çok çok haklısın cnm 1 ay buluşamasak olmuyor giresuna yada izmire gidiyor yazın aynı şeyi yaşıyoruz bizde özlemden olsa gerek pek tahammülsüz oluyorum artı bir ilgi bekliyordum üzüyordum böceğimi sonra o üzülünce bende üzülüyordumcnm yaş kaç onun yaşı kaç biraz durumu açarsan ne açıdan korkuyorsun yardımcı olalım
aynen cnm yas kaç onun yaşı kaç işi var mııı neden korkuosun biraz anlat bizze yardımcı olmaayacalışalım sanaa
brz daha geri geçilme yap o düşsün snn üstüne tmm mı cnm mesela mesajına hemen cvp verme 10 dk geçsin en az üzülmek yok aynı güzeeliğini koru neşeli ol brz sıkıcan dişini sabredicen adam olucak başka yolu yokyanlış anlamada tavsiyelerimi dinleyen çok fikir alan çok arkadaşım var benden böyle burda bu şekildede birbirimize yardımcı olucaz ve hepsi adam olucak arkadaş
öncelikle boncukum, aynı seyi yaşıyoruz, yani ne kadar yapmayacağım desemde tutamıyorum kendimi, suratım düşüyo, bi mutsuzluk, bi karamsarlık basıyo, ilgi bekliyorum sürekli çocuk gibi, o çalışıyo ben evdeyim, bide uzağız... dün gece 3 de daha uyumamıştık, 5 de zaten camiye gidiyo sabah namazına, 7.30 da servse biniyo.. bütün gecesini zehir ettim çocuğapişmanım su an ama yine ypmayacağımın garantisi yok işte, tutamıyorum kendimi
ben 88 doğumluyum, o 85... aramızda 3,5 yas var.. ben 25 im o 28..
neden korkuyorum çünkü babamdan cekiniyorum zaten ve annem bana hiç yardımcı olmuyo, evlililik le ilgili tek kelime etsem suratı asılıyo, ters ters cevaplar veriyo.. ki şimdi evleneceğim falan demediğim halde, evlilik kelimesini duyması onu delirtmeye yetiyo.. annem destek çıkmazsa babamı da etkiler zaten... üzülüyorum, evlenmek de istiyorum ama bilmiyorum, bu işin sonu ne olacak
ben şimdi gitmek zorundayım, gelince okurum yorumlarınızı... canım çok sıkkın su an, hiç mutlu değilim...
allah allah cok ilginc cnm annen neden istemez kiii evlenmeniii :26::26:
acaba erkek arkadasını mı onaylamıoooo
cunkü senin de erkek arkadasının daaa yaşı tam evlenecek zaman
çok ilginç amaa annenle otururp ciddi ciddi konusmalısın bu konuyuuu
bencede cnm eminsen sevdiğinden artık en azından bir olaya el atıp tanışma söz nişan olmalı tam yaşınız süper yani aynı benimde aile bilmiyor bize 2 3 sene var başı zor bizim içinde sende başını atlatırsın sonra allah yardım eder gerisi gelir ama dediğim gibi eminsen ondanüzme kendini ama biraz tutmaya çalış gel bizimle konuş ona kızacağın zmn bize kız ama yazık onada sonra yine sen üzülüyorsun
çok tuhaf ruyalar gördümmmm bu gece hayır olsun inşallah yaaaaaaaaaaaaa
özel değilse anlat cnmm
çokkkk özelll anlatamam
şakaaa bee ne özeliii dur anlatayımm
şimdiiiii bana görücü gelio eveee rüyamdaaa çocukk mühendis yakışıklııııı uzun boylu esmerrr
bi yandaaaa aklımda antonyoooo
anasını babasınıııı almıs gelmişşş baya baya beni istemeyeee güyaaa aileler daha önceden tanışıolarmışşş :26::26:
sorasındaaa bana sordularrr ben ne olmaz dedim ne olur dedimmm oval bir fanus buldummmm evde onu aldım gitttim çocuğaaa verdimmm içi boş bir şekilde odaaa içi boş oldugunaa göre bende gönlün yok dediiii üzüldüüü kalktı gittiiiii bizim eveeee benden peşinden ben öle bişi demedim diye bağırdımmm
ama aklımın bir ucu antonyodaaa onu çok seviorum cunlküüüü
kaynanaaaaa olcakkk kadın bilezik getirmiş ama çocuk içinnnn culiye daha sora getircez falan filan dedi işteee ay saçma sapalak bişi gördüm işteeee
şimdi snn beklediğin antonyocuğun vardıya aklında o vardı ne olucak ne biticek gibi ondan kafan karışık olduğu için böyle şeyler görmüşsün cnm hayırlsı olsun
şimdi snn beklediğin antonyocuğun vardıya aklında o vardı ne olucak ne biticek gibi ondan kafan karışık olduğu için böyle şeyler görmüşsün cnm hayırlsı olsun
hahahhaah olabilir ama fanus boş demişsin bu snn kafanın boş ne düşündüğünü ne yapmak istediğini bilmediğin anlamına gelir belkidebitarafım açıktaaa kalmışşş benceeee bocuğümmm
fanus alaka gittim verdim ruyamdaa
evet julıa hnm biraz sizin ifadenizi alalım kaç yaşındasın varmı evlilik düşüncesi fln anlat bakim
hahahhaah olabilir ama fanus boş demişsin bu snn kafanın boş ne düşündüğünü ne yapmak istediğini bilmediğin anlamına gelir belkide
niisanda 25 olcam cnmmerkek arkadassımmdaa 32 yaşındaaaaa 33 olcak oda ikimizde katır kadar olduk yaniii küsmelerden fırsat bulabilirssek evlenmeyi istioruz tabiiii
senceee kafam boşşş muuu doluluktan patlamak üzeereee
tmm işte ondan dolayı rüyada öyle olmuş ne nolucak derken ters tepki yani beynin rahatlatmış seni senin yerine
yavas yavas açıktımmm antonyom olsaydııı şimdi yemege giderdikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?