20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Hehehe benimki de aynısını söyledi biliyormusun ya Bir de alerjisi var onun. Artık bebeklerim eve giremeyecek ama bahçede duracaklar Kedi köpek tavuk ne buldum dolduracam Bizim bahçelere kediden adım atılmaz Stillim

Hehehe benimki de aynısını söyledi biliyormusun ya Bir de alerjisi var onun. Artık bebeklerim eve giremeyecek ama bahçede duracaklar Kedi köpek tavuk ne buldum dolduracam Bizim bahçelere kediden adım atılmaz Stillim

Düşünsene bitli millet bahçeye çiçek böcek eker biz kedi köpek tavuk tavşan

Son düzenleme:
Kalmazsın güzel bi hatunsun taliplerin illaki vardır senın

Sağol canım benim :)
Varda benim aklım başka yerde olduğundan evde kalıcam gibi geliyor

Evet anzerimm maaşallah sana ne güzelsin ne evde kalması Topiğimizin bütün kızları da pek güzelmiş maaşallah ohh hepiciğinizi gördüm

Sağol tatlım.. Sizde çok güzelsiniz stil sen limon.. juliyi daha göremedim
seni daha önce görmüştüm ama saç rengiyle ilgili bişe sormuştun sanki.. koyu saç daha bi yakışmış sana.. :)

Sağol canım daha sarıya dönmem zaten. Saçımı mahvediyor lanet olası oriel

Sayın bitli, sayın bitli litfen sosyal medyaya

culi

stillex, anzer

Merhaba Med

Kalmazsın canım aklın bir gün olması gereken yere gelir

Kalmazsın canım aklın bir gün olması gereken yere gelir

Bakalım hayırlısı şimdi dedim benimkine 1 aydan 1 gün bile fazla beklemem diye tamam 25 ine kadar bekle yeter bana diyor ısrarla neden 1 ay diyosun dedim az zaman veripte gelemezsem kavga etmeyelim diye diyo ya öküzlüğüde aştı bu

Kaç yaşındasın ki sen :26:
Yarışmaya sayı yazdınız mı kızlar ben salladım bişeler..

Garantici adam canım yapacak bir şey yok bunca zaman beklemişsin artık bir ay daha beklersin gelmezse sen elinden geleni yaptın yapacak bi şey yok

Selam canım, ya stil, hürrem depresyonamı girmiş, dün senin yazdığını okudum, ben de sanıyorum yapımcılar değiştiriyor:26:
Gelişmeler var mı o konuda

Canım pek bi gelişme yok uzerliye teşhis konulmuş sanırım sabah haberlerde söylüyordu.Tükenmişlik sendromu
Yine ne kadar doğru bilmem uzerli "ben alman vatandaşıyım Türkiye'deki sözleşme beni bağlamaz"demiş.
Sözleşmesinin bitmesine 3 hafta kalmışken kalkıp gitmesi ve işi askıya alması çok tuhaf.
Zaten yapımcı başka hürrem alternatifleri düşünmeye de başlamış.
Umarım gerek kalmaz

Hatunlar ben kaçtım üstüme fana bir ağırlık çöktü bi uzanayım görüşürüz

Garantici adam canım yapacak bir şey yok bunca zaman beklemişsin artık bir ay daha beklersin gelmezse sen elinden geleni yaptın yapacak bi şey yok

Öyle canım benim içim rahat.. Ama beklermiyim bilmem benim işim belli olmaz tepem atar beklemem..
Kızlar ben az ders çalışayım öptüm hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…