• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Gökselin bir şarkısı var aşkın yalanmış diye çok severim orada bir söz geçer "kimisi ölmüş bitmiş aşkı mezardan çıkarıp öpmek ister" diye.
Senin çabanda sanki birazda buydu ölmüş aşkı öpmek gibi olmuyorduda.En güzeli hayatını yaşaman canım :29:

Canım seni araması için fırsat yaratman lazım.Sen hep ararsan zaten oda culya arıyor zaten der tınlamaz.Bırak o alsın ipleri eline bak nasıl arıyor sen kendini çekince.Akıllı culyam bundan sonra böyle yap :38:

tmm cnmmm bundan sora böyle yapcam hep sözzz hatayı hep karşıda aramamamk gerek gördüğün gibi bende dee suç var bunaltıorum adamı sanırımmm :31::31:

Gökselin bir şarkısı var aşkın yalanmış diye çok severim orada bir söz geçer "kimisi ölmüş bitmiş aşkı mezardan çıkarıp öpmek ister" diye.
Senin çabanda sanki birazda buydu ölmüş aşkı öpmek gibi olmuyorduda.En güzeli hayatını yaşaman canım :29:

Duymadım o şarkıyı bakarım birazdan merak ettim :)
Şu an üzülmüyorum mesela hafiflemiş hissediyorum, elbet bende mutlu olucam bu aşk meşk işlerinde demekki daha zamanı değil..

Duymadım o şarkıyı bakarım birazdan merak ettim :)
Şu an üzülmüyorum mesela hafiflemiş hissediyorum, elbet bende mutlu olucam bu aşk meşk işlerinde demekki daha zamanı değil..

Hayırlısı olsun anzerim. Herşey de bir hayır oluyor gerçekten bunu unutma. Zaten alıştın o yüzden bu sefer üzülmezsin canım:31:

Öyle canım.. Ya şu yarışmaya ben az kişi yazdım sanırım millet 80.000 lerde tahmin yapıyor..
Juli sen bana link at dedin eklemedin bak şimdi hatırladım niye eklemedin?

cnmmmm faceye girmedim daha ondan hemen ekliom açıcam hemen faceyii :16::16:

Bitli buraya gel canım :4::4:

Yine dayanamayıp bir şey söyeleceksin ban yiyeceksin :26::26::50::50:

Back
X