20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Evet canım ben ankarada okurken tanıştık sonra ben okulu bitirdim memlekete döndüm.. o orada kaldı..
işi dağıtım bi medikal şirketinin ürün dağıtımını yapıyormuş belirli hastanelere..

anladım tatlım sen ıst da mısın ?

Yok kuzum ben sana zaten hak veriyorum.
Keşke karşındaki de anlasa seni.Benim anlatmak istediğimzaten gergin ortam face gibi bir sebeple dahada bulanmasın.
Sen zaten en güzel kararı vermişsin gelene kadar görüşmemekle gelincede ne var e yok yüzyüze konuşursunuz

anladım tatlım sen ıst da mısın ?

Yok canım samsundayım ben

Bakalım artık hiç inanasımda gelmiyor ya 1 ay sonrada bi sebep uydurur kesin..

Yok canım samsundayım ben

Bakalım artık hiç inanasımda gelmiyor ya 1 ay sonrada bi sebep uydurur kesin..

O zaman kurcalamayacaksın canım yapacak bi şey yok eğer yine kandırırsa kendi bilir.ARtık sende hak etmeyen biri için kendini üzmezsin.Bu yaşlar geri gelmeyecek bir daha üzülmeye değmez

Anzerim ben Stillime katılıyorum. O aslında ne kadar sevdiğini ve istediğini belirtmek istemiş. Erkekler düz mantık. Seninkiyle benimki iyice düz düpdüz hatta tecrübesizler ya anlatmak istediklerini anlatamıyorlar. O seni seviyor ama götü rahata alışmış onun. İlgiyi alakayı göstermeyi beceremiyor. Yüz yüze konuşana kadar bekle derim ben. Baktın olmuyor, yapamayacaksın o zaman tamamen bitirirsin.

Stillimi buldum kedi doldurmuş her yeri

O zaman kurcalamayacaksın canım yapacak bi şey yok eğer yine kandırırsa kendi bilir.ARtık sende hak etmeyen biri için kendini üzmezsin.Bu yaşlar geri gelmeyecek bir daha üzülmeye değmez

O zaman sabredip beklicem bakalım.. Zor olacak ama.. Eğer yine bi yan çizme olursa asla kabul etmem isterse kapımda yatsın görüşmem.. O zamanda kesin derki 1 ay bekledin 3-5 gün daha bekle ne olacak..

Öyle canım bekleye bekeye bi hal oldum.. Uzun dönem askerlik bekledim sayılır yani bu beklemelerle..

Dedim ya beni kaybet pisi pis çağır gelen kedinin peşindeyimdir muhakkak

Bende güzel bi hatun gördüm

O zaman sabredip beklicem bakalım.. Zor olacak ama.. Eğer yine bi yan çizme olursa asla kabul etmem isterse kapımda yatsın görüşmem.. O zamanda kesin derki 1 ay bekledin 3-5 gün daha bekle ne olacak..

Oldu canım sen otobüs durağımısın bekle bekle öyle duruduğun yerde dur sadece bekle

Sen beklersinde zaman beklemiyor o yüzden uğraşmaya değmez.Ben benimkine de dedim bu yaz sonuna kadar hallettin hallettin yoksa seninle hiç uğraşamam

Benim bir arkadaşımda öyle diyordusevgilisine kpss bu seferde olmazsa ayrılırız diye kazanamadı çocuk bu sefer tamam askerliği aradan çıkarayım onu bekle demiş bizimkide tamam demiş ayrılamadı

Bitli o holde oturduğu fotolar varya bittim onlara o nasıl oturuştur arkadaş

Öyle canım bekleye bekeye bi hal oldum.. Uzun dönem askerlik bekledim sayılır yani bu beklemelerle..

1 ay daha sık dişini bakalım gelecek mi? Hatta ona da söyle 1 aya kadar onu beklediğini. Eğer yine gelmezse maklakuklanın dediği gibi '' bas tekmeyi gitsin '' ...

Kuzu o benim linkteki Ekle benü.

Benim bir arkadaşımda öyle diyordusevgilisine kpss bu seferde olmazsa ayrılırız diye kazanamadı çocuk bu sefer tamam askerliği aradan çıkarayım onu bekle demiş bizimkide tamam demiş ayrılamadı

yazarken de içimden geçemedi değil ben diyorum ama olmazsa kıyamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…