az kişi yazdım sanırım millet 80.000 lerde tahmin yapıyor..
Juli sen bana link at dedin eklemedin bak şimdi hatırladım niye eklemedin?
Bitli buraya gel canım
Yine dayanamayıp bir şey söyeleceksin ban yiyeceksin :26::26:
Bitli buraya gel canım
Yine dayanamayıp bir şey söyeleceksin ban yiyeceksin :26::26:
Sorma hemde bdv nın tehlikeli sularındanerde o bdv de mi gezio yoksaaaaa
Geldim canımcımYerim seni ben Çay içiyorum şimdi tiryakiyim ya Beni de Samsunlu sayın
Sorma hemde bdv nın tehlikeli sularında
Saydık bile kuzum sende bir çaysever Karadenizlisin
dur ben hemen onu döveyim bi
Çok karışmam ben ama bu sefer ki beni bile sinirlendirdi.Gidedersek omuz omuza gideceğiz bu sefer
bi duramıo yerindeeeeee sanane alemin sakalından rakısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?