• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Bitiyormuş canım demek ki.
Bitip bitmediği belli değil ama biraz daha bu sessizlik devam eder hem suçlu hem güçlü devam ederse geri döndüğünde çok geç olacak.

allah bilir konu incir çekirdeğini doldurmazzzz :9::9:

Stil bence size nazar değdi..
Sorun neydiki bu arada?

Belkide canım.Ama kimin nazarı değdiyse iyi göz varmış
Canım aslında çok geniş bi çerçeve.Sevgisinde ilgisinde hiç sorun yaşamadığım bi insan ama gel gör ki askerlikten sonra saldı kendini.Toplayamadı iş tuturması lazım ciddi bir çabası yok ona göre var bana göre yok.Kişilik farklılığımııdır nedir ben çok hırslı bi insanım o ise daha sakin.Onun sakinliği beni deli ediyor.Birde bu dönemler çok gergin sürekli ben bi bağrış çağrış içindeyim.Sınavlara girdi başaramadıkça ben dahada gerildim.
allah bilir konu incir çekirdeğini doldurmazzzz :9::9:

Ah dolduruyor canım :31::31:

aşk olsun kuzummmmmmmm ben saana selam vermem miiiiiii hiçççç seviom beetlemi ben çok kiii :48::48:

Bende seni seviyom guzum:38::29:

Belkide canım.Ama kimin nazarı değdiyse iyi göz varmış
Canım aslında çok geniş bi çerçeve.Sevgisinde ilgisinde hiç sorun yaşamadığım bi insan ama gel gör ki askerlikten sonra saldı kendini.Toplayamadı iş tuturması lazım ciddi bir çabası yok ona göre var bana göre yok.Kişilik farklılığımııdır nedir ben çok hırslı bi insanım o ise daha sakin.Onun sakinliği beni deli ediyor.Birde bu dönemler çok gergin sürekli ben bi bağrış çağrış içindeyim.Sınavlara girdi başaramadıkça ben dahada gerildim.

Ah dolduruyor canım :31::31:

Canım bazısı öyle oluyor kişilik meselesi. Kimi hırslı olur iş konusunda, kimiyse hırs yapmaz, ayağına bekler. Artık durumun ciddiyetini kavrayana kadar böyle gider o. Ama sonra düzelir.

Bende seni seviyom guzum:38::29:

Canım bazısı öyle oluyor kişilik meselesi. Kimi hırslı olur iş konusunda, kimiyse hırs yapmaz, ayağına bekler. Artık durumun ciddiyetini kavrayana kadar böyle gider o. Ama sonra düzelir.

Ben tanıştığımda böyle değildi.:50: Sonradan oldu bu.Çalışmayı çabalamayı bir yerlere gelmeyi benden çok istiyor bunu biliyorum ama gereken özeni göstermiyor.Göstermeyince olmuyor.Olmayınca ben geriliyorum açıyorum ağzımı sonuç kırılıyoruz işte.

Of bilmiyorum belkide ben gerginim belki ben bir şeyleri başaramadıkça ona yükleniyorum ama bir sorun var aşıkar kırıldığımızda ortada

ya stilim iki yıldır bekliyorum adamın umrunda değil. bekliyorum onu diye kıymet bile bilmiyor. gidip yaza evlencem o da kendi başını yesin:47::27:

hayırlısı canım ya

Aynen canım aynen.Artık çevreme ne diyeceğimi şaşırdım her konuştuğum yokmu söz nişan diyorlar.Ben karşımdaki adam kendini toplamadan böyle bi iş zaten yapmam o kendini toparlayaca onu bekleyeceğim yaş25

Neyse koca adaylarımı bekliyorum :60: :60:

Ben tanıştığımda böyle değildi.:50: Sonradan oldu bu.Çalışmayı çabalamayı bir yerlere gelmeyi benden çok istiyor bunu biliyorum ama gereken özeni göstermiyor.Göstermeyince olmuyor.Olmayınca ben geriliyorum açıyorum ağzımı sonuç kırılıyoruz işte.

Of bilmiyorum belkide ben gerginim belki ben bir şeyleri başaramadıkça ona yükleniyorum ama bir sorun var aşıkar kırıldığımızda ortada

Erkeklerin düşünmesi gerekiyor da işte kafa basmıyor. Çok uzaması iyi olmuyor ama karşındaki erkeğe anlatamıyorsun ki bunu:50:

Aynen canım aynen.Artık çevreme ne diyeceğimi şaşırdım her konuştuğum yokmu söz nişan diyorlar.Ben karşımdaki adam kendini toplamadan böyle bi iş zaten yapmam o kendini toparlayaca onu bekleyeceğim yaş25

Neyse koca adaylarımı bekliyorum :60: :60:

Deli:27::27:

Back
X