Evet canım ben ankarada okurken tanıştık sonra ben okulu bitirdim memlekete döndüm.. o orada kaldı..
işi dağıtım bi medikal şirketinin ürün dağıtımını yapıyormuş belirli hastanelere..
Ben bu kadar kırılmayı haketmiyorum ama canım ya..
Etrafımdaki herkes sen neden onunlasın iç iyi yönü yok diyorlar.. Ben cevap veremiyorum.. Ben kırıklayı,üzülmeyi haketmiyorum oda beni haketmiyor bu kadar basit keşke hiç barışmasaydım.. Şimdi birde 1 ay onu mu bekleyeceğim ben şaka gibi gerçekten.. Haketti mi ki bekliyeyim?
anladım tatlım sen ıst da mısın ?
Yok kuzum ben sana zaten hak veriyorum.
Keşke karşındaki de anlasa seni.Benim anlatmak istediğimzaten gergin ortam face gibi bir sebeple dahada bulanmasın.
Sen zaten en güzel kararı vermişsin gelene kadar görüşmemekle gelincede ne var e yok yüzyüze konuşursunuz
Yok canım samsundayım ben
Bakalım artık hiç inanasımda gelmiyor ya 1 ay sonrada bi sebep uydurur kesin..
O zaman kurcalamayacaksın canım yapacak bi şey yok eğer yine kandırırsa kendi bilir.ARtık sende hak etmeyen biri için kendini üzmezsin.Bu yaşlar geri gelmeyecek bir daha üzülmeye değmez
Anzerim ben Stillime katılıyorum. O aslında ne kadar sevdiğini ve istediğini belirtmek istemiş. Erkekler düz mantık. Seninkiyle benimki iyice düz düpdüz hatta tecrübesizler ya anlatmak istediklerini anlatamıyorlar. O seni seviyor ama götü rahata alışmış onun. İlgiyi alakayı göstermeyi beceremiyor. Yüz yüze konuşana kadar bekle derim ben. Baktın olmuyor, yapamayacaksın o zaman tamamen bitirirsin.
Stillimi buldum kedi doldurmuş her yeri
Anzerim ben Stillime katılıyorum. O aslında ne kadar sevdiğini ve istediğini belirtmek istemiş. Erkekler düz mantık. Seninkiyle benimki iyice düz düpdüz hatta tecrübesizler ya anlatmak istediklerini anlatamıyorlar. O seni seviyor ama götü rahata alışmış onun. İlgiyi alakayı göstermeyi beceremiyor. Yüz yüze konuşana kadar bekle derim ben. Baktın olmuyor, yapamayacaksın o zaman tamamen bitirirsin.
Stillimi buldum kedi doldurmuş her yeri
Dedim ya beni kaybet pisi pis çağır gelen kedinin peşindeyimdir muhakkak
Bende güzel bi hatun gördüm
O zaman sabredip beklicem bakalım.. Zor olacak ama.. Eğer yine bi yan çizme olursa asla kabul etmem isterse kapımda yatsın görüşmem.. O zamanda kesin derki 1 ay bekledin 3-5 gün daha bekle ne olacak..
Kedikardaşım benimTeşekkür ederim. Sende güzel bir hatunsun maşallah diyeyim Benim keditonun fotoları da var bak
Oldu canım sen otobüs durağımısın bekle bekle öyle duruduğun yerde dur sadece bekle
Sen beklersinde zaman beklemiyor o yüzden uğraşmaya değmez.Ben benimkine de dedim bu yaz sonuna kadar hallettin hallettin yoksa seninle hiç uğraşamam
Öyle canım bekleye bekeye bi hal oldum.. Uzun dönem askerlik bekledim sayılır yani bu beklemelerle..
kızlar bne biraz uzancam gelirim gene
Juliaya bi link yolladım kayboldu gitti..
Bitli o holde oturduğu fotolar varya bittim onlara o nasıl oturuştur arkadaş
Benim bir arkadaşımda öyle diyordusevgilisine kpss bu seferde olmazsa ayrılırız diye kazanamadı çocuk bu sefer tamam askerliği aradan çıkarayım onu bekle demiş bizimkide tamam demiş ayrılamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?