20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım benım cok takma kafana bazı erkekler gercekten cok dusuncesız senınkı nerde bılmıyorum ama bnmkı 1 saat otemde + arabası da var yıne gelmıyor baska yerlere gtmeyı bılıyor ama sen sotylemen gerekebnı cok ıyı soylemıssın de

Canım okudum hemen markete gidip gelcem. Düşüncelerimi yazıcam sonra

Anzerim canım benim şu face işine takma canım ya.İnan onun için sorun çıkartmana değmez
Bir de erkek milleti bazen anlatmak istediğini bizim istediğimiz gibi anlatmıyor
Bende çok kızıyorum söyleniyorum biliyorsun ama bir gerçek var bir erkek sevmediği kızı istemediği kızı ben emek verdim diye zorla yanında tutmaz.İstemiyorsa istemiyordur onlar düz mantık çalışır canım.O da seni bırakamam emek verdim diyerek aslında sevdiğini belli etmeye çalışmış.

Ankarada canım benimki 6 saat falan var buraya..

Ağzınıı yediklerimmm yaa bu yawrularr can cann imkanım olsa dakkika durmam eve kedi alırım.Ama bi kendi düzenimi kurayım kedimi eve alacağım öküzünde var anlaşırlar
Bulamadım ya la Pis culo saklamış arkideşlerini

Culoyu ben ekleyemedim bile nasıl bir gizlikik politikası sürdürüyorsa kapamış arkadaş ekle butonunu

Ben bu kadar kırılmayı haketmiyorum ama canım ya..
Etrafımdaki herkes sen neden onunlasın iç iyi yönü yok diyorlar.. Ben cevap veremiyorum.. Ben kırıklayı,üzülmeyi haketmiyorum oda beni haketmiyor bu kadar basit keşke hiç barışmasaydım.. Şimdi birde 1 ay onu mu bekleyeceğim ben şaka gibi gerçekten.. Haketti mi ki bekliyeyim?

öyle herkes ekleyemez beni izin istemesi lazım

ne ıs yapıyor orada ?
hep oradamıydı basladgınızdan berı

Evet canım ben ankarada okurken tanıştık sonra ben okulu bitirdim memlekete döndüm.. o orada kaldı..
işi dağıtım bi medikal şirketinin ürün dağıtımını yapıyormuş belirli hastanelere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…